Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 0:00:00
Bella.88
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Bella hvala na osirnom odgovoru... Ipak sam mu stavila cepic jer se bojim bice mu previsoka preko noci oa ne znam sta bi onda..bas me strah temoerature :(... Sad mu je spala, sano se nadam da se nece vise pojaviti...kaslje i nos ga muci i za ti sam dala sirup i operil pa sam i luk stavila na komody... Nadam se da ce prespavati noc aBd
Nadam se da ga necu voditi doktoru jer je to oatnja za nas:( boji ih se i place,vristi,otima se :( ma uzas....
Dusa draga Nek si ti njemu dala cepic ipak je noc,bitno je da reaguje i dar nersdte preko 38.5 Nadam se da ce vam biti mirna noc Ljubi ga
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 1:05:34
Selzy
Samy_lo tako minje zao ali budi jaka i znaj da svaka druga zena ima spontani ili slicno i da poslije rodi zivu i zdravu bebicu, tako da ti zelim od sveg srca da ugledas ubrzo plusic i rodis zivu i zdravu bebicu ako Bog da
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 9:12:33
alman
uranile naspavale drage, je li ovo moguce da se ja prva javljam od jutros ne mogu da vjerujem, ja sam se naspavala i odmorila lijepo, izgleda bit ce lijepo i vani mozda se izadje prosetati u prirodu, kod svekrve smo,
bejbibi kako je mali M je li se temperatura smirila
ostale kako ste sve redom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 9:34:23
AzraB
jutro lopticee ja se nisam nesto naspavala, ali dobro je hajde
nije me bilo 2-3 dana pa dok sam vas iscitala prodje mi jutro
Dianaa i Saamy za bebice, nek su zive i zdrave puno godina! Uzivajte sada i javite se ponekad
samy_lo zao mi je za lose vijesti, bas sam se rastuzila jutros, ali zelim ti da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede, i da aBd bude sve kako treba, uz tebe smo. Javi nam se ponekad
vidim pricale ste o sexu ja sam na pocetku trudnoce imala malo rjedje odnose, nisam bila raspolozena ni za sta zbog mucnina i stalno mi se spavalo. A kasnije, evo sve do sad ja zadovoljna mm zadovoljan s tim sto mi sada sve vise smeta stomak i teze mi se namjestiti, ali jos malo neko je spominjao da mu se stvrdne stomak poslije, to se i meni desava, mislim da je normalna pojava.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 9:46:33
bejbibi
Jutro zenice,evo mene ko zombi:( nenaspavana ja nenaspavan M.... Dobio opet temperaturu u toku noci pa sam mu dtavila cepic, medjutim kako je ubrzo nakon toga piskio u tutu izgleda izbacio :( pa nikako da mu spadne temp i kasljo,nos curio...nije mogao spavat..tek je nekad ujutru zaspao i vidim da mnu je spala temp... Ipak cu ga voditi doktoru ne mogu ovsko da se patimo..da znam sta mu je...mi ga vodimo privatniku,fina doktorica bas se posveti al bella mi je spomenula te briseve a on anije nikad to dala da se radi...mislim pregleda ga sve i prepise sirupe... Ne znam bil ga vodila u dom zdravlja, nesto nemam povjerenja nikako a moram vidjet i za vakcine sta nije primio da primi al ni za to nisam vise pametna :( nikako nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ruzno zvuci al tako je.... U sarajevu smo imali doktoricu prefinu,strucnu,kod koje sam i ja isla ko dijete i nekako se nisam bojala,jmala povjerenja a ovdje
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 9:54:43
bejbibi
Ne kakvi,znam da ne smije dok je bolestan primat vakcine.. Nego ovdje smo dvije godine a nisam mu jos predala karton u dom zdravlja.. Prije smo zivjeli u sloveniji i tamo.je primio zadnju vakcinu sa godinu i po...pa mozda cu ga i tamo voditi na vakcine, nekako sigurnije se osjecam jako ruzno od mene al eto nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ne zamjerite.... Mada kazu za jednu doktoricu ovdje da je najbolja u dom zdravlja pa ga mozda i kod nje vodimo...valjda mozemo birati kod kojeeg cemo.doktora
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 9:58:11
rose
Ne kakvi,znam da ne smije dok je bolestan primat vakcine.. Nego ovdje smo dvije godine a nisam mu jos predala karton u dom zdravlja.. Prije smo zivjeli u sloveniji i tamo.je primio zadnju vakcinu sa godinu i po...pa mozda cu ga i tamo voditi na vakcine, nekako sigurnije se osjecam jako ruzno od mene al eto nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ne zamjerite.... Mada kazu za jednu doktoricu ovdje da je najbolja u dom zdravlja pa ga mozda i kod nje vodimo...valjda mozemo birati kod kojeeg cemo.doktora
a gdje si ti? ...ma vec kad ste tu, predaj mu karton...malo je komplikovano ici u sloveniju za vakcine i slicno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 10:03:38
bejbibi
U bihacu.... Ma dobro,imam tamo svekijevce i moze se komotno ici, nismo bas daleko.. Naravno kad odlucimo:).... Ma predat cu mu nek.ima i ovdje da ga ne vodim stalno privatno, bezze placati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 10:05:29
rose
U bihacu.... Ma dobro,imam tamo svekijevce i moze se komotno ici, nismo bas daleko.. Naravno kad odlucimo:).... Ma predat cu mu nek.ima i ovdje da ga ne vodim stalno privatno, bezze placati
ma da...ako ste vec tu i tu cete biti u dogledno vrijeme...predaj karton
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 11:44:51
Selzy
Bejbibi zelim brzo ozdravljenje djecaku i bolje da ga vodis doktoru, kako god sigurno ce mu pomoci, kako ste mi ? dokle ste terminuse? ima li nekih naznaka? evo mozda ce i mene neki stomacni virus od sinoc imam proliv znatebli sta je dobro za to
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 11:57:02
lala88
slezy znam da su za proliv dobri stapici ili dvope, i banane, pokusaj i sa hurmama i smokvama, ali izbjegavaj slatkise i zacinjenu hranu i pij caj od kamilice i ako imas lista maline, kupine (ostruge). Uglavnom izbjegavaj tesku hranu par dan, nek sve bude neutralna i kompt od suhog voca je dobar za izbacivanje virusa, eto valjda ti sta pomogne.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 13:04:54
AzraB
bejbibi kod tebe pravo veselo nadam se da ce M uskoro ozdraviti..Odvedi ti njega za svaki slucaj doktoru, da si mirna.
Mene je od sinoc uhvatilo grlo i nos, pa sam bas danas nikakva..mm je neku noc imao temperaturu pa izgleda i ja se prehladila, blago meni.. samo nek ne ide na gore... sto smo se sastavile s virusima i prehladama.. zar i ovo vrijeme promjenjivo sta li...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 14:17:44
bejbibi
Evo i nas sa doktora...ma virus kaze, i malo mu upaljeno grlo..kaze da ce ga temperatura drzati 3-4 dana, racubnajuci od juce... Ma sve bi bilo lakse da on nema ove ispade nervoze i placa razumijem da je bolestan ali on se ne da dirati,nece lijekove,nece obloge, nece nista.. Pa ja onda na silu sve moram a to smori samo sjest i plakat Bogami...a neman snage da se izborim snjim....samo molim Boga strpljenja...joj vise volim da sam ja bolesna nego on ...eto nisam jos jela kako sam ustala,nemam ni apetita,samo sam umorna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 14:51:42
AzraB
bejbibi ne sekiraj se, proci ce i to sve aBd...Samo se ti cuvaj i idi pojedi nesto i pokusaj mozda malo s njim zaspati, malo se smiri znam da ti nije lahko ali ako i ti budes nervozna i dijete ce jos vise. Samo puno strpljenja s njim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 18:19:30
alman
a sta se ovo slabo tipkalo danas, gdje ste zenice, majke ja evo sto bi se reklo izvrnula sve cetri i odmaram danas se pravo nahodala, malo se i radilo, bas sam pozeljela proljece i posao vani, al daj Boze da bude kakve koristi od mene ovog proljeca kad sad idem ko patkica malo malo pa sjedem, ne mogu dugo ni cucati, bas je nezgodno.
bejbibi zelimo brzo ozdravljenje malom M nadam se da je do sad vec bolje ljubi ga od nas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 18:20:02
bejbibi
Vecer zene, sta ima? Nema vas nigdje...stanje kod nas isto..sad mu mjerila temp 39... Malo je ko zivnuo pa mu necu stavljati cepic...tusirala ga al nista ne pomaze.... Nije skoro nista jeo al pije puno vode....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 18:56:20
Pravnica
Hello rr zene :) Bejbibi... vidim ti pravo u majcinskim brigama... nadam se da ce ti malecki brzo ozdraviti.
Bila sam na kontroli, gledao me dole... i otvorena jedan prst haha... kontrakcija nista na ctgu. Pregled je bio maaaalko neugodan... da ne kazem bolan. Sreca ne traje dugo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 22:03:15
bejbibi
Sta je ovo zenica nigdje???...... Kod nas sve po starom:(. . Bas sam umorna, oci mi se sklapaju a necu jos moram sad u deset dat sirup M i stavit cepic prije spavanja... Nos mu stalno curi:( svake tei sekunde trazi da mu se brise jooj..sav je on crven jadan, oci crvene suzne,nos crven od brisanja,jsne crvene od lizanja ma plakala sam maloprije kolko mije zao i kolko sam umorna,trudnoca mi dodatno otezava brigi okk njega a krste me bas bole:( zigako me par puta i dole ..... Znam da mi nema spavanja i veceras :(
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 24.2.2015 22:32:02
marseljeza
Bejbibi, da ti mrvica sto prije ozdravi, aBd već sutra će biti dobro, popustit će :)
Pravnice, znači ti si svoj pregled preživjela Eish, ja moram sutra, zavidim ti Znači, cijeli si prst otvorena :D Ma haj, brzo će to aBd. Meni je danas termin, nekakav me hladan znoj oblijeva cijeli dan, pomalo me bole leđa i stomak ali ništa previše. Nepromjenjeno, sve u svemu.