|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
29.5.2015 8:45:33   
ziel
Dobro jutro mame i buduce mame user posted image
Ja evo doruckujem , ogladnim cim ustanem a pogotovo kad na posao moram ustati u 6:00 , uh do 8:00 budem gladna ko' vuk user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2576
29.5.2015 8:50:15   
pandica
Terapiju sam odmah dobila, jucer sam kopala nalaze bila sam oko 17 sedmice koliko sam skontala. 24 dana sam stavljala vaginalete medazol, a suprug je popijo jedan dan 2 mg. Tako nam je rekao ginekologč. Čuvali smo se cijelo vrijeme od odnosa, to se preporučuje. Pazi gdje sjedaš na wc šolju, ja od tada svako malo dezinficiram je alkoholom. Mislim i prije sam, al sad meni se čini bukvalno prije svakog sjedanja. Samo kući sjedim, sve ostalo zaobilazim. Pazi na peškire, ona najčešče živi na takvim mjestima i mijenjaj često gaćice da ti nisu vlažne. Što se tiče ishrane pokusaj izbaciti slatko ili bar smanjiti, što više limuna i joruta, ab kultura i sl.
Sretno i ne sekiraj se.

IZVORNA PORUKA: roccoo

IZVORNA PORUKA: pandica

Zdravo Rocco, ja sam iste rezultate brisa imala, malo kasnije u odnosu na tebe. Po netu gledala sta sve moze uzrokovati i blago rečeno šlagirala se... Dobila terapiju i ja i suprug. Hvala Bogu nakon toga sve ok. Ne sekiraj se, rješivo je i hvala Bogu da si na vrijeme otkrila. Prati upute doktora i malo izbaci slatkiše, uvedi što više jogurta, limun, cuvajte se u slucaju odnosa. Meni je doktor rekao da ne bi trebali imati odnose za vrijeme terapije. Uglavnom samo polako, rijesit ce se. Sretno 
IZVORNA PORUKA: roccoo

Ja ne znam gdje da pisem,mozda bih trebala otvoriti novu raspravu,zbog ovog svog problema. Ja sam u 11 sedmici trudnoce i sasvim slucajno na nagovor drugarice uradim bris vagine i koji pokaze da imam trichomonas vaginalis. Malo je reci da sam ostala u soku,jer nemam nikakvih simptoma. Prije god dana sam imala spontani ali mi nisu uradili nikakve briseve. Jel iko imao slicno iskustvo

Upravo tako slagirala sam se kad sam studije citala. Sjecaslli se kada ti je ukljucila tth

My Ovulation Chart

(odgovor članu roccoo)
Neposredna veza do poruke: 2577
29.5.2015 8:51:53   
pandica
Zaboravih belli čestitati na bebici, nadam se da je sve super prošlo. A ostalim curama da poželim dobro jutro, što više uživanja u ovom lijepom danu user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 2578
29.5.2015 8:55:27   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja evo doruckujem , ogladnim cim ustanem a pogotovo kad na posao moram ustati u 6:00 , uh do 8:00 budem gladna ko' vuk user posted image

i ja ujutro oko 7 jedem radi vitamina a u 10 vec gladna user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2579
29.5.2015 9:07:20   
ziel
IZVORNA PORUKA: rose

Ja evo doruckujem , ogladnim cim ustanem a pogotovo kad na posao moram ustati u 6:00 , uh do 8:00 budem gladna ko'' vuk user posted image

Meni se na poslu smiju sto rano jedem, a ja ne znam kako oni izdrze do 10:00 tad je pauza za dorucak,dalekoooo je to za nas trudnjače user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2580
29.5.2015 9:07:27   
Dalija098

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: Dalija098

IZVORNA PORUKA: Dalija098

Zdravo ženice, mogu li i ja da vam se pridružim? :)
Za koji dan ulazim u četvrti mjesec trudnoće. Ima li neka od vas iskustva sa skraćenim grlićem već od ranih sedmica? Na prošloj kontroli mi je doktor rekao da ćemo pratiti, pitala sam ga da li trebam puno da se zabrinem, rekao je ne, ali mene jaaaako strah jer sam tri mjeseca prije ove trudnoće imala spontani u osmoj sedmici...
Mislim da LieToMe i ja imamo istog doktora, jako je detaljan i ništa ne prepušta slučaju ali opet nekako ne mogu da se ne brinem.user posted image

