|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
7.5.2015 15:46:22   
rose
ma sve su one folerke to trazi nacin da dobije sta zeli...ja se sjecam da sam i ja takva bila sa 3-4 godine...ja sam svoju nanu rahmetli htjela izvarat da me pusti vani...ona nije htjela a ja joj rekla da se sad igram da sam ja ko fol velika i idem na posao a posao mi dole na izlazu iz zgrade...i tako sam ja par puta sisla i popela se...i skotrljala se...skontala sam da mi je to kazna jer sam izvarala nanu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 501
7.5.2015 15:54:54   
LieToMe RR
ma ja ne smijem ni pisati ni pricati svoje bisere user posted image

Nego drage moje trudnice koji magnezij pijete???

Ja sam u prvoj trudnici pila iskljucivo sumeci (cini mi se dietfarmov) a u ovoj trudnoci sam na pocetku uzela isti i pila i neki dan potrosim i odem kupiti i hajd kupim onaj direkt (biolecta). Medjutim u zadnje vrijeme primjetim malo ceste i jace grceve u nogama nego inace, cak i kad se nekad probudim u noci pa hocu da se namjestim pa nekako nogu valjda protegnem kad me uhvati grc ne bude mi dobro.
Jutros sam recimo bila sva utrnuta kad sam ustala. Mahom je u pitanju desna noga (inace imam problem s tom nogom imam povredu jos od bavljenja sporta, problem sa hrskavicom i koljenom), mada me u zadnje vrijeme ponekad uhvati i grc u lijevoj.

Elem da ne duljim, rekoh da vidim jel neka imala problema sa ovim magnezijem. Pijem ja i donat obavezno, cak sad nekako i pojacam dozu. jesam malo pretjerala u zadnje vrijeme sa naporom i radovima ali opet nesto kontam pa u prvoj sam bila jos i aktivnija a nisam imala tih problema, svega par puta.
Nisam citala sastav kontam da ovaj mozda neceg nema manjak u odnosu na onaj sumeci sto se s vodom razmuti. Jer bas mi se nekako poklopilo sa promjenom vrste mg.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 502
7.5.2015 16:02:26   
M.A.M.
Ja sam pila magnetrans 375 mg,i stvarno nikada nisam imala grceve u nogama,medjutim zadnji put u apoteci uzmem direct jer nisu imali magnetrans,i sto kazes imam osjecaj da nije nesto ok,grceve imam pa skoro svaku trecu noc,tako da ga vise necu uzimati sigurno

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 503
7.5.2015 16:07:13   
LieToMe RR
Ma i ja kontam da ne moze biti zbog moje aktivnosti, pa bila sam hiperaktivna u prvoj trudnoci, nego da je do njega. I ja cu definitivno ispiti tj pojesti user posted image ovo sto imam kesica i vracam se opet sumecima. A i jest mu nekako blazi ukus u odnosu na onaj sumeci.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 504
7.5.2015 16:19:06   
alman
ja uzimam u dm maglezij pastile i meni su dobre, ako koji dan preskocim odmah me hoce uhvatiti grc, a ovo kako vise radim i stalno sam na nogama uzimam jednu ujutro jednu pred spavanje i dobro sam

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 505
7.5.2015 16:22:34   
rose
ja ne pijem posebno mg...pretypostavljam da ga ima u ortomol natalu koji pijem

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 506
7.5.2015 18:28:36   
alman
kako sam fino zaspala jedan sat, bas mi je godili user posted image fino je kad se moze i odmarati malo user posted image a nekako mi je i vrijeme za drijemati

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 507
7.5.2015 18:40:08   
ninuska
rose, LTM preslatke su vam cure user posted image . Mashallah.

smijem li reci da nikako ne pijem mg user posted image . Sad sam gledala i imam Magnetrans. Stoji li stoji. I mene hvataju grcevi u rukama i nogama.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 508
7.5.2015 18:41:44   
ninuska

IZVORNA PORUKA: alman

kako sam fino zaspala jedan sat, bas mi je godili user posted image fino je kad se moze i odmarati malo user posted image a nekako mi je i vrijeme za drijemati

Neka si vala odmorila. Zasluzila si user posted image . Ja budem grozna kad preko dana zaspem. Ujedam kasnije

