Anoniman -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 15:06:45)
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: Mirkica i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sretan nam rodjendan [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ljubim te [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ma bjezi Mirki, rasplaka me...Da ti Allah olaksa bol, sve ove godine koje dolaze, bez njega...[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|