rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (27.3.2015 15:50:11)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Za moju curicu su do cca godinu i po na prvi pogled i mislili da je djecak, krupna, bez neke kose, stav, hod, ma sve djecwcko..sjecam se biramo nesto, ona paf plave naocale, ten, trnrke, skidala trakice i snele i sve to zenskasto, a ja se ufurala imam kcerku barbi, mada ni sama kao curica nisam bila taj tip, roskasti...i ondw nagli obrat, poraste kosa, spadose kile, posta od nje njeznica, sminkerica prava...sad su joj 3 i po, ja se zezam koje li nas tek faze cekaju u pubertetu :-) moja je tipicno zensko...sa dugom kosom, snalicama, voli helanke i tunike ...ali kad poraste, bit ce super junak [sm=smiley36.gif]...moram joj nabaviti plast ko u supermena [sm=smiley36.gif] inace ja izbjegavam da je u rozo oblcim...cesce je kompletna u crnom (ko i mama joj) [sm=smiley36.gif] neko u nekim curskim bojama [sm=smiley36.gif]...pocesto joj kupim nesto za djecake...tipa bade mantil..jer nije u radnji bilo za curice...pa kad je obucem poslije kupanja zovem je roki a ona glumi da boksa...jer s kapuljacom ko bokser u ringu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|