Daliyah92 -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 16:24:12)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bilo mi je zanimljivo citati, bas kao neka serija.. samo cekas sta ce dalje da bude [sm=smiley36.gif] Iskreno, meni ova nova forumasica i nije cudna koliko vama. Cudnije ste mi vi (pojedine) [sm=smiley36.gif] Zena dosla na forum, gdje je svakako mjesto za "rasprave", i iznosi svoja misljenja i na neki nacin ubjedjuje i druge u ono sto ona misli\vjeruje da je tako. Nista nepoznato. Mnogi to rade. Na temi vakcine da-ne, stalno se to isto radi. I sve dok nikog ne vrijedja, ja ne vidim da grijesi sta. Pise dugacke postove.. isto mi nije cudno. Pa svi smo razliciti. I ja ponekad napisem duzi post, ali bas rijetko (jer se rijetko i javljam) Ali u stvarnosti, kad bi pisala sve sto pricam, bili bi to romani [sm=smiley36.gif] Samo mi ovako mrsko pisati [sm=smiley1.gif] Men'' se cini da malo pretjerujete (pojedine). Iskreno, i meni se neke stvari ne svidjaju sto je napisala, ali mi se jos manje svidjaju pojedini komentari. Bas neke forumasice pretjeruju. Neke su se forumasice vise skoncentrisale na nju, nego na ono sto ona pise. I tema prelazi iz "odnos snahe i svekrve" u "Finepex" [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|