Finepex -> RE: Društvo i lažni prijatelji. Prije braka i u braku (27.4.2015 18:43:06)
|
IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Peggy Ja da sam sasvim zadovoljna životom i mužem, ne bih nikada ironično o njemu (kao mojoj boljoj polovici) pričala. A meni je sasvim ok ako nađeš pravog, da se i udaš tad. Šta imam od čekanja, pa pobogu, sve što želim da prođem u životu, želim da prođem s njim, a ne sama. Moj muž je moje sve, ja sam ga upoznala sa svojih 20 i nešto i kada me zaprosio nisam razmišljala o tome kako nisam ništa proživjela, nego sam bila sretna što imam s kim da prođem sve što sam oduvijek željela. Nismo svi isti... Nekome je pojam biti slobodan i lafo neki individualac slobodnog uma, umjesto da se opuste i slobodnog uma uživaju sa voljenom osobom.. On je tu neku zenu znao duze od tebe, vjerovatno i ako ti je "zabranio" da se druzis, ima razloga. Da nije nista, nebi ti ni "zabranio". Cuj zabranio? Pa nije joj muz mama da zabranjuje [sm=zmeden.gif] Jos iz nekog svog razloga.... I onda drugarice ne valjaju. Ne mogu ja nekome pricati ko ne zna prava muza nad njom. [sm=smiley1.gif] On nije mama, ali samom udajom za njega, na njega prelazi ona odgovornost za nju sto su imali roditelji. Pa i time s kim se druzi. I da nije rijec o toj, sta je s drugima? Gdje su drugi prijatelji? [sm=smiley1.gif] Ne moze biti od toliko niko ne valja, a do jucer dijelili hljeb i intimu. [sm=smiley1.gif] Meni jedne prilike zena prica kada je "otvorila" svoj frizeraj izgubila prijateljicu , i to znas kako je to prijateljstvo, da su se njihove mame druzile kada su bile male.. jednostavno imas cudnih ljudi, cudnih cudi.. sve je super, nesta imas sto ono nema, frka.
|
|
|
|