heeejjj prvo dobro dosla user posted image
imam ja iskustva sa skracenim grlicem ali ne od samog pocetka, kod mene se naglo srati u 6tom-7om mjesecu, pa onda deveram do uslaska u 9ti. Vjerujem da je rijec o dr.Divanovicu. Ja sam i prvu a evo i drugu trudnocu kod njega i zaista bih rekla da nemas prostora za paniku, jako je detaljan, i kad je u pitanju pregled a i nalazi.
Jel on tebi rekao da se grlic skracuje ili samo da ce pratiti?
Generalno o skracenom grlicu znam puno (jer sam to temeljito prostudirala u prvoj trudnoci a evo prati me i u drugoj) javlja se usljed dvije stvari: ili infekcija (urinarnih) ili genetika. Kod mene je ovo drugo. Ako je i kod tebe slucaj da je usljed genetike, onda ce ti preporuciti mirovanje, lezanje, bez napora, da usporis tempo...eventualno ce te staviti na neku terapiju ako bude potrebe.
Moj ti je savjet da ne googlas i ne iscitavas po forumima jer svaki grlic i trudnoca su jedinstveni i ne skracuje se kod sviju isto. Tako da bi te to samo bezveze opteritilo a nista dobrog ne bi donijelo.
Moj topli savjet ti je da ga stvarno slusas, sve sto kaze, ako kaze strogo mirovanje (kao meni u prvoj trudnoci) onda mirovanje. On se nije nadao da cu uopste uci u 9ti sa ovim mojim grlicem, doslovno sam smjela samo do wc-a i nazad a ja se prorodila dan pred termin. Samo polako i bice sve ok user posted image

LTM draga, hvala ti na detaljnom odgovoru i utješnim riječima.
Napisao je i rekao samo da je grlić kraći, da mjeri 32 mm i da ćemo ga pratiti, eventualno uraditi serklaž oko 16e sedmice aBd. Nije se puno zabrinuo, čak je bio poprilično veseo jer je sa bebacem hvala Bogu za sada sve okej, budući da je prošla trudnoća bila jako jako jako šokantna, specifična i iscrpljujuća kako za mene tako i za doktora, jer se radilo o jako rijetkom slučaju.
Mene je pri samom mjerenju grlića malo zaboljelo, on je konstatovao da imam osjetljiv grlić i da ćemo pratiti...
Nije mi spominjao još uvijek nikakvo mirovanje, imam sljedeći pregled aBd za deset dana, vjerujem da ću tada više znati dokle je grlić i šta se dešava.
Drago mi je što si me upozorila da ne čitam forume, jer sve što sam do sada pročitala me samo izbezumilo. Gdje god da pogledam, moja dužina mi se čini ekstremno mala ali kako Divke kaže, nemam šta razmišljati on razmišlja za obojeuser posted image

Dalija ne brini nista jer to nije rizicno s obzirom da se serklaz moze raditi a on cervikometrijom utvrditi skracuje li se, za koliko i kako. Ti si bar mirna sto se toga tice. Mislim da te MAM moze vise informisati s obzirom da je ona radila serklaz.
Kod mene je ipak malo zabrinjavajuca situacija jer kod mene grlic miruje i onda se naglo pocne skracivati kad vise nije izvodljivo raditi serklaz. Ja imam za sutra ujutru zakazanu cervikometriju (prije 2 sedmice sam bila na pregledu) kod mene je grlic iste duzine ko kod tebe ali problem je sto sam tad jos bila u 6tom mjesecu i rizik od prijevremenog poroda i komplikacija je mnogo veci nego u ranijim sedmicama. Ipak, nije bio toliko preplasen ko prvi put, sad vec poznaje dobro tok moje trudnoce, samo mi je rekao da vise mirujem i usporim.
Slobodno ti pitaj sve sto te interesuje, ja i ove divne trudnice cemo ti pomoci koliko god mozemo.

Ja odoh praviti palacinke da se malo utjesim pred pegled pa ako je neko za, bujrum!

sta cete vi kad ode u julu na godisnji citav mjesec user posted image mene nesto strah da mi ne zatreba, ne znam kome bi

sta ja znam nisam ni znala da ga nece biti citav mjesec. ja ako mi sutra konstatuje smanjivanje grlica moracu na bolovanje a to znaci da cu morati kod nakasa zbog doznaka.
tako da eto imam rezervnu opciju. a ako koga zanima nakas rece da je u augustu na godisnjem (na proslom pregledu me pitao kad mi je termin user posted image i tad rece mozda se i vrati do termina)

Joj jeste on uvijek ide za Ramazan na godišnji i ne radi po mjesec dana. Ja veze nemam kome u ruke uopće otići čak i kad/ako taj serklaž budem radila. Ima li neko preporuku ikakvu, valja se sutra aBd i porađati...
LTM sretno na kontroli!!!