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 509
7.5.2015 19:22:03   
ziel
Ja pijem BIOLECTRA ali kad se sjetim , mozda svaki 2-3 dan...ali nisu jos poceli grcevi... nemam pojma ni kad pocinju?
A jel pijete vi redovno vitamine ,npr meni dr. propisala CENTRAVIT PRENATAL i to zaboravljam piti, ne pijem redovno, ne znam jel to problem?
Na pocetku sam folnu kiselinu pila bas svaki dan redovno 40 dana i prestala sam i to, vidim ne treba nakon 3. mjeseca...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 510
7.5.2015 19:29:21   
rose
ja vitamine ne zaboravljam...svako jutro uredno dorucak+vitamin...ovo moji se razmute ko cedevita + omega + probiotik u tabletama...jedino juce propustih jer sam isla vadit krv i nalazi su mi dobri, zeljezo mi 23 user posted image bila sam na kontroli...moja dugonoga u skladu sa sedmicama, opet femur najduza mjera...25+6 u dn tacna user posted image imamo oko 800 grama a ja imam 81 kg bez cipela user posted image i od danas smo u dvocifrenom odbrojavanju...jos 99 dana user posted image

< Poruku je uredio rose -- 7.5.2015 19:30:22 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 511
7.5.2015 19:36:49   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

ja vitamine ne zaboravljam...svako jutro uredno dorucak+vitamin...ovo moji se razmute ko cedevita + omega + probiotik u tabletama...jedino juce propustih jer sam isla vadit krv i nalazi su mi dobri, zeljezo mi 23 user posted image bila sam na kontroli...moja dugonoga u skladu sa sedmicama, opet femur najduza mjera...25+6 u dn tacna user posted image imamo oko 800 grama a ja imam 81 kg bez cipela user posted image i od danas smo u dvocifrenom odbrojavanju...jos 99 dana user posted image

Vas dvije bas dobro napredujete...a moram se i ja nakaniti pa staviti podsjetnik za vitamine... i kod mene u kutiji ima omega+neka velika tbl jedva progutam :-(

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 512
7.5.2015 19:46:31   
ninuska
Vitamine pijem svaki dan. To ne preskacem. Uz to i dabroston 2X dnevno. Al mg nikako.
Rose koje ti vitamine koristis? Ne skontah jel'' to sve u jednoj tbl sto razmutis ili? user posted image za curetak. Mashallah napredujete :)
Ja pijem prenatal. To sam pila i u prvoj trudnoci

< Poruku je uredio ninuska -- 7.5.2015 19:54:44 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 513
7.5.2015 19:51:48   
alman

user posted image za urednu kontrolu, i za dugonogu curu, da tako nastavite do krajauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 514
7.5.2015 19:57:23   
alman

IZVORNA PORUKA: ninuska

Vitamine pijem svaki dan. To ne preskacem. Uz to i dabroston 2X dnevno. Al mg nikako.
Rose koje ti vitamine koristis? Ne skontah jel' to sve u jednoj tbl sto razmutis ili?
Ja pijem prenatal. To sam pila i u prvoj trudnoci

joj i ja zaboravljam vitamine, a pijem prenatal, kao i proslu trudnocu, a trebala bih sad do kraja malo uredovati, al nekako imam osjecaj da mi otvara apetit

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 515
7.5.2015 21:18:47   
maksi
Masala napredujete,mi 26+5 imamo 980 grama a sada naam je ostalo jos 90 dana bogami se primaklo

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 516
7.5.2015 21:25:46   
maksi
Ja od vitamina pijem Pregnital,a nisam ni ja zadovoljna magnezijumom u granulicama,tako da cu kupiti sumeci. I jos pijem utrogestan 2/1

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 517
8.5.2015 8:12:55   
*pcelica*
Dobro jutro i dobrodoslica novim clanicama. Urednu trudnocu im zelim user posted image Ja ispijam kafu pa da sespremam u setnju. Moram odnijeti nalaze dr. Usput uzeti svekrvinu penziju, platiti racune i mozda trknem do svojih da popijem kafu sa sestrom, jer mi roditelji nisu tu.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 518
8.5.2015 8:16:12   
Carobno jutro
Jutro,

Opet prekrasno jutrouser posted image
Jao sta ste se napisale...auuuuu

Upratila sam ove preslatke curiceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image prekrasne su. Rose i LTM, neka su vam zive i zdrave i vjecno nasmijane a i vi sa njima...sretne ste majkeuser posted image user posted image

Pijem i ja ujutro prenatal od natural wealth-a i jos milion lijekovauser posted image . A da vam pravo kazem nisam ni ja zadovoljna sa ovim bioelectrinim mg. Uhvate me grcevi, popijem i nista, oni i dalje nastavljaju. Moram promijeniti definitivno.

