|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
24.2.2015 0:00:00   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Bella hvala na osirnom odgovoru... Ipak sam mu stavila cepic jer se bojim bice mu previsoka preko noci oa ne znam sta bi onda..bas me strah temoerature :(... Sad mu je spala, sano se nadam da se nece vise pojaviti...kaslje i nos ga muci i za ti sam dala sirup i operil pa sam i luk stavila na komody... Nadam se da ce prespavati noc aBd

Nadam se da ga necu voditi doktoru jer je to oatnja za nas:( boji ih se i place,vristi,otima se :( ma uzas....

Dusa draga
Nek si ti njemu dala cepic ipak je noc,bitno je da reaguje i dar nersdte preko 38.5
Nadam se da ce vam biti mirna noc
Ljubi ga

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2226
24.2.2015 1:05:34   
Selzy
Samy_lo tako minje zao user posted image ali budi jaka i znaj da svaka druga zena ima spontani ili slicno i da poslije rodi zivu i zdravu bebicu, tako da ti zelim od sveg srca da ugledas ubrzo plusic i rodis zivu i zdravu bebicu ako Bog da user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 2227
24.2.2015 9:12:33   
alman
uranile naspavale user posted image drage, je li ovo moguce da se ja prva javljam od jutrosuser posted image ne mogu da vjerujem, ja sam se naspavala i odmorila lijepo, izgleda bit ce lijepo i vani mozda se izadje prosetati u prirodu, kod svekrve smo,

bejbibi kako je mali M je li se temperatura smirila

ostale kako ste sve redom

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2228
24.2.2015 9:31:54   
rose
ma ja mozete vi neke setati...ima nas sto kroz prozor gledamo sunce a radno nam vrijeme user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 2229
24.2.2015 9:34:23   
AzraB
jutro lopticee user posted image ja se nisam nesto naspavala, ali dobro je hajde user posted image

nije me bilo 2-3 dana pa dok sam vas iscitala prodje mi jutro user posted image

Dianaa i Saamy user posted image za bebice, nek su zive i zdrave puno godina! Uzivajte sada i javite se ponekad user posted image

samy_lo user posted image zao mi je za lose vijesti, bas sam se rastuzila jutros, ali zelim ti da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede, i da aBd bude sve kako treba, uz tebe smo. Javi nam se ponekad user posted image

vidim pricale ste o sexu user posted image ja sam na pocetku trudnoce imala malo rjedje odnose, nisam bila raspolozena ni za sta zbog mucnina i stalno mi se spavalo. A kasnije, evo sve do sad ja zadovoljna mm zadovoljan user posted image s tim sto mi sada sve vise smeta stomak i teze mi se namjestiti, ali jos malo user posted image
neko je spominjao da mu se stvrdne stomak poslije, to se i meni desava, mislim da je normalna pojava. user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2230
24.2.2015 9:35:17   
AzraB
bejbibi kako je M? jel bolji danas?

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2231
24.2.2015 9:40:05   
lala88
jutro trudnice moje, kako ste mi, evo i ja se budim, beba je budna odavno. Kako ide terminuse, hoce li uskoro? bejbe kako je M?

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2232
24.2.2015 9:46:33   
bejbibi
Jutro zenice,evo mene ko zombi:( nenaspavana ja nenaspavan M.... Dobio opet temperaturu u toku noci pa sam mu dtavila cepic, medjutim kako je ubrzo nakon toga piskio u tutu izgleda izbacio :( pa nikako da mu spadne temp i kasljo,nos curio...nije mogao spavat..tek je nekad ujutru zaspao i vidim da mnu je spala temp... Ipak cu ga voditi doktoru ne mogu ovsko da se patimo..da znam sta mu je...mi ga vodimo privatniku,fina doktorica bas se posveti al bella mi je spomenula te briseve a on anije nikad to dala da se radi...mislim pregleda ga sve i prepise sirupe... Ne znam bil ga vodila u dom zdravlja, nesto nemam povjerenja nikakouser posted image a moram vidjet i za vakcine sta nije primio da primi al ni za to nisam vise pametna :( nikako nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ruzno zvuci al tako je.... U sarajevu smo imali doktoricu prefinu,strucnu,kod koje sam i ja isla ko dijete i nekako se nisam bojala,jmala povjerenja a ovdjeuser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2233
24.2.2015 9:48:36   
rose
dok je bolestan nista vakcine...a dodatno ti si trudna...moguce da neke izazovu blagu bolest pa jos i tebi naskode...sacekaj...neces zakasniti