Mislim da me Alman pitala kad mi je termin, nismo još izračunalo zbog moje šetajuće ovulacije, znat ću tačno aBd za devet dana pa rado javim da me ''pritefterite'' na spisak.user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2581
29.5.2015 9:10:43   
mala curica

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Zenice jel bila neka od vas u onoj radnji Tradelli u Kiseljaku?

Bila sam ja prije par godina,ako mislis zbog djecije garderobe bolje odi u Kiseljak na pijacu.

A baje.bajeeeee.... user posted image pa imam je i ja.Nista strasno da se dize panika.....doktor mi dao vaginalete i ja cu malo ishranu korigivati i to je to.
Nista opasno po bebu.

Ja sam dobro,hvala Bogu noga ne boli .Pupo i dalje isto,zaboli i stvrdne se,ali brzo prodje i i tako vise puta na dan.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2582
29.5.2015 9:13:06   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bila sam ja prije par godina,ako mislis zbog djecije garderobe bolje odi u Kiseljak na pijacu.

A baje.bajeeeee.... user posted image pa imam je i ja.Nista strasno da se dize panika.....doktor mi dao vaginalete i ja cu malo ishranu korigivati i to je to.
Nista opasno po bebu.

Ja sam dobro,hvala Bogu noga ne boli .Pupo i dalje isto,zaboli i stvrdne se,ali brzo prodje i i tako vise puta na dan.

Gledam sad kakvih imaju stvarcica za nase curice user posted image user posted image ,rastopila sam se

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2583
29.5.2015 9:16:29   
mala curica
Ima i na pijaci i jeftinije je.
U Tradeli sam prije kupovala,cak sam za matruru nasla sebi haljinu jako jeftino user posted image (eeee kada je to bilooo)
Ozb. na pijaci prelijepih stvarcica ima,ako blizu zivus idi i prosetaj.Moja mama blizu zivi i stalno je sekinim curicama nesto kupovala da su je i zene vise upoznaleuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2584
29.5.2015 9:18:55   
pandica
Uh sad tek vidim koliko nas je sa tim problemom. Ja razumijem rocco i mene su isprepadale razne informacije, a najvise kad mi je doktor rekao. Dobro da smo je na vrijeme otkrili, jer ovaj parazit moze uzrokovati prijevremeni porod, a hinjava je... Stvarno i jeste, ja čak ni pojačano bijelo pranje nisam imala, nikakvih simptoma mogućih. Al eto rjesivo je i samo nek se na vrijeme otkrije i liječi, sve će biti ok. Žensko ko žensko, sklono svim nekakvim glupostima i bajama

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2585
29.5.2015 9:21:28   
M.A.M.

U Tradeli sam prije kupovala,cak sam za matruru nasla sebi haljinu jako jeftino user posted image (eeee kada je to bilooo)
Ozb. na pijaci prelijepih stvarcica ima,ako blizu zivus idi i prosetaj.Moja mama blizu zivi i stalno je sekinim curicama nesto kupovala da su je i zene vise upoznaleuser posted image

Ma ja kontala otici maksuz,nije mi bas ni blizu,sad smo u fazi da razgledamo gdje,sta kupiti

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 2586
29.5.2015 9:23:33   
mala curica
Bas sam o tim bajama u trudnici citala da ih skoro svaka trudnica dobije.
Svakako se pred kraj trudnoce radi bris(ako je planiran prirodan porod)i vidjela bi se baja
...terapija i do poroda sve cisto.
Meni je radio taj bris par sedmica pred porod i dao terapiju....opet je na vrijeme.Opustite se i ne brinite toliko.

