RE: Za one duše koje više nisu sa nama (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> U zagrljaju žalosti

Poruka

koka i po -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (15.1.2013 19:22:34)

ja se nekako uvjek rasplacem na ovoj temi[sm=smiley13.gif]

Alhemicarka -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (15.1.2013 19:44:10)

IZVORNA PORUKA: Leva

Ja svoje Sunasce jos uvjek sanjam, pomirena sam s tim da ga nikada necu docekati, ipak zahvaljujem Bogu na milosti koju mi je i ovako podario... Dio mene umire od straha da mi se ne desi nesto slicno a svakim danom strah postaje sve jaci i jaci [sm=smiley13.gif].

Strah je normalan, sastavni dio svih osjećanja, kojih se nikad nećeš rješiti. I sutra kad, ako Bog da (a daće) rodiš živo i zdravo djete, strah neće nestati, samo će se pretvoriti u brigu da mu se sad šta ne desi. Pa će doći vrijeme da ga pustiš na izlet sa školom, na ekskurziju, na prvi izlazak, da prvi put sjedne za volan, prvi put ode na more, i svaki put će ti srce stati. Ali to nije razlog da se odustaje, jer onda ne bi trebali ni živjeti, ni udati se, ni zaljubiti se, jer šta ako...

Znam da si sada pod emocijama, ali nema pesimizma! Dočekaćeš svoje Sunašce. Ti si moje prvi put okupala, prvi put previla i s pravom mogu reči moje kao i tvoje. [sm=smiley31.gif]

Za sve ženice koje se bore sa tugom, za veselu, za adriu, za srećnu, za fatimicu... ma za sve [sm=smiley31.gif]

Mirkica -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (15.1.2013 19:49:34)

Malo vas se mozda sjeca Tikice 69, zene koja je nama neplodnim bila zvijezda vodilja jer nikada nije odustajala bez obzira koliko beznadezno bilo. Sama Laura je bila simbol te borbe i svjetlo na kraju tunela, satisfakcija za sve nas i nesto nakon cega si mogla reci eto vidis ima Boga zato nikada necu prestati pokusavati... Mama Tikica je zatrudnila u 43. godini nakon 22 postupka vantjelesne oplodnje, blizanacka trudnoca, izgurali kriticni period od 12 sedmica. Prvu bebu su izgubili u 18. sedmici a Lauru u subotu 12.01. samo tri dana prije zvanicnog termina. Samo ona zna kako joj je. Istinski se nadam da ni jedna zena nikada nece spoznati sta znaci izgubiti dijete i pri tome svaku sansu da ikada ponovno zatrudni.

uffff draga LEvo ja je se dobro sjecam koliko sam samo plakala uz njen video koji je napravila pokusavajuci da ima bebu :(( zao mi je sto je se tako zavrsilo tuga golema , ne znam zasto valjda sto ima slicnosti ali uvjek kada nesto procitam cujem slicno ovome pocne me sve gusiti :((((( Boze olaksaj a ne otezaj :((((

vila_7 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (15.1.2013 20:32:37)

sjecam je se i ne mogu opisati koliko mi je zao.... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

klemzi -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:06:45)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ne znam kako ćete ovo shvatiti... ali ja već dugooo želim da upoznate moje srce

[img]http://www4.slikomat.com/11/0410/drc-IMG-06.jpg[/img]

Ovo je naš Amerko, mamina i babina duša...[sm=smiley27.gif]
I nemojte biti tužne, ja volim gledati njegove slike...uvijek mi izmame osmijeh na lice...

Pa ko bi svojoj mami danas slavio treći rođendan...[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
Svi te volimo beskrajno kao i prvog dana kad smo te vidjeli...čuvaj nam mjesto kod sebe [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

koka i po -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:08:03)

[sm=smiley19.gif]...joj klemzika moja[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]

bebacha -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:09:54)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] samo sam cekala kad ces se javit[sm=smiley13.gif]
neznam sta da pametno napisem osim da budes jaka i da molim Boga da te uskoro obraduje bebicom pa da bar malo manje ublazi bol iako znam da njega nista nemoze zamjenit

SREĆNA -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:10:46)

Klemzi moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

mamine oci -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:16:26)

[sm=smiley19.gif]klemzi[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mama_debeljuca -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:19:50)

Ne znam kako ćete ovo shvatiti... ali ja već dugooo želim da upoznate moje srce

[img]http://www4.slikomat.com/11/0410/drc-IMG-06.jpg[/img]

Ovo je naš Amerko, mamina i babina duša...[sm=smiley27.gif]
I nemojte biti tužne, ja volim gledati njegove slike...uvijek mi izmame osmijeh na lice...

