Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
druženje će biti održano 26.4. u restoranu Light na Grbavici (u Shopping-u). za vas koje dolazite iz drugih gradova, adresa je Hasana Kikića 10 (naselje Grbavica)
Paricipacija će iznositi 10 KM i novac ćete davati mojoj malenkosti.
Za nas, restoran će biti otvoren od 12 do 16h.
Za 10 KM biće nam servirane hladne plate a piće svaka sebi plaća.
Nadam se lijepom danu i još ljepšem druženju
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Kono hocemo li zajedno? I ja vodim svog malenog, nadam se da ce biti jos djecice ;)
Hoćemo, hoćemo
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele 33.pohahontas - 75B 34.jednaa 35.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 36.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 37.Mala Selma 38.Super beba - milky boobs 39. AnLu 40.Pahuljicaa 41.tajra26
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele 33.pohahontas - 75B 34.jednaa 35.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 36.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 37.Mala Selma 38.Super beba - milky boobs 39. AnLu 40.Pahuljicaa 41.tajra26 42.HanadyRR
ma no frks... nego neće mi apotrofi kad citiram i uređujem, pa ako ja citiram komlet listu svima nikovi dođu heravi naki
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele 33.pohahontas - 75B 34.jednaa 35.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 36.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 37.Mala Selma 38.Super beba - milky boobs 39. AnLu 40.Pahuljicaa 41.tajra26 42.HanadyRR 43.leptir sa boobs