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 2587
29.5.2015 9:25:45   
mala curica

Ma ja kontala otici maksuz,nije mi bas ni blizu,sad smo u fazi da razgledamo gdje,sta kupiti

Svrati do moje mame na kafu da nisi bezz dolazila user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2588
29.5.2015 9:25:51   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

Ja evo doruckujem , ogladnim cim ustanem a pogotovo kad na posao moram ustati u 6:00 , uh do 8:00 budem gladna ko'' vuk user posted image

Meni se na poslu smiju sto rano jedem, a ja ne znam kako oni izdrze do 10:00 tad je pauza za dorucak,dalekoooo je to za nas trudnjače user posted image

ja navikla na poslu u 12 jesti bez dorucka...prije trudnoce...sad do 12 vec dva puta user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 2589
29.5.2015 9:27:10   
M.A.M.

Svrati do moje mame na kafu da nisi bezz dolazila user posted image

Neki dan si mi naompala,prolazila pored MB-a,a hocu svratit cu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 2590
29.5.2015 9:35:40   
rose

Bas sam o tim bajama u trudnici citala da ih skoro svaka trudnica dobije.
Svakako se pred kraj trudnoce radi bris(ako je planiran prirodan porod)i vidjela bi se baja
...terapija i do poroda sve cisto.
Meni je radio taj bris par sedmica pred porod i dao terapiju....opet je na vrijeme.Opustite se i ne brinite toliko.

kod tebe je candida inace normalan stanovnik naseg tijela al ne valja kad se namnozi..a kod njih je trihomonas..parazit, vrlo ogranicen spektar lijekova

pandice i rocco..citala sam da je ulje australskog cajevca dobro za tretmane..pa erto da znate

Neposredna veza do poruke: 2591
29.5.2015 9:38:45   
pandica
Hvala rose potrazicu user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2592
29.5.2015 9:44:39   
LieToMe RR
Gdje ste zene stigo Čola user posted image user posted image user posted image

Evo mene sa pregleda  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ne znam ima li jos neki adekvatan smajli user posted image )

Grlic divan (ako moze skracen grlic biti divan) user posted image  uglavnom idemo na more juupppiiiiiii user posted image  i on nasmijan, opusten, zadovoljan... kaze godice mi more.
Pitah ga za kiselinu (sinoc sam povracala) kaze on da probam nest malo jace od rennie (Ranibos ili Ranistan ubijte me sad ja akoodmah ne zapisem ja to ni ne upamtim). Kaze smije se to u trudnoci (eto info za ove koje se pate sa mucninom, smijemo piti).
Zakazao mi je odmah pregled cim se vratim s mora, doslovno odmah sutradan na pregled. Spomenuo je godisnji ali rekao mi je da cemo se sve dogovoriti kad se vratim s mora i dodjemna pregled.

eto, odoh sad da popijem kaficu, da jedem user posted image  vidim pisale ste o hrani i da dok jedem citam sta ste pisale user posted image

E da, ne idemo u pon nego u utorak user posted image  (ukoliko nas ne sabotira moj grlic, pasos mm, nase zajednicko dijete - prvorodjeno user posted image  onda nas sabotira projekat kojeg mm vodi pa mora u pon na posao) tako da eto u utorak se brcakm za vas sve user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2593
29.5.2015 9:46:31   
M.A.M.

Evo mene sa pregleda  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ne znam ima li jos neki adekvatan smajli user posted image )

Grlic divan (ako moze skracen grlic biti divan) user posted image  uglavnom idemo na more juupppiiiiiii user posted image  i on nasmijan, opusten, zadovoljan... kaze godice mi more.
Pitah ga za kiselinu (sinoc sam povracala) kaze on da probam nest malo jace od rennie (Ranibos ili Ranistan ubijte me sad ja akoodmah ne zapisem ja to ni ne upamtim). Kaze smije se to u trudnoci (eto info za ove koje se pate sa mucninom, smijemo piti).
Zakazao mi je odmah pregled cim se vratim s mora, doslovno odmah sutradan na pregled. Spomenuo je godisnji ali rekao mi je da cemo se sve dogovoriti kad se vratim s mora i dodjemna pregled.

eto, odoh sad da popijem kaficu, da jedem user posted image  vidim pisale ste o hrani i da dok jedem citam sta ste pisale user posted image

E da, ne idemo u pon nego u utorak user posted image  (ukoliko nas ne sabotira moj grlic, pasos mm, nase zajednicko dijete - prvorodjeno user posted image  onda nas sabotira projekat kojeg mm vodi pa mora u pon na posao) tako da eto u utorak se brcakm za vas sve user posted image

Rekle smo ti da vas vec vidimo na moru,za grlic user posted image user posted image user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 2594
29.5.2015 9:53:03   
mala curica
LTM user posted image user posted image user posted image za grlic....superrrrrr....sada lagano planiranje i spremanje za more user posted image

