Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 15.1.2013 19:44:10
Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: Leva
Ja svoje Sunasce jos uvjek sanjam, pomirena sam s tim da ga nikada necu docekati, ipak zahvaljujem Bogu na milosti koju mi je i ovako podario... Dio mene umire od straha da mi se ne desi nesto slicno a svakim danom strah postaje sve jaci i jaci .
Strah je normalan, sastavni dio svih osjećanja, kojih se nikad nećeš rješiti. I sutra kad, ako Bog da (a daće) rodiš živo i zdravo djete, strah neće nestati, samo će se pretvoriti u brigu da mu se sad šta ne desi. Pa će doći vrijeme da ga pustiš na izlet sa školom, na ekskurziju, na prvi izlazak, da prvi put sjedne za volan, prvi put ode na more, i svaki put će ti srce stati. Ali to nije razlog da se odustaje, jer onda ne bi trebali ni živjeti, ni udati se, ni zaljubiti se, jer šta ako...
Znam da si sada pod emocijama, ali nema pesimizma! Dočekaćeš svoje Sunašce. Ti si moje prvi put okupala, prvi put previla i s pravom mogu reči moje kao i tvoje.
Za sve ženice koje se bore sa tugom, za veselu, za adriu, za srećnu, za fatimicu... ma za sve
< Poruku je uredio Alhemicarka -- 15.1.2013 19:46:29 >
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 15.1.2013 19:49:34
Mirkica
Malo vas se mozda sjeca Tikice 69, zene koja je nama neplodnim bila zvijezda vodilja jer nikada nije odustajala bez obzira koliko beznadezno bilo. Sama Laura je bila simbol te borbe i svjetlo na kraju tunela, satisfakcija za sve nas i nesto nakon cega si mogla reci eto vidis ima Boga zato nikada necu prestati pokusavati... Mama Tikica je zatrudnila u 43. godini nakon 22 postupka vantjelesne oplodnje, blizanacka trudnoca, izgurali kriticni period od 12 sedmica. Prvu bebu su izgubili u 18. sedmici a Lauru u subotu 12.01. samo tri dana prije zvanicnog termina. Samo ona zna kako joj je. Istinski se nadam da ni jedna zena nikada nece spoznati sta znaci izgubiti dijete i pri tome svaku sansu da ikada ponovno zatrudni.
uffff draga LEvo ja je se dobro sjecam koliko sam samo plakala uz njen video koji je napravila pokusavajuci da ima bebu :(( zao mi je sto je se tako zavrsilo tuga golema , ne znam zasto valjda sto ima slicnosti ali uvjek kada nesto procitam cujem slicno ovome pocne me sve gusiti :((((( Boze olaksaj a ne otezaj :((((
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2013 13:06:45
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ne znam kako ćete ovo shvatiti... ali ja već dugooo želim da upoznate moje srce
Ovo je naš Amerko, mamina i babina duša... I nemojte biti tužne, ja volim gledati njegove slike...uvijek mi izmame osmijeh na lice...
Pa ko bi svojoj mami danas slavio treći rođendan... Svi te volimo beskrajno kao i prvog dana kad smo te vidjeli...čuvaj nam mjesto kod sebe
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2013 13:09:54
bebacha
samo sam cekala kad ces se javit neznam sta da pametno napisem osim da budes jaka i da molim Boga da te uskoro obraduje bebicom pa da bar malo manje ublazi bol iako znam da njega nista nemoze zamjenit
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2013 13:44:26
ananas_ze
dok sam vidjela temu znala sam kome poslati mnogo toplih draha klemzi, znate sta ste izgubili, znate kroz sta svaki dan koracate, znate ko vas ceka i znate sta vas ceka za svaki tren bez njega, neka vam Uzviseni olaksa, podari sabura i nagradu na Onom danu
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2013 15:31:12
Mrvica_83
Draga nasa Klemzi Nisam otvorila ovu temu a napisala ti odgovor u cekaoni .. Kada sam vidjela tvoj post tamo iskrsla mi je slika tvog predivnog djecaka koju sam vidjela na ovoj temi prije nekog vremena .. Duso nasa hrabra .. Neka ti Uzviseni bude na pomoci i podari nagradu za veliko iskusenje ..
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2013 22:07:17
aazra
Malo vas se mozda sjeca Tikice 69, zene koja je nama neplodnim bila zvijezda vodilja jer nikada nije odustajala bez obzira koliko beznadezno bilo. Sama Laura je bila simbol te borbe i svjetlo na kraju tunela, satisfakcija za sve nas i nesto nakon cega si mogla reci eto vidis ima Boga zato nikada necu prestati pokusavati... Mama Tikica je zatrudnila u 43. godini nakon 22 postupka vantjelesne oplodnje, blizanacka trudnoca, izgurali kriticni period od 12 sedmica. Prvu bebu su izgubili u 18. sedmici a Lauru u subotu 12.01. samo tri dana prije zvanicnog termina. Samo ona zna kako joj je. Istinski se nadam da ni jedna zena nikada nece spoznati sta znaci izgubiti dijete i pri tome svaku sansu da ikada ponovno zatrudni.
Kako se ne bih sjećala Tikice...jedna tako divna duša...šta je sve propatila...nemam riječi
P.S. Sjećam se jednog videa kojeg je postavila o svemu što je prošla da bi ostala trudna, samo taj broj vantjelesnih oplodnji na koje je išla sve govori... Ne mogu se sjetiti, spominjala je dva dječaka, ne znam jesu li oni njena biološka djeca, nije ni baš umjesno da pitam posebno ne sad, voljela bi da joj oni i muz mogu biti utjeha, ako utjeha postoji...
P.S. Uvije budem tuzna nakon ovakvih priča..ali, ova je mozda najbolnije jer se radi o zeni koja se godine i godine borila da bi i ugledala