Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 9:23:29
rose
IZVORNA PORUKA: scarlett
Maloprije ja gledam neke oglase na pik-u. Tražim stalak za presvlačenje i kupanje bebe, voljela bih da ima i ladice i da je bijele boje, ali ono što sam vidjela u bimacu i nekim drugim prodavnicama, sve mi je preskupo. Na piku vidjeh, ali u boji drveta, to mi ne odgovara. Ako vidite negdje nešto pliz pišite mi ovdje.
I tako tražim ja te oglase na temi bebe i oprema, kad vidim oglas kako neko prodaje pozitivne testove za trudnoću po cijeni od 60 KM. Prvo zastadoh, kontam da ne kontam dobro, a onda kad skontah, eee baš se ismijah. Nego pade mi napamet, mogle bismo i mi pokrenuti biznis Nije neki trud za 60 KM.
Šalu na stranu, stvarno ljudi imaju svakakve ideje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 9:29:03
AzraB
bejbibi drago mi je da je M bolje jesam i ja cim sam se naspavala bas me bilo uhvatilo, ali hB nista strasno. Evo i ja smisljam sta cu da jedem, bas sam ogladnila.
scarlett nemam pojma gdje bi mogla naci tu bijelu, one jesu skuplje to sam i ja primijetila u odnosu na ostale. Jeftinije onda kupiti bilo kakvu pa ofarbati kako zelis
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 9:51:58
M.A.M.
Jutro zenice,jao vremena samo za valjanja ne pomaze ni kafa,ubih se od zijevanja,meni i mm juce bila godisnjica pa me vodio na finu veceru,nazderala sam se ko krava,jedva kuci dosla Terminuse zelim vam brz i lak porod i da se sto prije mazite sa bebicama Kad vec pricate o tim komodicama ja sam mislila da dam jdnom ciki da mi rucno napravi,dodje skoro na isto cijena a bar ce biti po mom ukusu
Aaaaaaaa preslatkoooo jooj dobre ideje... I ja cu to sebi za 8 mart poklonit kako mi nije naum palo takvo sto hehwhhw a M i mm cu isto nesto napravit, bas dobra ideja :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:01:28
bejbibi
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Jutro zenice,jao vremena samo za valjanja ne pomaze ni kafa,ubih se od zijevanja,meni i mm juce bila godisnjica pa me vodio na finu veceru,nazderala sam se ko krava,jedva kuci dosla Terminuse zelim vam brz i lak porod i da se sto prije mazite sa bebicama Kad vec pricate o tim komodicama ja sam mislila da dam jdnom ciki da mi rucno napravi,dodje skoro na isto cijena a bar ce biti po mom ukusu
Sretna godisnjica draga,da ih slavite jos puno aBd :)..... Jel kupujete poklone il samo vecera i sl...pitam jer ja bas nikad nemam ideje za poklone.. Uglavnom bude nesto obicno tipa parfem il nesto sto mm treba... A ima vremena nasa godisnjica u junu pa da prikupim kakve originalne idejw
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:02:18
AzraB
ovo nam je moja mama poklonila, jednu malu pidzamicu doduse kad malo naraste i meni jednu da imam spremnu za kasnije reko jos da mm nabavim ovakve gace i da se uslikamo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:03:42
AzraB
sretna godisnjica i sve najbolje vam zelim od srca da ih puno docekate jos i sa bebicom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:04:19
BebacBucko
Cao zenice, kako ste sve redom da vas ne nabrajam :) Nije me dugo bilo pa sam na brzake preletila ovo vase cavrljanje da vidim sta ima, onim damama koje su se porodile zelim sve najbolje i da dozive samo lijepe trenutke sa svojim bebicama. Vidjela sma da je bilo i tuznih vijesti Samy lo jako mi je zao zbog tvog gubitka i ja sma ga dozivjela i znam kako ti je ja se samo zahvaljujem Bogu sto nisma morala na kiretrazu, ali nije jednostavno ni kad ti sve samo izadje pa jos kad to sve vidis uhffff kad se sjetim. Uglavnom glavu gore sve ce to brzo proci i eto tebe ako Bog da za par mjeseci sa novim plusicem da nas obradujes sve ovdje. Moj ti je savjet da pricekas bar 3 mjeseca ja sam cekala 6 i prvi pokusaj i odmah uspjelo tako da se ne sekiras brzo ce to opet.