Upratila sam da je MAM bila na kontroliuser posted image user posted image user posted image SVe super mashAllahuser posted image

i roseuser posted image user posted image curica rasteeeuser posted image i kako toliko zeljezouser posted image Ja se satrah pijuci sve sto ga ima u sebi i jedva nagurala na 10user posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 8.5.2015 8:19:34 >

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 519
8.5.2015 8:23:39   
LieToMe RR
Juttrrrrooooo i od mene user posted image  ja pijuckam caj i donat (ponijela cijelu flasu od kuce), noge ispruzila na ovu kutiju ispod stola, redovne jutarnje aktivnosti user posted image

Hvala puno ninuska i carobno jutro user posted image user posted image  neki vama vasi budu zivi i zdravi skupa s vama user posted image

rose user posted image  za kontrolu, samo nek sve ide po planu i programu, odmah covjeku lakse.

Ja od ovih vitamina pijem prenatal centravitov isto kao i u prvoj trudnoci i stvarno svi su nalazi odlicni, svega ima koliko i treba user posted image , jedino me taj magnezij zeza ali i to cu cim ispijem vratiti se na ove sumece. Opet me jutros dok sam se okretala, pa valjda trznula nogu, uhvatio grc user posted image  Zato se dodatno na poslu dopingujem donatom.

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 520
8.5.2015 9:00:59   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Masala napredujete,mi 26+5 imamo 980 grama a sada naam je ostalo jos 90 dana bogami se primaklo

na tikeru ti pokazuje vise...ovo su ti mjere s UZ?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 521
8.5.2015 9:06:40   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro,

Upratila sam ove preslatke curiceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image prekrasne su. Rose i LTM, neka su vam zive i zdrave i vjecno nasmijane a i vi sa njima...sretne ste majkeuser posted image user posted image

Pijem i ja ujutro prenatal od natural wealth-a i jos milion lijekovauser posted image . A da vam pravo kazem nisam ni ja zadovoljna sa ovim bioelectrinim mg. Uhvate me grcevi, popijem i nista, oni i dalje nastavljaju. Moram promijeniti definitivno.

Upratila sam da je MAM bila na kontroliuser posted image user posted image user posted image SVe super mashAllahuser posted image

i roseuser posted image user posted image curica rasteeeuser posted image i kako toliko zeljezouser posted image Ja se satrah pijuci sve sto ga ima u sebi i jedva nagurala na 10user posted image

user posted image user posted image hvala user posted image a za zeljezo se i moja dr malo cudi ali kaze da vjerovatno orthomol ga drzi visoko...nisam ti ja nikad imala posebno problem sa zeljezom a nisam ni pazila...a tvoje zeljezo ko kod moje S...njoj 9 bilo prije godinu kad smo krv vadili

Neposredna veza do poruke: 522
8.5.2015 9:17:48   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro,

user posted image user posted image hvala user posted image a za zeljezo se i moja dr malo cudi ali kaze da vjerovatno orthomol ga drzi visoko...nisam ti ja nikad imala posebno problem sa zeljezom a nisam ni pazila...a tvoje zeljezo ko kod moje S...njoj 9 bilo prije godinu kad smo krv vadili

ma ja sretna sto je 10user posted image . Na pocetku trudnoce bilo 4, pa podigla na 16, pa sam bila sva ponosna i eto sad roknulo ali hematolog ne obraca paznju. Iako pijem od cvekle pa na daljeuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 523
8.5.2015 9:22:22   
rose
moja S je jako bijele puti..bas djeluje anemicno pa me natjerase da joj vadim krv..elem sve u granicama normale a zeljeo joj 9...i ja skontam to je ta aristrokratska bijela put ....nema dalje user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 524
8.5.2015 9:25:35   
Carobno jutro

Ma neka je sve ok. aristrokratkinja malauser posted image a zeljezo ce se podici nekad, nekad spustiti i sta ces. U mene cijeli zivot varira

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *