Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 13.12.2013 13:02:48
D_K
IZVORNA PORUKA: Mirkica
i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva sretan nam rodjendan
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 13.12.2013 15:06:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: Mirkica
i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva sretan nam rodjendan
ljubim te
Ma bjezi Mirki, rasplaka me...Da ti Allah olaksa bol, sve ove godine koje dolaze, bez njega...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 13.12.2013 15:26:08
jasmin
Kada bih mogla da ti šapnem da,iako si otišla rano,u začetku svog nevinog djetinstva,mila i ljupka,nevino nasmijana,tvoja majka je progutala bol i predala te srcem Onome ko te stvorio. Ti si sretna,ona to zna. Ti si na boljem mjestu nego bi ikada na ovom tegobnom svijetu mogla biti. Ti si voljena i sada,kao što si i onda bila. I ja te volim kao što sam te voljela onda dok sam te mazila da pajkiš pored moje princeze. Tvoj Gospodar nije ostavio tvoju mamu bez dara,koji kao da je poslao da je utješi što nema tebe. Dobila si bracu ,divnog malog princa,koji tako podsjeća na tebe. Molim Allaha da svi skupa uživate u džennetskim odajama onda kada vas Svevišnji u njima sastavi. Amiin.
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 13.12.2013 15:43:36
EEDITH
IZVORNA PORUKA: jasmin
Kada bih mogla da ti šapnem da,iako si otišla rano,u začetku svog nevinog djetinstva,mila i ljupka,nevino nasmijana,tvoja majka je progutala bol i predala te srcem Onome ko te stvorio. Ti si sretna,ona to zna. Ti si na boljem mjestu nego bi ikada na ovom tegobnom svijetu mogla biti. Ti si voljena i sada,kao što si i onda bila. I ja te volim kao što sam te voljela onda dok sam te mazila da pajkiš pored moje princeze. Tvoj Gospodar nije ostavio tvoju mamu bez dara,koji kao da je poslao da je utješi što nema tebe. Dobila si bracu ,divnog malog princa,koji tako podsjeća na tebe. Molim Allaha da svi skupa uživate u džennetskim odajama onda kada vas Svevišnji u njima sastavi. Amiin.
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 25.1.2014 0:34:16
hatepsut
Ljepotice moja,kad bi te samo mogla zagrliti na trenutak...danas je i tvoja seka dosla k tebi,nadam se da vas je Uzviseni pocastio ,da ste na boljem i ljepsem mjestu....srno moja tvoj tuzni pogled mi cio dan dan pred ocima...tvoje suze...znali smo da nas cujes,suzama si mi nam to pokazala...Nensi moj zauvijek ces ostati u mom srcu...neka Uzviseni tebi i tvojima sekama podari lijepi dzennet i neka vam je vjecni rahmet
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 16.2.2014 21:02:35
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ne znam kako ćete ovo shvatiti... ali ja već dugooo želim da upoznate moje srce
Ovo je naš Amerko, mamina i babina duša... I nemojte biti tužne, ja volim gledati njegove slike...uvijek mi izmame osmijeh na lice...
Četiri godine Volim te do neba...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 18.2.2014 14:09:26
Mirkica
klemeziii