ja sam svoju S stavila na pauzu s vakcinama...zadnju je primuila sa 9 mjeseci

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2234
24.2.2015 9:54:43   
bejbibi
Ne kakvi,znam da ne smije dok je bolestan primat vakcine.. Nego ovdje smo dvije godine a nisam mu jos predala karton u dom zdravlja.. Prije smo zivjeli u sloveniji i tamo.je primio zadnju vakcinu sa godinu i po...pa mozda cu ga i tamo voditi na vakcine, nekako sigurnije se osjecam user posted image jako ruzno od mene al eto nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ne zamjerite.... Mada kazu za jednu doktoricu ovdje da je najbolja u dom zdravlja pa ga mozda i kod nje vodimo...valjda mozemo birati kod kojeeg cemo.doktorauser posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2235
24.2.2015 9:58:11   
rose

Ne kakvi,znam da ne smije dok je bolestan primat vakcine.. Nego ovdje smo dvije godine a nisam mu jos predala karton u dom zdravlja.. Prije smo zivjeli u sloveniji i tamo.je primio zadnju vakcinu sa godinu i po...pa mozda cu ga i tamo voditi na vakcine, nekako sigurnije se osjecam user posted image jako ruzno od mene al eto nemam povjerenja u ove doktore ovdje :( ne zamjerite.... Mada kazu za jednu doktoricu ovdje da je najbolja u dom zdravlja pa ga mozda i kod nje vodimo...valjda mozemo birati kod kojeeg cemo.doktorauser posted image

a gdje si ti? ...ma vec kad ste tu, predaj mu karton...malo je komplikovano ici u sloveniju za vakcine i slicno user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2236
24.2.2015 10:03:38   
bejbibi
U bihacu.... Ma dobro,imam tamo svekijevce i moze se komotno ici, nismo bas daleko.. Naravno kad odlucimo:).... Ma predat cu mu nek.ima i ovdje da ga ne vodim stalno privatno, bezze placati

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2237
24.2.2015 10:05:29   
rose

U bihacu.... Ma dobro,imam tamo svekijevce i moze se komotno ici, nismo bas daleko.. Naravno kad odlucimo:).... Ma predat cu mu nek.ima i ovdje da ga ne vodim stalno privatno, bezze placati

ma da...ako ste vec tu i tu cete biti u dogledno vrijeme...predaj karton

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2238
24.2.2015 10:07:57   
bejbibi
Da,tako cu i uraditi :)

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2239
24.2.2015 11:44:51   
Selzy
Bejbibi zelim brzo ozdravljenje djecaku i bolje da ga vodis doktoru, kako god sigurno ce mu pomoci, kako ste mi user posted image ? dokle ste terminuse? ima li nekih naznaka? user posted image evo mozda ce i mene neki stomacni virus od sinoc imam proliv user posted image znatebli sta je dobro za to user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2240
24.2.2015 11:57:02   
lala88
slezy znam da su za proliv dobri stapici ili dvope, i banane, pokusaj i sa hurmama i smokvama, ali izbjegavaj slatkise i zacinjenu hranu i pij caj od kamilice i ako imas lista maline, kupine (ostruge). Uglavnom izbjegavaj tesku hranu par dan, nek sve bude neutralna i kompt od suhog voca je dobar za izbacivanje virusa, eto valjda ti sta pomogne.

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2241
24.2.2015 12:14:44   
Selzy
Hvala draga lala88 probat cu sve user posted image bas ruzan osjecaj jos pogotovo kad dodje ona bol ko grcevi user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 2242
24.2.2015 13:04:54   
AzraB
bejbibi kod tebe pravo veselo user posted image nadam se da ce M uskoro ozdraviti..Odvedi ti njega za svaki slucaj doktoru, da si mirna.

