LieToMe RR
|
Kako kaze Cola pusti pusti modu Ja sam imala probusene usi prije rata i od tih zlatnih nausnica sto je mamina vjencana kuma kupila ja mal glavom ne zaplatih , sa tim deverali godinu dana koliko se to sto bi rekli na zlo dalo vise nikad nisam ni probala a vala i nemam naviku. Od nakita nosim samo oci veru, vjerenicki prsten, sat i ponekad neki dodatni prsten narukvice urijetko (vise zimi na rolke ili majice dugih rukava pa lijepo stoji). Ogrlice urijetko pravo (kako se malena rodila tako i ja prestala nakit nosati odvikla se totalno). Volim marame, salove, esarpe...to mi je must have svaki dan, volim i subare, kape sesirice Do duse nikad ja nisam bila ko jelka nagizdana, jednostavno nisam taj tip pa ni ne patim za tim. Imam lijepog nakita koji je od dolomita, nekog kamenja, cirkona, stakla (bez ikakvih metala) tako da eto to znam nekad staviti pa bude efektno. Ma hej, izdrzecemo, izdrzis porod, nespavanje, dojenje...gdje neces malu alergiju IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe za pregled i svim ostalim trudnicama na kontrolama i stanu sto se tice alergije da te utjesim odmah nista ne smijemo da se ne lazemo Ti si jos gora od mene ti i i na srebro alergicna ma kod mene je ove godine isto izrazeno (u odnosu na prije, prosle godine iskreno ni osjetila nisam a i mogla sam se kljukati bobama i sprejevima). Sad je valjda ova sparina nepodnosljiva, suh zrak a i sve behara pa je valjda do toga a i mi smo trudne, bebe uzimaju svoje to dodatno otezava. Ne znam sta bih ti rekla, izbjegavaj koliko mozes izlazak vani gdje ima veca koncentracija dveca i trave, cesce se umivaj, mozes i sa kamilicom probati (ako ti smeta ocima) hladne obloge na oci, mlijeko. Meni za sad najveci problem kihanje i smrcanje (i kapilari u nosu popucali ) ali bice to sve ok IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Dan zene, ja od jutros pokusavam napisati nesto ali nikako da stignem. Juce sam bila na kontroli, sve super. Rastemo, u skladu smo sa sedmicama. Tako da sam bas sretna nekako sva od juce. Bas sam se nesto brinula. Bella, cestitam za stan. Velika je to stvar, svoje kupiti LTM, i mene drzi alergija vec par dana, ne mogu na nos da disem...gusim se bukvalno...ali sta da se radi...nista zivo ne smijemo je li tako Meni je ovo prvi put u ovoj mjeri.Prije sam imala po malo..prodje za cas. A i ja isto imam alergiju na zlato zuto i srebro Leena, u vas veselo pravo ..u ponedjeljak dernek pravimo ovdje kad cujemo srce malo da kuca i da se rasteretis aBd maksi, cestitam za testiranje svaka cas_t malom ninushka sretno na kontroli I meni je sad za sad kihanje i smrcanje najgore. Ugusih se. Ma pretpostavljala sam da ne smijemo nista..hajd sta ces..izdrz'o je Mujo i gore Ma juce to izadjoh na kontrolu i jos se ja divim beharu i travi kako je ozelenilo i sv ei evo danas umirem od "ljepote" behara. Kako sam kod kuce bila ovih dana smirilo se ali eto ima da izdrzimo. Ja ne nosim nakit inace osim bijelog zlata i platine je li Ako cu sta nositi od srebra ili mozda bizuterije ili swaroskog koji mi se btw jako svidja, onda to nosim preko odjece. Inace sve to natekne i pocrveni, pa izgleda kao sprzeno. Nausnice ni pod razno ne smijem nositi. Zadnji put sam u hitinoj skidala..vadili kljestima onim Toliko je to nateklo u sat vremena nosenja bizuterijskih nausnica Mislila sam da cu izdrzati za ljepotu ali eto posjetih hitnu poslije
|