|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
25.2.2015 16:57:58   
mala curica
Stvarno vrijeme brzo prolazi.Kao da sam jucer ugledala user posted image
A spisak,dobto dodje da znamo koja ke slijedeca,da stalno ne postavljamo ista pitanja "Kada je tebi termin?"

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2301
25.2.2015 17:00:13   
bejbibi
Kazem,ja kako sam zaboravna u ovoj trudnoci,stalno bi bilo to.pitanje svima user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2302
25.2.2015 17:02:34   
mala curica
Nisi jedina
user posted image

I ja sam zaboravna katastrofa.Nekada se osjecam bas glupo sto nesto ne mogu zapamtiti,ako zapamtim brzo zaboravim user posted image

Gotov grasak,bujrum da jedemouser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2303
25.2.2015 17:09:44   
bejbibi
Ista sam user posted image

Mm grasak,ja ga bas volim :) ja pravila makarone sa filetima...nisam jos jela,kasno.doruckovala...al vec osjecam gladuser posted image morat cu malo hehhe

Eh pa ja sam danas po ultrz usla u 37 sedmicuuser posted image uh uh hvata me tremauser posted image bas me zanima kad cu se poroditi... A cini mi se imam lazne trudove jer mw nekad bas zigne jake iz krsta ide prwma stomaku al jednom- dvapjt na dan...

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 2304
25.2.2015 17:10:19   
rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ah da vjezbice..ja nisam isla ni tad ni sad...nisam nesto pretjerano razmisljala o.tome a i cula sam da nne pomazu nesto jer kad krenu bolovi zaboravis sve touser posted image

Mozda neka zenica koja se bas skoncentrise pa.pomognu... Uostalom ne znam ni za sta ni kako pomognu te vjezbiceuser posted image sa vjezbicama il bez nekw se zenice lahko porode neke se muce... Isto ga dodje

ma nije atomska fizika user posted image vjezbe nisu samo za porod vec i za njegu beba...ja sam sve naucila i znala primjeniti kad se S rodila disanje mi je pomoglo i kad su mi epi sili i kad sam mladeze operisala

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2305
25.2.2015 17:12:52   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Da imace je sve do psihe.Kako prihvatis bude ti lakse,to je tacno.
A eto,jedna clanica napisa da kiretaza pod opcom anestezijom boli bise od samog poroda.A kada sam legla na sto bas nista nisam.bila upucena
sta me ceka,dali ce uopce boljeti.
A sada psihicki se pripremam,kada dodje vrijeme spremna sam i lakse cu podnijeti sav bol i proces porodzaja.

Sve zaboravim napisati,Bejbibi draga pa tebi se bas priblizava,sve sitnije brojis.Jos ne mogu da vjerujem.Nadala sam se da ti imas jos "dosta" do termina.
Bas me zanima jeli tacno da cure prije termima se rode.(na moju radost bi bilo)hihi.

nije pod opstom nego lokalnom...opsta te uspava

Neposredna veza do poruke: 2306
25.2.2015 17:14:31   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: rose

Ah da vjezbice..ja nisam isla ni tad ni sad...nisam nesto pretjerano razmisljala o.tome a i cula sam da nne pomazu nesto jer kad krenu bolovi zaboravis sve touser posted image

Mozda neka zenica koja se bas skoncentrise pa.pomognu... Uostalom ne znam ni za sta ni kako pomognu te vjezbiceuser posted image sa vjezbicama il bez nekw se zenice lahko porode neke se muce... Isto ga dodje

Aha to znaci...ma ja sam se nekako snasla i o brizi M.. Sreca mama mi je bila blizu pa pokazivala :) a sad znam sta me ceka hehhe

ma nije atomska fizika user posted image vjezbe nisu samo za porod vec i za njegu beba...ja sam sve naucila i znala primjeniti kad se S rodila disanje mi je pomoglo i kad su mi epi sili i kad sam mladeze operisala

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2307
25.2.2015 17:19:38   
rose

Aha to znaci...ma ja sam se nekako snasla i o brizi M.. Sreca mama mi je bila blizu pa pokazivala :) a sad znam sta me ceka hehhe

ma glupo bi bilo da te uce disati samo...vec pokazu i svedska peleni i uzimanje bebe kod kupanja, presvlacenja njega pupka, malo o dojenju, grcevima, pa onda masaza ledja kod bolova , ima ekad i za tate termin da i oni sta nauce, pa vjezbe za mame stopala koljena ...tako je bar u sarajevu a za ostale ne znam

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2308
25.2.2015 17:32:16   
marseljeza

IZVORNA PORUKA: samy_lo

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Moja beba danas manja neko prošli put, oko 4100, što je prihvatljivo kaze on. Opet me nije gledao ginekološki, da u petak ponovim ctg, pa u subotu opet uzv, a ako isto sve ostane onda u ponedjeljak na komisiju. htio me je sutra poslati, ali eto predomislio se.

ja sam mu rekla doci u subotu nek me porodi, ne znam kako i ne znam nacin, ne zanima me, poludit cu vise user posted image

Marseljeza mozda sam te vidjela ako si jutros oko 15 do 11 bila kod Nikulina na pregledu..bile su 3 trudnice koje su usle kod njega,mozda si ti jedna od njih??

samy_lo, uz Božiju pomoć završi to i idemo dalje, bićeš ti dobro :* Ja sam ti došla oko 1, a bila sam kod Katice :)Tako da nisam jedna od njih :) :*

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2309
25.2.2015 17:32:43   
mala curica

IZVORNA PORUKA: mala curica

Da imace je sve do psihe.Kako prihvatis bude ti lakse,to je tacno.
A eto,jedna clanica napisa da kiretaza pod opcom anestezijom boli bise od samog poroda.A kada sam legla na sto bas nista nisam.bila upucena
sta me ceka,dali ce uopce boljeti.
A sada psihicki se pripremam,kada dodje vrijeme spremna sam i lakse cu podnijeti sav bol i proces porodzaja.

Sve zaboravim napisati,Bejbibi draga pa tebi se bas priblizava,sve sitnije brojis.Jos ne mogu da vjerujem.Nadala sam se da ti imas jos "dosta" do termina.
Bas me zanima jeli tacno da cure prije termima se rode.(na moju radost bi bilo)hihi.

nije pod opstom nego lokalnom...opsta te uspava

Ovo je dokaz sto sam pisala....mozak 0 bodova.
Rose hvala na ispravciuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2310
25.2.2015 17:34:12   
marseljeza

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Moja beba danas manja neko prošli put, oko 4100, što je prihvatljivo kaze on. Opet me nije gledao ginekološki, da u petak ponovim ctg, pa u subotu opet uzv, a ako isto sve ostane onda u ponedjeljak na komisiju. htio me je sutra poslati, ali eto predomislio se.

ja sam mu rekla doci u subotu nek me porodi, ne znam kako i ne znam nacin, ne zanima me, poludit cu vise user posted image

Eto meni je sutra termin user posted image zvanicno.... Jucer poslije pregleda mi je rekao da ce mozda biti malo krvi i da se ne uplasim. Eto pojavila se ona smedja krv (kao kad se tek dobije) sinoc malo, a danas vise... i cijeli dan me nesto boluckalo, pa nadat se sa je to to. Sutra cu aBd na kontrolu pa cu vidjeti kako stvari stoje. Mozda se sretnemo na komisiji u ponedjeljak... ko zna user posted image

Draga moja, ja se iskreno nadam da nećemo, već da ćemo do vikenda u sobi ležati sa našim bebama :) Mene je baš neka nervoza uzela, znam da se u 90% slučajeva prenese, al ja sam kontala da ću i ranije roditi. Očito, nije kako ja hoću :D

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2311
25.2.2015 18:13:49   
rose

Eto meni je sutra termin user posted image zvanicno.... Jucer poslije pregleda mi je rekao da ce mozda biti malo krvi i da se ne uplasim. Eto pojavila se ona smedja krv (kao kad se tek dobije) sinoc malo, a danas vise... i cijeli dan me nesto boluckalo, pa nadat se sa je to to. Sutra cu aBd na kontrolu pa cu vidjeti kako stvari stoje. Mozda se sretnemo na komisiji u ponedjeljak... ko zna user posted image

Draga moja, ja se iskreno nadam da nećemo, već da ćemo do vikenda u sobi ležati sa našim bebama :) Mene je baš neka nervoza uzela, znam da se u 90% slučajeva prenese, al ja sam kontala da ću i ranije roditi. Očito, nije kako ja hoću :D

drage moje jeste se uskukale...uskoro aBd ce i to zavrsiti pa prenjele ste tek 0-1 dana user posted image

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 2312
25.2.2015 18:15:19   
rose

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Zdravo zenice mojee..
Sutra sam narucena na prijem na Jezero da mi odrade kiretazu,sta cu..sto se mora mora..
Neka mi je Bog na pomoci

ja bih trazila opstu i pitala koliko je za doplatu...mogu oni to...pa bolnica je...kad moze u bosanesu moze i na jezeru

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2313
25.2.2015 18:56:43   
Pravnica

Hocemo aBd. I ja sam bila ubjedjena da cu ranije... al sve ima svoj sudjeni momenat. Maloprije sam vidjela kao mali sluzni cep... danas cijeli dan imam taj smedjkasti iscjedak i neki bolovi su se javljali... nadam se da mi je dr malo isprovocirao otvaranje user posted image

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 2314
25.2.2015 19:06:36   
bejbibi
Pravnice,ja mislim da je to.kod tebe krenulo:)

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2315
25.2.2015 19:32:34   
Pravnica
Sutra mi je zvanicni termin pa tako da je vrlo moguce... bicu na vezi uglavnom user posted image
Evo prohtjele mi se krempite pa mi mm donio... bas su mi sjele.

< Poruku je uredio Pravnica -- 25.2.2015 19:34:01 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2316
25.2.2015 21:02:36   
bejbibi

Sutra mi je zvanicni termin pa tako da je vrlo moguce... bicu na vezi uglavnom user posted image
Evo prohtjele mi se krempite pa mi mm donio... bas su mi sjele.

