RE: Za one duše koje više nisu sa nama (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> U zagrljaju žalosti

Poruka

SdZ -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (26.2.2013 12:08:24)

Cetiri godine su sinoc otkucale otkako je tvoj lik otisao s ovog svijeta.
I danas isto boli kao i one noci kad sam zadnji put uhvatila tvoj pogled.
I danas mi falis kao i jucer, kao sto ces i sutra, prekosutra....
I danas kao i uvijek zalim za samo jednim tvojim zagrljajem.
Falis, babi, falis... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bebacha -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (26.2.2013 12:11:24)

IZVORNA PORUKA: SdZ

Cetiri godine su sinoc otkucale otkako je tvoj lik otisao s ovog svijeta.
I danas isto boli kao i one noci kad sam zadnji put uhvatila tvoj pogled.
I danas mi falis kao i jucer, kao sto ces i sutra, prekosutra....
I danas kao i uvijek zalim za samo jednim tvojim zagrljajem.
Falis, babi, falis... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Nedi -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (26.2.2013 12:12:46)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (30.4.2013 20:12:37)

i ja sam te ostao zeljan dok me bude.....moja mila...

koka i po -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (4.5.2013 8:52:41)

i ko zna sta me jos ceka u zivotu.....ali znam da me odozgo cuvas i da ces uvijek biti uz mene...
i znam da je onaj lagani povjetarac tvoj dah..
i ja sam te ostala zeljna dok me bude...moj mili...
38 ruza...dani i godine prolaze....sretan rodjendan...tvoja sele.

EEDITH -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (4.5.2013 11:02:28)

koko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif](znam kako ti je)
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (4.5.2013 11:26:27)

Duso moje duse danas je 22 dana kako te nema u maminom stomaku , a nema te ni pored mame.... Andjelu moj cuvaj me i budi dobra, doci cu ti u zagrljaj i necu te nikad vise pustiti da mi te uzmu...... Volim te najvise [sm=smiley27.gif]

hatepsut -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (9.9.2013 22:13:53)

Ljepotice moja...znam ja da smo se morale rastati,ali...nema mi vise tebe...tvoj kutak ostao prazan...rekla sam im da nista ne diraju,neka sve stoji kako je i bilo...ispratila sam tvoj zadnji dah,iako nisi mogla da govoris znam da si nas cula...Nensi moja,neka ti dragi Allah dz.s. podari lijepi dzeet i neka ti je vjecni rahmet !

Mirkica -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (10.9.2013 7:27:11)

svima vam saljem ogroman [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (23.9.2013 18:54:49)

ne volim septembar...iz dana u dan iscekujem ...tuga se useli u moje srce...citav septembar.
septembrom mi nekako najvise nedostajes...i opet iscekujem....i slomim se dvadeset sestog.
i sad razmisljam...vise je vremena proslo otkad te nema nego sto si zivio.
ne volim septembar...nikako...uhvatim sebe kako se klatim na stolici ko malo dijete i iscekujem.
voljela bih da sam negdje daleko ..i da izbrisem ovaj septembar.

Pingvina -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (23.9.2013 19:09:55)

IZVORNA PORUKA: koka i po

ne volim septembar...iz dana u dan iscekujem ...tuga se useli u moje srce...citav septembar.
septembrom mi nekako najvise nedostajes...i opet iscekujem....i slomim se dvadeset sestog.
i sad razmisljam...vise je vremena proslo otkad te nema nego sto si zivio.
ne volim septembar...nikako...uhvatim sebe kako se klatim na stolici ko malo dijete i iscekujem.
voljela bih da sam negdje daleko ..i da izbrisem ovaj septembar.

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Duso lijepa...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mirkica -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 8:20:57)

i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sretan nam rodjendan [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

vila_7 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 8:27:45)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sretan nam rodjendan [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Zna tvoj mali andjelcic koliko ga volis i aBd pokazat ces mu jos i vise kad se jednog dana sretnete opet...[sm=smiley27.gif]

Malenaoduvijek -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 8:41:15)

mirkice :-(

Hanady RR -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 8:45:28)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Medi_87 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 9:00:40)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]

ananas_ze -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 9:02:41)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
e Mirkice [sm=smiley31.gif]

InLove -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 9:07:59)

Ljubiceee [sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

jednaa -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 9:19:44)

mIRKICE [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]

mala_sa -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 9:21:28)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif]

veki_aki -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 10:02:44)

o mirkice draga[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

SREĆNA -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 10:36:33)

Joj draga Mirkice svaku riječ bih ponovila.Majčinska je ljubav nešto neprikosnoveno, ljubav čini bol podnošljivom.Boljeće do kraja života [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

veeseelaa -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 10:39:43)

duša me zaboli.... eh moja Mirki

EEDITH -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 11:17:01)

Draga Mirkice [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Skvo RR -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (13.12.2013 11:32:06)

mirkice...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>