Pa ko bi svojoj mami danas slavio treći rođendan...[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
Svi te volimo beskrajno kao i prvog dana kad smo te vidjeli...čuvaj nam mjesto kod sebe [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Mila moja, jaka, pozitivna ženo...puunoo te ljubim i grlim [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Divan je melekić [sm=smiley27.gif]

EEDITH -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:30:09)

klemzi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ne mogu da ne pogledam temu,a bolje da nisam [sm=smiley19.gif]

Crnkica -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:43:15)

draga klemzi gubim dah od tuge,čitam i ostale postove o tikici i njenoj sudbini,držite se žene nek vam je Bog na pomoći...[sm=smiley31.gif]

ananas_ze -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:44:26)

dok sam vidjela temu znala sam kome poslati mnogo toplih [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]draha klemzi, znate sta ste izgubili, znate kroz sta svaki dan koracate, znate ko vas ceka i znate sta vas ceka za svaki tren bez njega, neka vam Uzviseni olaksa, podari sabura i nagradu na Onom danu [sm=smiley31.gif]

hatepsut -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:52:38)

Klemzika moja [sm=smiley31.gif] Ma kako tuzno bilo...necemo [sm=smiley19.gif]rad Amerka r.,neka vas Uzviseni sastavi u dzenetu !

leona81 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:55:54)

procitah blog od tikice sad, ovo zadnje...strasno[sm=smiley19.gif]

reallove -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 13:56:02)

Klemzi,mila moja[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...Da vam dragi Allah olaksa i podari snagu za dalje...ljubim te puno,puno,puno

D_K -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 14:34:59)

draga klemzi..
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
ljubim te..
da ti dragi Allah dz.s. podari sve najbolje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 15:31:12)

Draga nasa Klemzi [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Nisam otvorila ovu temu a napisala ti odgovor u cekaoni .. Kada sam vidjela tvoj post tamo iskrsla mi je slika tvog predivnog djecaka koju sam vidjela na ovoj temi prije nekog vremena .. Duso nasa hrabra .. Neka ti Uzviseni bude na pomoci i podari nagradu za veliko iskusenje .. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 21:56:14)

klemzi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

aazra -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 22:07:17)

Malo vas se mozda sjeca Tikice 69, zene koja je nama neplodnim bila zvijezda vodilja jer nikada nije odustajala bez obzira koliko beznadezno bilo. Sama Laura je bila simbol te borbe i svjetlo na kraju tunela, satisfakcija za sve nas i nesto nakon cega si mogla reci eto vidis ima Boga zato nikada necu prestati pokusavati... Mama Tikica je zatrudnila u 43. godini nakon 22 postupka vantjelesne oplodnje, blizanacka trudnoca, izgurali kriticni period od 12 sedmica. Prvu bebu su izgubili u 18. sedmici a Lauru u subotu 12.01. samo tri dana prije zvanicnog termina. Samo ona zna kako joj je. Istinski se nadam da ni jedna zena nikada nece spoznati sta znaci izgubiti dijete i pri tome svaku sansu da ikada ponovno zatrudni.

Kako se ne bih sjećala Tikice...jedna tako divna duša...šta je sve propatila...nemam riječi [sm=smiley19.gif]

P.S. Sjećam se jednog videa kojeg je postavila o svemu što je prošla da bi ostala trudna, samo taj broj vantjelesnih oplodnji na koje je išla sve govori...[sm=smiley19.gif] Ne mogu se sjetiti, spominjala je dva dječaka, ne znam jesu li oni njena biološka djeca, nije ni baš umjesno da pitam posebno ne sad, voljela bi da joj oni i muz mogu biti utjeha, ako utjeha postoji...

P.S. Uvije budem tuzna nakon ovakvih priča..ali, ova je mozda najbolnije jer se radi o zeni koja se godine i godine borila da bi i ugledala [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley19.gif]

dinaa -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 22:07:44)

klemzi moja draga[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lady_bubamara -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 22:42:02)

klemzi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

smajli80 -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (16.2.2013 22:57:21)

Klemzi- hrabra ženo[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Amyla -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (21.2.2013 21:59:03)

klemzi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Za one duše koje više nisu sa nama (22.2.2013 8:43:10)

šta je po zlu krenulo kd tikicine bebe?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>