ja gazim 14 tu sedmicu radila sam double test al ono ja nista ne kontam na svemu pise rizik manji od granicne vrijednosti i samo pise starosni rizik valjda hoce da kazu da sam stara pa da je to jedini rizik zelim da vas pitam jeli se nekoj od vas desilo da je kad je zatrdunila primjetila neku pojavu na licu ili tjelu kao neki lisaj ili crveni trag i da to tako stoji bez ikakvih promjena . ja sam primjetila da mi se na bradi pojavila crvena vodoravna linija koja mi stoji od kako sam zatrudnila i nista me ne boli i ne svrbi samo mi smeta jer se bas vidi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:07:46
bejbibi
Bebacbucko ja nemam tako tih nekih promjena, nekad bubuljica koja i to je to... Mozda daodes dermatologu da vidi sta je....mada ne mora znaciti da je nesto.....u trudnoci je sve nesto normalno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:12:30
BebacBucko
hahahah ma u pravu si u trudnoci je sve normalno i meni svasta smeta Bejbibi kad se tebi ugledao stomacic i tebi je druga trudnoca jel da ? meni vec pofino provirio pa kontam jel rano s obzirom na 14 tu sedmicu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:13:42
bejbibi
IZVORNA PORUKA: AzraB
ovo nam je moja mama poklonila, jednu malu pidzamicu doduse kad malo naraste i meni jednu da imam spremnu za kasnije reko jos da mm nabavim ovakve gace i da se uslikamo
Ahahaha nemoj bona, gdje ces pinky gace bice aBd jos djece pa kad bude musko, babin/ tatin ponos onda uparite sta Ja sam davno na fb vidjela tako ocevi i sinovi i imaju iste majice tipa na ocevoj pise ja na bebinoj mini me i sl.. Ma preslatko :)) obzirom da M je copy-paste mm tako bi sta bas odgovaralo hehe
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:14:58
AzraB
BebacBucko bas mi je drago da si nam se javila ma sto bejbibi kaze sve je normala u trudnoci, svakakvih cuda ja sam imala na pocetku problema s bubuljicama, ali evo sad mi se smirilo sve, cak mi je koza i dosta suha, dok sam prije trudnoce imala strasno masnu. Sve se promijeni, ne kazu bezveze drugo stanje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:15:49
M.A.M.
Hvala zenice na cestitkama,akoBogda sljedeca ce godisnjica biti najsladja,slavicemo nas troje Bejbibi a nije meni problem s poklonima jer je mm fanatik fk Sarajevo,pitar strastveni hehe tako da njemu sta god kupim u njihovom shopu srce ko rusija hheheh,doduse prosle godine sam nas pocastila jednim vikendom u hotelu preko eKupona,uzivali u saunama,bazenu,masazama,eto i to mu se svidjelo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:16:30
bejbibi
IZVORNA PORUKA: BebacBucko
hahahah ma u pravu si u trudnoci je sve normalno i meni svasta smeta Bejbibi kad se tebi ugledao stomacic i tebi je druga trudnoca jel da ? meni vec pofino provirio pa kontam jel rano s obzirom na 14 tu sedmicu
Ma ne kaze se dzaba drugo stanje ja necu da se sekiram kad vidim neku promjenu kontam sve je to ok ipak sam trudna ne obracam paznju... Jest draga drugo:))... Pa obzirom da sam baaaas punooo smrsala na pocetku mislim da se tek oko 4 mj poceo ono bas primjetit....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:16:59
AzraB
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ahahaha nemoj bona, gdje ces pinky gace bice aBd jos djece pa kad bude musko, babin/ tatin ponos onda uparite sta Ja sam davno na fb vidjela tako ocevi i sinovi i imaju iste majice tipa na ocevoj pise ja na bebinoj mini me i sl.. Ma preslatko :)) obzirom da M je copy-paste mm tako bi sta bas odgovaralo hehe
da mi mm bude malo fensi hahahahahah eh sto se nasmijah, da nije ovog foruma pukla bih od dosade
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:19:20
bejbibi
Hvala zenice na cestitkama,akoBogda sljedeca ce godisnjica biti najsladja,slavicemo nas troje Bejbibi a nije meni problem s poklonima jer je mm fanatik fk Sarajevo,pitar strastveni hehe tako da njemu sta god kupim u njihovom shopu srce ko rusija hheheh,doduse prosle godine sam nas pocastila jednim vikendom u hotelu preko eKupona,uzivali u saunama,bazenu,masazama,eto i to mu se svidjelo
Eh onda ti nemas frke nikad moj bas ne prati fudbal il neki sport,mislim da je jedini.muskarac kojeg ne zanima.to bas ...skontat cu nesto do juna valjda hehwh.. A eto to sa get away vikendom nije.lose
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:20:37
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: BebacBucko
ne sikiraj se nisi jedina haha i meni se fino vidi pupa a sutra ulazim u petnestu sedmicu,doduse ja i nisam neka mrsavica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:21:08
bejbibi
IZVORNA PORUKA: bejbibi
da mi mm bude malo fensi hahahahahah eh sto se nasmijah, da nije ovog foruma pukla bih od dosade
Fensi shmensi ma ja upravu si,nece niko gace vidjeti ....jes vala ja se bas nasminem ovdje, dobra doza smijeha hehehhe
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:24:24
bejbibi
Pa neka zenice nek se vidi pupa sta fali i treba da se primjeti :))... Bebacbucko sto veca pupa prije ces moci na porodiljsko, barem jedan mjesec ranije kazes da si jedan mjesec + hehehe....salim se naravno... Ma neka stomaka...ja se juce bas slikala jaoo kad sam vidjela stomak mi spicast strsi naprijwd stomak pa ja....bas mi je nekkav smijesan izgledao
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.