Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele 33.pohahontas - 75B 34.jednaa 35.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 36.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 37.Mala Selma 38.Super beba - milky boobs
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele 33.pohahontas - 75B 34.jednaa 35.Bela.88 - milky boobs,mada manje boobs,a više milk 36.leona81 - boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje 37.Mala Selma 38.Super beba - milky boobs 39. AnLu 40.Pahuljicaa
Ja se prijavljujem......no ako ne mognem doci javnem porukama
jesmo je smekali na bazaru
priznaj da je mace..meni se dopala skroz...samo da promjeni stajling i pokaze atribute...ja volim tetovaze samo tako...ali
Sta je problem? ja imam 2 velike tetovaze i bas ih volim
Gdje vidis problem?Problema nema...komentarisale smo da je maca s tetovazom.
bas tako...samo smo zakljucile da je Anlu mace medic i hanice nista me ne pitajte...sise hocu znam sve citala upucena..ali :) fino skaze:ako ima neki zdravstevni problem ili boli ne smeta (nije grijeh)...a imam ja problem boli brate velicina ..a tetovaze nikako....mada ih volim vidjeti onako diskretno i lijepo...Anlu me odusevila...nisma znala da je ima...ne istice je sasvim slucajno uocih i super je
dolazim, a (.)(.) ostavljam kuci, sramota me da ih nosim
ti imas tetovazu hebo sise
jesmo je smekali na bazaru
priznaj da je mace..meni se dopala skroz...samo da promjeni stajling i pokaze atribute...ja volim tetovaze samo tako...ali
Sta je problem? ja imam 2 velike tetovaze i bas ih volim
Gdje vidis problem?Problema nema...komentarisale smo da je maca s tetovazom.
bas tako...samo smo zakljucile da je Anlu mace medic i hanice nista me ne pitajte...sise hocu znam sve citala upucena..ali :) fino skaze:ako ima neki zdravstevni problem ili boli ne smeta (nije grijeh)...a imam ja problem boli brate velicina ..a tetovaze nikako....mada ih volim vidjeti onako diskretno i lijepo...Anlu me odusevila...nisma znala da je ima...ne istice je sasvim slucajno uocih i super je
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...