Jos koji sat il dan sa prohtjevimauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2317
25.2.2015 21:03:23   
bejbibi
Gdje ste zenice,sta je ovo bas se slabo pise ovih dana user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2318
25.2.2015 21:14:14   
lala88
djeste zenice, izgleda mi trudnice se aktiviramo na temu "sta se danas jede" i "keks" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2319
25.2.2015 21:22:33   
bejbibi
Hahaha izgleda, izgleda user posted image ja sam sad pojela sendvic tost, bas mi prija hehe...keks jednom mjesecno... Ispucala za ovaj mjesec i sad nista do poslije poroda... Bas u ovoj trudnoci ne uzivam u tome, pogotovo sad na kraju :(... Valjda se preplai ono na pocetku i sad nista..no dobro haj bice user posted image

Ja se tako napuhano osjecam uh..sve me zivo boli user posted image ....

Evo gledam neki film na pink movies.... Citav dan sad filmovi hehhe super...

Neki autor...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 2320
26.2.2015 0:36:14   
scarlett
Samy_lo sretno sutra, da ako Bog da sve prođe dobro i da nam se onda uskoro javiš sa lijepim novinama.

Bejbibi, super da je malcu bolje user posted image

Merien, javim se kada se vratim, ali bismo zaista mogle organizovati jednu kaficu za user posted image , barem mi koje živimo u Sa.

MC, jel' ti dolaziš u Sa? Ako da, ima li šanse za tu kaficu. Vjerujem da ćeš imati puno obaveza za familijom, ali opet ako uspiješ izdvojiti kojih pola sata, baš bi nam bilo drago.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2321
26.2.2015 0:40:56   
scarlett
Maloprije ja gledam neke oglase na pik-u. Tražim stalak za presvlačenje i kupanje bebe, voljela bih da ima i ladice i da je bijele boje, ali ono što sam vidjela u bimacu i nekim drugim prodavnicama, sve mi je preskupo. Na piku vidjeh, ali u boji drveta, to mi ne odgovara.
Ako vidite negdje nešto pliz pišite mi ovdje.

I tako tražim ja te oglase na temi bebe i oprema, kad vidim oglas kako neko prodaje pozitivne testove za trudnoću po cijeni od 60 KM. Prvo zastadoh, kontam da ne kontam dobro, a onda kad skontah, eee baš se ismijah. Nego pade mi napamet, mogle bismo i mi pokrenuti biznis user posted image Nije neki trud za 60 KM. user posted image

Šalu na stranu, stvarno ljudi imaju svakakve ideje.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 2322
26.2.2015 6:53:28   
Selzy
Jutro drage moje, vidim terminuse nesto se desava, neka je sa srecom da sve prodje kako treba ako Bog da, ja danas idem na kontrolu, prosli put mi nije rekao tezinu bebe, aa inace svaku kontrolu mi upise, pa cu ga pitati, nadam se da ste sve ok? Mazite svoje bebe u pupama pa se cujemo ubrzo user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 2323
26.2.2015 9:12:05   
AzraB
Jutro user posted image

mene je paracetamol sinoc uspavao i preznojio da sam jutros morala pravac u kadu na kupanje user posted image kaze mm nije spavao koliko sam hrkala, a i ostao je bez jorgana pa se morao primaknuti da se pokrije user posted image user posted image zao mi ga sto mora nenaspavan na posao, al hajde...

samy_lo sretno, da sve prodje kako treba.

Selzy sretno na kontroli

mala curice zelim ti sretan put, da hairli stignete u Sa i da se lijepo provedes i odmoris. Misli na sebe i bebu i pazi se. Uzivaj maksimalno user posted image

objema terminusama zelim sto brzi i laksi porod. Pravnice, kod tebe izgleda krenulo, mozda bas bude na vrijeme user posted image

Mi smo danas usli u 35 sedmicu po ZM user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2324
26.2.2015 9:23:05   
bejbibi
Jutro drage moje,jeste se naspavale..ja nisam bas, sanjala neke horor scene Boze sacuvaj sva sam se prepalauser posted image

M JE hB fino spavao,evo jos spava.. Pustit cu ga dok god hoce..

Vrijeme tmurno,kisovito danima,uzas:(

Ja po obicaju gladna cim otvorim oci,ne znam ni sta bi jela vise uh..

Scarlet samo da se zgrozim na to sto si vidjela na picuser posted image user posted image uzas jedan na sta su ljudi sve spremni,ne mogu da vjerujem da neko to kupujeuser posted image a za komodu nemam info sorry,ja gledala ormarice tako na pic za bebu i htjela da je bijelo al sve nesto skupo :( ne znam sto su te bijele skupljeuser posted image na kraju uzmemo u jtsku neku malu sa cetiri ladice boja drveta...knap su stale stvarciceuser posted image

Sretno na,kontrolamauser posted image

Azra jesi ti bolje??

Mala c, nadam se da ste stigli i da vec uzivas sa svojom mamom na jutarnjoj kafici :**

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *