|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
26.2.2015 9:23:29   
rose

IZVORNA PORUKA: scarlett

Maloprije ja gledam neke oglase na pik-u. Tražim stalak za presvlačenje i kupanje bebe, voljela bih da ima i ladice i da je bijele boje, ali ono što sam vidjela u bimacu i nekim drugim prodavnicama, sve mi je preskupo. Na piku vidjeh, ali u boji drveta, to mi ne odgovara.
Ako vidite negdje nešto pliz pišite mi ovdje.

I tako tražim ja te oglase na temi bebe i oprema, kad vidim oglas kako neko prodaje pozitivne testove za trudnoću po cijeni od 60 KM. Prvo zastadoh, kontam da ne kontam dobro, a onda kad skontah, eee baš se ismijah. Nego pade mi napamet, mogle bismo i mi pokrenuti biznis user posted image Nije neki trud za 60 KM. user posted image

Šalu na stranu, stvarno ljudi imaju svakakve ideje.user posted image

vidi ovdje

https://www.facebook.com/groups/700521536731966/?fref=ts

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 2326
26.2.2015 9:29:03   
AzraB
bejbibi drago mi je da je M bolje user posted image jesam i ja cim sam se naspavala user posted image bas me bilo uhvatilo, ali hB nista strasno. Evo i ja smisljam sta cu da jedem, bas sam ogladnila. user posted image

scarlett nemam pojma gdje bi mogla naci tu bijelu, one jesu skuplje to sam i ja primijetila u odnosu na ostale. Jeftinije onda kupiti bilo kakvu pa ofarbati kako zelis user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2327
26.2.2015 9:51:58   
M.A.M.
Jutro zenice,jao vremena samo za valjanjauser posted image ne pomaze ni kafa,ubih se od zijevanja,meni i mm juce bila godisnjica pa me vodio na finu veceru,nazderala sam se ko krava,jedva kuci doslauser posted image
Terminuse zelim vam brz i lak porod i da se sto prije mazite sa bebicama
Kad vec pricate o tim komodicama ja sam mislila da dam jdnom ciki da mi rucno napravi,dodje skoro na isto cijena a bar ce biti po mom ukusu

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2328
26.2.2015 10:10:16   
AzraB
htjedoh sa vama da podijelim poklon za 8.mart ali ne znam kako da stavim sliku ovdje user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2329
26.2.2015 10:18:24   
AzraB
https://www.dropbox.com/s/qa35s7nso5r44fh/11003966_10205359848690673_1824739466_n.jpg?dl=0 da probam ovako user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2330
26.2.2015 10:59:31   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: AzraB

https://www.dropbox.com/s/qa35s7nso5r44fh/11003966_10205359848690673_1824739466_n.jpg?dl=0 da probam ovako user posted image

Aaaaaaaa preslatkoooouser posted image user posted image user posted image jooj dobre ideje... I ja cu to sebi za 8 mart poklonituser posted image kako mi nije naum palo takvo sto hehwhhw a M i mm cu isto nesto napravit, bas dobra ideja :)

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2331
26.2.2015 11:01:28   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro zenice,jao vremena samo za valjanjauser posted image ne pomaze ni kafa,ubih se od zijevanja,meni i mm juce bila godisnjica pa me vodio na finu veceru,nazderala sam se ko krava,jedva kuci doslauser posted image
Kad vec pricate o tim komodicama ja sam mislila da dam jdnom ciki da mi rucno napravi,dodje skoro na isto cijena a bar ce biti po mom ukusu

Sretna godisnjica draga,da ih slavite jos puno aBd :)..... Jel kupujete poklone il samo vecera i sl...pitam jer ja bas nikad nemam ideje za poklone.. Uglavnom bude nesto obicno tipa parfem il nesto sto mm treba... A ima vremena nasa godisnjica u junu pa da prikupim kakve originalne idejwuser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2332
26.2.2015 11:02:18   
AzraB
ovo nam je moja mama poklonila, jednu malu pidzamicu doduse kad malo naraste i meni jednu da imam spremnu za kasnije user posted image reko jos da mm nabavim ovakve gace i da se uslikamo user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2333
26.2.2015 11:03:42   
AzraB

sretna godisnjica i sve najbolje vam zelim od srca user posted image da ih puno docekate jos i sa bebicom user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2334
26.2.2015 11:04:19   
bejbibi
Bebacbucko gdje si ti user posted image bas te dugo.nije bilo! Jesi dobro

