bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (18.2.2015 11:12:04)
|
IZVORNA PORUKA: Selzy Jutro [sm=smiley1.gif] bejbibi mila moja i meni ti je isto stanje, kad se okrecem na stranu sve me zivo zaboli [sm=zmeden.gif] kad hodam duze i sjedim isto, samo mene ne boli stomak, mene bole kosti, kukovi, trticna, stidna kost i sve moguce kosti koje dole postoje [sm=smiley36.gif] na kontrolu bih trebala ovih dana, zvala sam jucer rodjaka sa me naruci, posto on radi dole pa mu usput, tako da bih mogla sutra, prekosutra ako Bog da, a kada si bila zadnji put na kontroli? pa su te narucili pocetkom marta, jer znam da bi sada trebale biti cesce kontrole jel tako? Bila sam pocetkom februara pa mi je rekao za mjesec dana opet..u medjuvremenu sam usla u 9 tako da ce mi vjerovatno reci da cesce dodjem.. Hmm mozda[sm=smiley24.gif] Ma mene i stomak boli,doduse od pocetka me i bolio... Al tako bi voljela setati sto vise a ne mogu[sm=smiley13.gif]...nisam nesto natekla, barem se ne vidi a burmu odavno ne nosim. Samo sto kad duze hodam 15 min npr. Sve me zaboli smrcc... U prvoj trudnoci sam do zadnjeg dana skitala, jos bila natecena ko balon i opet sam mogla setati i po sat vremena...od carsije do bbi bez problema..a sad ni do granapa ne mogu koji mi je 7 minuta udaljen :((
|
|
|
|