Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (18.3.2015 17:15:20)
|
Cao zenice, ja sam se danas jedva natjerala i ves oprati da se osusi na ovom suncu, nije mi se nigdje islo, ubi me ova prehlada. Kuca mi je kriza, dok osnovno pospremim i rucak napravim, evo me trtica ubi, ne mogu da maknem a i zabanjeni su mi napori, taman i da nisu, dzaba kad ne mogu[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Drzi me nada u to krecenje i generalno ciscenje, uzecu zenu jer mi nema ko drugi pomoci. Krenula danas ormare raspremati da bebi oslobodim komodu ali me presijekla ledja i brze-bolje legnem. Hvala puno za upute za ticker, bas dobra fora, ja ranije pokusavala staviti u potpis, nije islo i odustala. Bejbibi hvala za recept, muz je to pio za kasalj i pomoglo mu je uz standardni caj od luka i jabuka, ja ne kasljem ali sam toliko zacepljena i po noci mi se slije na grlo pa ne mogu ni da disem ni da govorim, prirodno se kljukam svim i svacim i nista ne pomaze (u zadnjih 15 dana smo slistili sve zalihe domaceg meda koje su se vukle dugo jer inace ni ja ni muz nismo ljubitelji). Hvala za komentare na racun bazena, sad sam se pokolebala pa cu vjerovatno i odustati od toga, ma ionako ce na kraju biti kako bude sudjeno. Alman, zao mi je draga zbog UZV, onda cekamo jos, kad ces opet ici? Ko je ono slao spisak potrebnih stvari, AzraB? Moze i meni da uporedim sa ovim sto vec imam a bogami i sa kupljenim do sad? Rucak- pocastili smo se danas muz i ja biftekom i mladim krompirom, umakom od spinata a prije svega ajnpren corba- rekose mi da je dobra za prehladu. Nista slatko, bjezim od toga [sm=smiley36.gif] Eto raspisah se, ljubim vas
|
|
|
|