Mene je od sinoc uhvatilo grlo i nos, pa sam bas danas nikakva..mm je neku noc imao temperaturu pa izgleda i ja se prehladila, blago meni.. samo nek ne ide na gore... sto smo se sastavile s virusima i prehladama.. zar i ovo vrijeme promjenjivo sta li...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2243
24.2.2015 14:17:44   
bejbibi
Evo i nas sa doktora...ma virus kaze, i malo mu upaljeno grlo..kaze da ce ga temperatura drzati 3-4 dana, racubnajuci od juce... Ma sve bi bilo lakse da on nema ove ispade nervoze i placa user posted image razumijem da je bolestan ali on se ne da dirati,nece lijekove,nece obloge, nece nista.. Pa ja onda na silu sve moram a to smoriuser posted image samo sjest i plakat Bogami...a neman snage da se izborim snjim....samo molim Boga strpljenja...joj vise volim da sam ja bolesna nego onuser posted image ...eto nisam jos jela kako sam ustala,nemam ni apetita,samo sam umorna

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2244
24.2.2015 14:51:42   
AzraB
bejbibi ne sekiraj se, proci ce i to sve aBd...Samo se ti cuvaj i idi pojedi nesto i pokusaj mozda malo s njim zaspati, malo se smiri user posted image znam da ti nije lahko ali ako i ti budes nervozna i dijete ce jos vise. Samo puno strpljenja s njim user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2245
24.2.2015 18:19:30   
alman
a sta se ovo slabo tipkalo danas, gdje ste zenice, majke
ja evo sto bi se reklo izvrnula sve cetri user posted image user posted image i odmaram danas se pravo nahodala, malo se i radilo, bas sam pozeljela proljece i posao vani, al daj Boze da bude kakve koristi od mene ovog proljeca kad sad idem ko patkica malo malo pa sjedem, ne mogu dugo ni cucati, bas je nezgodno.

bejbibi zelimo brzo ozdravljenje malom M nadam se da je do sad vec boljeuser posted image ljubi ga od nas

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2246
24.2.2015 18:20:02   
bejbibi
Vecer zene, sta ima? Nema vas nigdje...stanje kod nas isto..sad mu mjerila temp 39... Malo je ko zivnuo pa mu necu stavljati cepic...tusirala ga al nista ne pomaze.... Nije skoro nista jeo al pije puno vode....

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 2247
24.2.2015 18:56:20   
Pravnica
Hello rr zene :)
Bejbibi... vidim ti pravo u majcinskim brigama... nadam se da ce ti malecki brzo ozdraviti.

Bila sam na kontroli, gledao me dole... i otvorena jedan prst user posted image haha... kontrakcija nista na ctgu. Pregled je bio maaaalko neugodan... da ne kazem bolan. Sreca ne traje dugo. user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2248
24.2.2015 22:03:15   
bejbibi
Sta je ovo zenica nigdje???...... Kod nas sve po starom:(. . Bas sam umorna, oci mi se sklapaju a necu jos moram sad u deset dat sirup M i stavit cepic prije spavanja... Nos mu stalno curi:( svake tei sekunde trazi da mu se brise jooj..sav je on crven jadan, oci crvene suzne,nos crven od brisanja,jsne crvene od lizanja ma plakala sam maloprije kolko mije zao i kolko sam umorna,trudnoca mi dodatno otezava brigi okk njega a krste me bas bole:( zigako me par puta i dole ..... Znam da mi nema spavanja i veceras :(

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2249
24.2.2015 22:32:02   
marseljeza
Bejbibi, da ti mrvica sto prije ozdravi, aBd već sutra će biti dobro, popustit će :)

Pravnice, znači ti si svoj pregled preživjela user posted image Eish, ja moram sutra, zavidim ti user posted image Znači, cijeli si prst otvorena :D Ma haj, brzo će to aBd. Meni je danas termin, nekakav me hladan znoj oblijeva cijeli dan, pomalo me bole leđa i stomak ali ništa previše. Nepromjenjeno, sve u svemu.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Preparati za imunitet
bebacha

Znam da ima cjela tema o ovome al nemogu se odlucit:)pa da vidim koji je po vama najbolji preparat za imunitet.za djecu,naravno,

Natura mx (64%)

Rojay Jelly (10%)

Imunoglukan (26%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *