M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (30.3.2015 16:01:50)
|
IZVORNA PORUKA: Marien Draga Alman, prepade ti mene :) sad vidim da sam poslije Azre i Luele ja slijedeca i Psiholog, ona nam se ne javlja? Ja sam ormare raspremila i bebi oslobodila komodicu ali cu tek nakon krecenja oprati i sloziti njeno, jedva cekam a i evo jos malo pa deveti, ja vise nemam tako puno fore [sm=smiley36.gif] Meni se ovaj reality Parovi gadi, nisam konzervativna ali ovo je dno-dna, javna kuca, pogledala sam par klipova i onu Macu, zivot mi se smucio. Ja bas malo gledam TV a jos sam na bolovanju, pomalo Fox-ove, muz i ja cekamo ponedjeljak zbog Walking Dead a ponekad neki filnm zajedno, ja vise vremena procedem na netu, na Ringeraji, Facebooku, gledajuci djeciju garderobicu i stvarcice na internetu, napravim rucak, malo po kuci i prodje mi dan[sm=smiley1.gif] Alman, hvala Bogu da si bolje![sm=bravo.gif] pa zato vas i pitam jutros nesto citam na fb,jao koje gadosti na tv-u pustaju mati mila,a maca je ma nemam komentar na ono sto sam vidjela Marien ja veceras cekam walking dead ko ozeblo sunce,veceras kraj sezone [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|