Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo mene s prijedlogom Da ne bude druženje prekasno, zbog nas koji smo dalje. Npr. meni je prevoz nazad oko 15h. Ako je druženje oko 13-14 sato , meni je sat druženja malo
Evo mene s prijedlogom Da ne bude druženje prekasno, zbog nas koji smo dalje. Npr. meni je prevoz nazad oko 15h. Ako je druženje oko 13-14 sato , meni je sat druženja malo
podržavam prijedlog
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ma ja, a mislim ja na Sarajke i njihove porodice, ako je prekasno, neće stići ručak skuhati
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs
1. ladyblue i nove boobs (spisak za pipanje će biti naknadno pravljen ) 2. Palachinken i stare boobs u novom grudnjaku 3.eedith ........bez boobs 4.Amani, boobs idu svakako,za grudnjak se jos dvoumim 5. MicoTico , no personal boobs 6. bebba bez B bez S 7. damma, bez boobs 8. Henna ze. no boobs :) 9. Medi_87 - boobs - no boobs pojela ih djeca 10.Minnie - Boobs stanje - masala 11.teacher75 - solidna cetvorka, malo objesene od dojenja 12.muaaa - Pomašalla boobs stanje 13.ziki i šaka jada boobs 14.Neca xxx 15.medic - normala neka boobs 16. Visnja - boobs kipi 17. senka27 -Senka with solidne boobs 18. zvonica - a (.) (.)....ako se dobro zagledas, mozda ih i vidis 19.maja 78 RR 20.assmiras 21.irenaSA - very milky boobs 22.R&T@ - boobs ne prijavljuje od smijeha 23. sretna_mama 24.veeseelaa 25.Skvo RR 26.Emica_sa-ima i viska boobs 27.vještica- boobs free 28.Hannica sa ambalažom od, nekad divnih, boobs 29.Penelope82 - boobs nekad bile, sad se spominjale 30.magicalani - jednu boob donosim sigurno 31.Lady26 - milky boobs 32. Sele
i ja se prijavljujem ako prezivim, noc prije imam koncert, bujrum za boobs moje su iste kao prije, mozda malo manje, tako da ne bih imala nista protiv malo vecih, novih...otom potom