RE: odnos snahe i svekrve (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Finepex -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:29:20)

LieToMe

Ne moras kupovati, sta fali posuditi. Nije zena sugava. I sto bi ti uopste sveki zamjerila? Ona je sretna sto ces se ti njezinom sinu glancati.

Finepex -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:30:39)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa što oa ovaj ne kaže koji broj nosi
ne kontam

pa rekla joj je, ali US velicinu..a ova kupuje u Evropi...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Vidis da ipak nije namjerno. [sm=smiley1.gif]

Jedino sto je namjerno su snahine "zle" misli.

Skvo RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:30:51)

IZVORNA PORUKA: Medić*

Eto nek je Skvo razumna a mi nerazumne [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif]

pa naravno da sam razumna...malo nas je, ali dovoljno

Pa sta cete ovdje, hajde tamo sa svekrvama uzivajte i zaovama, briga mene sta vi mislie o nama, ko si sad pa ti, sve neki novi nikovi ?
Koga pratite ?

ja idem sa mamom mojom, mojom zaovom i svekrvom kasnije u setnju..mi dosta vremena provodimo skupa...onoliko naravno koliko mozemo..jer ne zivimo skupa...valjda nece padati kisa..
sada gledam na accuweather..kazu hoce..bilo bi steta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

LieToMe RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:31:48)

Evo ide ness [sm=smiley1.gif]
Sto se tice teme, ja tu nisam relevantna [sm=smiley36.gif]
meni je moja svekrva divna, imamo super odnos, uzajamno postovanje i razumjevanje, nista nije idealno ali mi se volimo u nasim razlicitostima [sm=smiley1.gif]

Hvala joj na svemu, i sto je svog sina a mog muza i oca moje djece odgojila i vaspitala ovako kako jeste, hvala joj do neba!
I ne pricam na pamet, iza mene je 7 godina braka od toga 3 godine u zajednici u stanu gdje smo suprug i ja imali sobu za sebe. [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ja evo pristavila i citam [sm=smiley36.gif] bujrum vala (do duse ne mogu bosansku muka mi od nje ali ima nessa u ladici [sm=smiley1.gif])

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ja sto bi se reklo: pratim [sm=smiley36.gif]

Hajd na kafu...[sm=jezicek.gif]ja nemam nikakav komentar....

Moze ness..nisam ja namcor..[sm=jezicek.gif].ja volim i postujem svekicu...vidi kako joj tepam.....[sm=smiley1.gif]

hanabanana -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:32:43)

IZVORNA PORUKA: Finepex

LieToMe

Ne moras kupovati, sta fali posuditi. Nije zena sugava. I sto bi ti uopste sveki zamjerila? Ona je sretna sto ces se ti njezinom sinu glancati.

Hajd ne pretjeruj sada.
Moje kćerke imaju svaka svoje labelo.
Sad bih ja trebala svoj ruž dijeliti sa svekrvom.

bebaa -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:33:00)

Eeee lijepa nasa Besana...[sm=smiley13.gif]bilo je to lijep period nadmudrivanja.....

MicoTico -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:33:02)

Ja bih samo da mi neko razjasni: Ko smije nositi tigraste helanke? Svekrva, snaha ili zaova? Ili sve ti ili nijedna ili samo neke?
ja sam zbunjena.

Medić* -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:33:34)

Ponjece vam sveki kisobran [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:33:45)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja bih samo da mi neko razjasni: Ko smije nositi tigraste helanke? Svekrva, snaha ili zaova? Ili sve ti ili nijedna ili samo neke?
ja sam zbunjena.

i ja sam..neki dan sam razmisljala o tome.

Medić* -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:34:00)

ja sam zbunjena.

Samo svekar :)

bebaa -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:34:07)

ja sam zbunjena.

Zamisljam sveki u tigrastim helankama...u tom slucaju bi sve helanke zakonom zabranila....

hanabanana -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:34:22)

ja sam zbunjena.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ludo jedna.....

magicalani -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:34:25)

ja sam zbunjena.

najbolje svi, iz protesta i zato da pokazu da mogu[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:35:08)

ja sam zbunjena.

stvarno[sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:35:26)

Eeee lijepa nasa Besana...[sm=smiley13.gif]bilo je to lijep period nadmudrivanja.....

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hanabanana -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:35:30)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ja sam zbunjena.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ludo jedna.....

Nemoj da me blokirata MicoTico i ja se razumijemo. [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:37:34)

Iiiii?
Molim odgovor, razjašnjenje nedoumice...
Jedino mi medić konkretno odgovori[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Skvo RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:38:11)

Iiiii?
Molim odgovor, razjašnjenje nedoumice...
Jedino mi medić konkretno odgovori[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ja isto ne znam...razmisljala sam..nije da nisam...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

MicoTico -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:38:26)

ja sam zbunjena.

ja sam došla ovdje da malo mozak odmorim, a sad sam u dilemi većoj nego od onoga od čega pobjegoh

LieToMe RR -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:39:07)

Ili djever [sm=smiley36.gif]

ja sam zbunjena.

Samo svekar :)

palachinken -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:40:07)

Izvin'te me ali jedina sam ovdje stručna po pitanju tigra, obzirom da imam patike i majicu s tim uzorkom.
Tigra može nositi samo onaj kome najlošije stoji.

bebaa -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:42:58)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Izvin'te me ali jedina sam ovdje stručna po pitanju tigra, obzirom da imam patike i majicu s tim uzorkom.
Tigra može nositi samo onaj kome najlošije stoji.

Cekaj a ko je u skorasnjoj razmjeni poklona osvojio tigraste gace...mozda ima sta reci na tu temu....

MicoTico -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:43:00)

Ja nemam ni djevera ni zaovu ni jetrvu ni svekra. Znači , tigriće možemo ili sveki ili ja? Koja sad od nas dvije? Ne znam šta da radim...
Odoh na temu "Savjet ako može".

Finepex -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:43:01)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Finepex

LieToMe

Hajd ne pretjeruj sada.
Moje kćerke imaju svaka svoje labelo.
Sad bih ja trebala svoj ruž dijeliti sa svekrvom.

Labelo nije isto kao smnika. Sta fali? Prije koristenja sloj premazes na komad toaletnog pa namazes svoje usne. Ne vidim problem zasto zena nebi smjela nesta "koristidi" od tebe ako se ti koristis necim sto je njeno. Npr. svidja ti se neki njezin parfem, kada hoces negdje ici, naspricas se. Normala. Nece umrijet.

Sta je sa garderobom?

Moze biti vece koristi nego stete. Hoces neku frizuru zena ti pomogne. Hoces mini valk, zena ti pomogne. ili ofarbati kosu.

Medić* -> RE: odnos snahe i svekrve (24.4.2015 13:44:50)

Ja nemam ni djevera ni zaovu ni jetrvu ni svekra. Znači , tigriće možemo ili sveki ili ja? Koja sad od nas dvije? Ne znam šta da radim...
Odoh na temu "Savjet ako može".

Svekrva neka odluci [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>