MAM sada u martu kada sam bila dole otisla sam na kafu,najvise volim u toku dana.Jednom me je zamolila da budem s njom onakk da joj drustvo pravim pa sam cijeku noc ostala....samo mogu reci vela havle kada se pacijenti skupe user posted image

Da kod mene je candida,jako dosadna baja.Tako i kod njih se da rijesiti i nije nista strasno da moze ugroziti bebu.Adekvatna terapija i sve ce biti ok user posted image

I daaa....fertig.....doruckovala sam i sada kaficu napravila.Popijem i idem da peglam ves,za rucak sam planirala krompirusu,uhhh nisam je odavno pravila.

< Poruku je uredio mala curica -- 29.5.2015 9:55:26 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2595
29.5.2015 9:56:34   
rose

mi smo ti sve rekle da te vidimo na moru user posted image

Neposredna veza do poruke: 2596
29.5.2015 9:57:47   
ninuska
Jutro zene. Ja pijuckam kafu u dvoristu, malenoj inzijela kuhinju, pa se igra, pravi mi kolace..i ona zna sta mama najvise voli user posted image . Sinoc izlazila napolje, dosla kasno, pa jedva ustadoh maloprije.
vidim da ima i novih trudnica. Dobro dosle, zene.
sa candidom nisam imala problema hB.
LTM user posted image . HB. Kad idete na more? Ja odoh oko 8-og. Eto, da ides u Drace ovaj put bi se srele user posted image .

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2597
29.5.2015 10:01:03   
ninuska

ja licno nisam, ali sam cula od drugarica da je dosta jeftinije nego u Sa. Bar sto se tice krevetica i ostale opreme za bebe. neko je spominjao da je cak 100 KM jeftije kupio krevetic user posted image . Ma, nije ti ni daleko do Kiseljaka, otidji pa vidi. Taman da svratis na pogace sa kajmakom user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2598
29.5.2015 10:03:13   
pandica
Bravo LTM za super kontrolu i odobrenje od doktora za odlazak na more. Uzivajte user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas i nama cuvajte fige, idemo na kontrolicu, pa da bude sve ok ako Bog da...
Joj more, i ja bih tako radoooooo

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2599
29.5.2015 10:16:17   
ninuska
IZVORNA PORUKA: maksi

Moj mladji je bio napunio tri godine i uopste nije pricao,znaci par rujeci.i to po dva slova ja sam se bas bila zabrinula i htjela ga voditi logopedu a onda oko tri ipo godine je bukvalno od jednom poceo pricati,a stariji je negdje do pet godina nije fino izgovarao r i sada normalno. Bice u redu ne brini
IZVORNA PORUKA: aidana

Dobrodoslica novim clanicama :)

Dalia Divanovic je po meni i preoprezan, ako je bio lijepo raspolozen i nije ti naredio mirovanje sigurna sam da ce to biti ok.

Pitanje za mame sa vecom djecicom, kad su poceli pravilno izgovarati sva slova? Moj ne zna izgovoriri r i l, tek napunio 3. Tata kad mi je bio za vikend se bas zabrinuo, a samim tim i mene. Kao trebao bi vec jasno pricati. :( Meni je rano za logopeda obzirom da nema drugih smetnji. Kontam najranije od 3,5 / 4 god ako se ne popravi da trazimo misljenje.

Rano ti je za logopeda, on je jos maleckii :). Moja je prije neka 2 mjes3ca otprilke pocela izgovarati slovo R. ali, opet u recenici se zna desiti da "tepa". a, njoj je 3 godine i 8 mjeseci. Cak je jedno vrijeme picela tooliko lise da prica tj. Nerazgovjetno da smo se zabrinuli. samo odjednom, ali sad je ok. Sk9ntala sam da je vjerovatno imitirala mladju djecu u vrticu.

A, sad vidim da je i kod maksi mali poceo izgovarati R kad i moja Ajlin.
Imam prijateljicu cija mala odavno izgovara slovo R. Ali je ona i puno prije moje progovorila i dosta jasnije pricala. Ma, svako dijete je posebno.

< Poruku je uredio ninuska -- 29.5.2015 10:18:32 >

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dorucak
SdZ

Da li imas naviku doruckovati?

Da (67%)

Ne (33%)

Broj svih glasova: 63

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *