Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (6.4.2015 16:32:59)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: Bella.88 ja dosad dobila oko 10-ak kg,meni to nije puno a možda i zbog toga jer sam u prvoj trudnoći dobila 31kg[sm=smiley36.gif] i ja sam zadovoljna, ko me dugo nije vidio bas se iznenade kako se nisam puno udebljala, poznavajuci moju sklonost ka debljanju[sm=smiley36.gif] a moram bit iskrena da sam se pazila sta i koliko jedem, al sad sam sebi dala malo oduska pa pojedem sta mi se jede [sm=smiley36.gif] ja iskrena da budem nisam ništa jela prva 4mj,dva puta gubila po 5kg,kad mi se vratio apetit navalila na sve živo[sm=smiley36.gif] mada prerađevine ne dolaze u obzir,jako se zdravo hranim izuzem čokolada,lino lade i tako tih gluposti...,inače ne jedem slatko puno ali u trudnoći ubi se ja[sm=jezicek.gif] ja imam nešto robice u ovom broju 50,pa to je toliko minijaturno da Bog sačuva a i ultrazvuk ne uzimajte zdravo za gotovo,ne vagaju vam bebu u stomaku,već na osnovu parametara PROCENJUJU težinu bebe,meni za Farisa rekli 2.700,a rodio se sa 3.500kg e sad stvarno begam samo još da se upišem tamo na temi
|
|
|
|