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2335
26.2.2015 11:04:19   
BebacBucko
Cao zenice, kako ste sve redom da vas ne nabrajam :)
Nije me dugo bilo pa sam na brzake preletila ovo vase cavrljanje da vidim sta ima, onim damama koje su se porodile zelim sve najbolje i da dozive samo lijepe trenutke sa svojim bebicama.
Vidjela sma da je bilo i tuznih vijesti Samy lo jako mi je zao zbog tvog gubitka i ja sma ga dozivjela i znam kako ti je ja se samo zahvaljujem Bogu sto nisma morala na kiretrazu, ali nije jednostavno ni kad ti sve samo izadje pa jos kad to sve vidis uhffff kad se sjetim. Uglavnom glavu gore sve ce to brzo proci i eto tebe ako Bog da za par mjeseci sa novim plusicem da nas obradujes sve ovdje. Moj ti je savjet da pricekas bar 3 mjeseca ja sam cekala 6 i prvi pokusaj i odmah uspjelo tako da se ne sekiras brzo ce to opet.

ja gazim 14 tu sedmicu radila sam double test al ono ja nista ne kontam na svemu pise rizik manji od granicne vrijednosti i samo pise starosni rizik valjda hoce da kazu da sam stara user posted image pa da je to jedini rizik user posted image
zelim da vas pitam jeli se nekoj od vas desilo da je kad je zatrdunila primjetila neku pojavu na licu ili tjelu kao neki lisaj ili crveni trag i da to tako stoji bez ikakvih promjena .
ja sam primjetila da mi se na bradi pojavila crvena vodoravna linija koja mi stoji od kako sam zatrudnila i nista me ne boli i ne svrbi samo mi smeta jer se bas vidi.

Ako se ne boris za ono sto volis, ne placi za onim sto izgubis.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2336
26.2.2015 11:05:40   
BebacBucko

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Bebacbucko gdje si ti user posted image bas te dugo.nije bilo! Jesi dobro

jesam dobro sam, hvala sto pitas user posted image vec me posao slomi pa kad dodjem kuci samo bih spavala user posted image jedva cekam porodiljskouser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2337
26.2.2015 11:07:46   
bejbibi
Bebacbucko ja nemam tako tih nekih promjena, nekad bubuljica koja i to je to... Mozda daodes dermatologu da vidi sta je....mada ne mora znaciti da je nesto.....u trudnoci je sve nesto normalnouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu BebacBucko)
Neposredna veza do poruke: 2338
26.2.2015 11:12:30   
BebacBucko
hahahah ma u pravu si u trudnoci je sve normalno i meni svasta smetauser posted image
Bejbibi kad se tebi ugledao stomacic i tebi je druga trudnoca jel da ?
meni vec pofino provirio pa kontam jel rano s obzirom na 14 tu sedmicuuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2339
26.2.2015 11:13:42   
bejbibi

ovo nam je moja mama poklonila, jednu malu pidzamicu doduse kad malo naraste i meni jednu da imam spremnu za kasnije user posted image reko jos da mm nabavim ovakve gace i da se uslikamo user posted image

Ahahaha user posted image nemoj bona, gdje ces pinky gaceuser posted image bice aBd jos djece pa kad bude musko, babin/ tatin ponos onda uparite stauser posted image
Ja sam davno na fb vidjela tako ocevi i sinovi i imaju iste majice tipa na ocevoj pise ja na bebinoj mini me i sl.. Ma preslatko :)) obzirom da M je copy-paste mm tako bi sta bas odgovaralo hehe

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2340
26.2.2015 11:14:58   
AzraB
BebacBucko bas mi je drago da si nam se javila user posted image
ma sto bejbibi kaze sve je normala u trudnoci, svakakvih cuda user posted image ja sam imala na pocetku problema s bubuljicama, ali evo sad mi se smirilo sve, cak mi je koza i dosta suha, dok sam prije trudnoce imala strasno masnu. Sve se promijeni, ne kazu bezveze drugo stanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 2341
26.2.2015 11:15:49   
M.A.M.
Hvala zenice na cestitkama,akoBogda sljedeca ce godisnjica biti najsladja,slavicemo nas troje user posted image
Bejbibi a nije meni problem s poklonima jer je mm fanatik fk Sarajevo,pitar strastveni hehe tako da njemu sta god kupim u njihovom shopu srce ko rusija hheheh,doduse prosle godine sam nas pocastila jednim vikendom u hotelu preko eKupona,uzivali u saunama,bazenu,masazama,eto i to mu se svidjelouser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2342
26.2.2015 11:16:30   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: BebacBucko

hahahah ma u pravu si u trudnoci je sve normalno i meni svasta smetauser posted image
meni vec pofino provirio pa kontam jel rano s obzirom na 14 tu sedmicuuser posted image

Ma ne kaze se dzaba drugo stanjeuser posted image ja necu da se sekiram kad vidim neku promjenu kontam sve je to ok ipak sam trudnauser posted image ne obracam paznju...
Jest draga drugo:))... Pa obzirom da sam baaaas punooo smrsala na pocetku mislim da se tek oko 4 mj poceo ono bas primjetit....

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 2343
26.2.2015 11:16:59   
AzraB

Ahahaha user posted image nemoj bona, gdje ces pinky gaceuser posted image bice aBd jos djece pa kad bude musko, babin/ tatin ponos onda uparite stauser posted image
Ja sam davno na fb vidjela tako ocevi i sinovi i imaju iste majice tipa na ocevoj pise ja na bebinoj mini me i sl.. Ma preslatko :)) obzirom da M je copy-paste mm tako bi sta bas odgovaralo hehe

da mi mm bude malo fensi hahahahahah user posted image user posted image user posted image
eh sto se nasmijah, da nije ovog foruma pukla bih od dosade user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2344
26.2.2015 11:19:20   
bejbibi

Hvala zenice na cestitkama,akoBogda sljedeca ce godisnjica biti najsladja,slavicemo nas troje user posted image
Bejbibi a nije meni problem s poklonima jer je mm fanatik fk Sarajevo,pitar strastveni hehe tako da njemu sta god kupim u njihovom shopu srce ko rusija hheheh,doduse prosle godine sam nas pocastila jednim vikendom u hotelu preko eKupona,uzivali u saunama,bazenu,masazama,eto i to mu se svidjelouser posted image

Eh onda ti nemas frke nikaduser posted image moj bas ne prati fudbal il neki sport,mislim da je jedini.muskarac kojeg ne zanima.to basuser posted image ...skontat cu nesto do juna valjda hehwh.. A eto to sa get away vikendom nije.loseuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2345
26.2.2015 11:20:37   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: BebacBucko

ne sikiraj se nisi jedina haha i meni se fino vidi pupa a sutra ulazim u petnestu sedmicu,doduse ja i nisam neka mrsavica

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 2346
26.2.2015 11:21:08   
bejbibi

da mi mm bude malo fensi hahahahahah user posted image user posted image user posted image
eh sto se nasmijah, da nije ovog foruma pukla bih od dosade user posted image

Fensi shmensi user posted image ma ja upravu si,nece niko gace vidjetiuser posted image ....jes vala ja se bas nasminem ovdje, dobra doza smijeha hehehhe

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2347
26.2.2015 11:22:44   
AzraB
bejbibi i meni je godisnjica u junu user posted image haj valjda do tad skontamo neka iznenadjenja user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2348
26.2.2015 11:24:24   
bejbibi
Pa neka zenice nek se vidi pupa sta fali user posted image i treba da se primjeti :))... Bebacbucko sto veca pupa prije ces moci na porodiljsko, barem jedan mjesec ranije user posted image kazes da si jedan mjesec + hehehe....salim se naravno... Ma neka stomaka...ja se juce bas slikala jaoo kad sam vidjela stomak mi spicastuser posted image strsi naprijwd user posted image stomak pa ja....bas mi je nekkav smijesan izgledao

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2349
26.2.2015 11:25:41   
bejbibi

bejbibi i meni je godisnjica u junu user posted image haj valjda do tad skontamo neka iznenadjenja user posted image

Valjda hocemo od silnih obavezauser posted image ma ako nista kupim parfem i gotovo user posted image sto je sigurno sigurno... I uvijek istouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *