RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 3:06:03)

Drage moje ima li nocnih ptica [sm=smiley36.gif] MALA C.ne trebas se sikirati, bitno je da mislis na bebicu i da je tvoj muz uz tebe i sta te briga, aa svekrve ko svekrve nista novo [sm=zmeden.gif] rjetko koja je dobra sa snahom i ostale ne trebate se sikirati ni zbog koga, sebi ste najprece ... Bejbibi ja sam 7 dana poslije tebe, s tim da mi je beba naprednije za sedmicu, tako da bi moglo biti i ranije [sm=smiley1.gif] terminusama zelim lijepe i lahke porode ako Bog da i da nam se poslije javite i prepricate nam sve [sm=bravo.gif]

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 6:28:19)

Jutrooo drage moje rr prijateljice ...
Evo ja bas poranila, ispratila mm na posao... pa nemam radi cega vise spavat, jos malo i spremat se na kontrolu... Cujemo se poslije onda... [sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 8:31:45)

jutro zene evo i ja poranila, mala curice jako mi je zao zbog svega sto prolazis nije ti lahko, ali svekrva je nebitna osoba u tvom zivotu, vazno je da je muz uz tebe. Sad misli samo na sebe i na bebu svi ostali su nebiti. Bas se iznerviram kad cujem da ima ovakvih svekrva. Izgleda sve mirne zenice dobiju otkacene svekrve, ja na pocetku pokazala zube i to samo da znaju da nesmiju na mene nije bilo ni povoda za to, ova moja mene nedira, cak me zove da mi se pojada kad je sta muci (nema kcerku ). Ali znam dosta primjera kad snaha suti i nece da stvara galamu u kuci da joj bude samo jos gore.

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:09:29)

Jutro vam drage moje, evo mene zgaravica probudila, a nestalo mi badema [sm=zmeden.gif] kiselina za poluditi, odmah me razbudi, zenice koje idu na kontrolu sretno!

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:20:28)

zenice hajte na palacinke, danas u Gradaccu sajam palacinki pa bujrum da pijemo kafu i da opusemo standove sa palacinkama [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:25:02)

Hehe Lala ja bih ti se rado pridruzila da sam blize, pojedi koju i za nas [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:27:12)

Jutro drage evo i ja ustala, fino sam spavala..najvise volim kad odmah zaspem i prespavam.noc :)).. Mada bi mogla jos [sm=smiley36.gif]kod nas tmurno danas al vala zacrtala sam da odem do jyska pa valjda nagovorim mm hehhe...
Danas za rucak spageti bolonjez:)) i mozda palacinke kad je vec lala spomenula[sm=smiley36.gif] uh vec sam gladna[sm=zmeden.gif]
Selzy i.kod mene beba naprednija mashala, odgovara onoj mjeri po.zadnjoj mens sto se tezine tice i ja taj datum pratim pa vidjecemo( 4 dana mi razlika sa ultrzv)... Takmicimo se koja ce prije hehe...
Jel nam se koja terminusa porodila??? Vidim saamy jos 2u1 [sm=smiley36.gif] mozda sprinter,ina se pocela otvarati...

ANDY bas mi je drago da si vesela i sretna :)) pusa za vas :**

Eh zenice pustite kraju svekijevce,nemaju oni pametnijeg posla neg rondat[sm=smiley36.gif]...barem znate na cemu ste i kako se dalje ophoditi prema njima ;))... Hajmo mi na veselije teme [sm=smiley36.gif]

Osjecate li bebice?? Lupkaju??? Mala c ti????

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:29:56)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Amanni...porodila se [sm=bravo.gif]
Tukica...porodila se[sm=bravo.gif]
Adicaa...10.02porodila se
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...24.02
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:30:22)

bejbe draga ja cu boksera roditi, nisam ni sanjala da ce u 4 mjesecu ovoliko lupkati. Stvarno za nepovjerovati koliko hlupa cak i mm osjeti udarce, neka zivahna beba na mamu [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:32:19)

bejbibi dobra si pa mozes prespavati u komadu, ja se budim svakih sat u wc :/ bas mi pritisak na mokracni, aa koja li ce prije [sm=smiley36.gif] cim udjemo u mart pocinje odbrojavanje, meni isto odg.mjerama po zadnjoj m. Ali je bebac napredniji [sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:37:35)

jutro zenice,tmurno i maglovito jutro u mom selu[sm=smiley36.gif]
lala88 nisam upratila jel ti to prva bebica?
Kada si prvi put cula bebicu uzivo?[sm=bravo.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:40:07)

Jutro zenice..
Ja nisam nikako spavala,nece san na oci..
Nadam se najboljem

Kako ste mi vi sve??

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:44:41)

Dobro jutro.
Andy ljubi D i pustimo te stare zatucabe ljude.

Ja sam slabo spavala budio me bol u stomaku.A bebicu od nedelje nisam osjetila,fali mi lupkanje.
I danas sam fuj.Neda mi se nikako popraviti raspolozenje.
Kod nasprelijepo vrijeme,sznce i nije puno hladno.Bas lijepo.

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:48:07)

ovo je moja prva beba i sa 3,5 mjeseci sam osjetila neko pulsiranje, leptirice i skakiljanje. Sad je 4 mjeseca (racunam prema ZM) i vec 7 dana udara toliko da i mm osjeti kad stavi ruku, cesto mi se na jednom djelu stomaka napuse isto loptica. Na zadnjem uzv m nije mogao da vjeruje da se beba onoliko vrti ma ni na sekundu nezadrzava isti polozaj, nogama hlupa konstantno i prevrce se.

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:51:39)

IZVORNA PORUKA: lala88

ovo je moja prva beba i sa 3,5 mjeseci sam osjetila neko pulsiranje, leptirice i skakiljanje. Sad je 4 mjeseca (racunam prema ZM) i vec 7 dana udara toliko da i mm osjeti kad stavi ruku, cesto mi se na jednom djelu stomaka napuse isto loptica. Na zadnjem uzv m nije mogao da vjeruje da se beba onoliko vrti ma ni na sekundu nezadrzava isti polozaj, nogama hlupa konstantno i prevrce se.

uh bas si sretnica,i ja ocekujem svaki dan kad cu to osjetiti sve me strah da necu skontati kad se to desi[sm=smiley36.gif],moram se strpiti jos koju sedmicu

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 9:53:17)

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Jutro zenice..
Ja nisam nikako spavala,nece san na oci..
Nadam se najboljem

Kako ste mi vi sve??

bit ce to dobro akoBogda,jesi li odlucila hoces li ici na konsultacije kod drugog dr.?[sm=smiley31.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:05:21)

Jutro drage moje, jeste se naspavale?

Ja jesam za divno cudo [sm=smiley36.gif] iako sam ustajala jednom, jedva stigoh do wc-a, ova moja mrvica lupa li lupa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mala curice drago mi je da si nam se napokon opet javila. Pusti svekrvu, goni to od sebe. Sad ti ne treba stresova i gluposti. Uhh..Samo se naljutim kad cujem takvih prica, ne razumijem takve zene nikako...Da se ne raduje svakom svom unucetu... Ali Boze moj... Ima nas svakakvih.

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:07:16)

MAM neces porjesiti jer to ranije nikad nisi osjetila, jednostavno ces znati da je to beba. KAd se moja beba prvi put prevrnula ja sam lezala i skocila sam na noge u tom trenutku, mm se prepao pita sta mi je, a ja izvalila oci ko fildzane kazem pomaklo se.
Kod mene danas ne jelovniku repa i potkuhala sam hljeb sa kineskim starterom i to veliki da bude 2 dana jer mm voli hljeb, a ja slabo. Na palacinke cu u grad [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:10:16)

IZVORNA PORUKA: lala88

bejbe draga ja cu boksera roditi, nisam ni sanjala da ce u 4 mjesecu ovoliko lupkati. Stvarno za nepovjerovati koliko hlupa cak i mm osjeti udarce, neka zivahna beba na mamu [sm=smiley36.gif]

ja jos ne osjetim...vjerovatno u narednih par sedmica da ce se javiti [sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:14:18)

Osjetit ce te ima vremena, ja sam prvi put osjetila oko 17 sedmice, ako oko 20-ete uveliko [sm=smiley1.gif] samo polahko, ja za dorucak sebi cokoladne pahuljice [sm=smiley36.gif] muz nikad ne doruckuje, aa ni ja nekad, valjda sve navika, aa za rucak ne znam sta bih, mozda neku tjesteninu s mesom [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:26:45)

Uh uh mashalla jeate se raspisale[sm=smiley36.gif]...
Ja stavila M posteljinu sad moze spavati u svojoj sobi[sm=bravo.gif] jos police kakve da mu uzmem.i stolic neki i voula [sm=smiley1.gif].....

I ja sam tako ko selzy pocrla odjecati bebicu a sadnlupa li lupa[sm=smiley36.gif]razvali mi sve organe.. Osjetit cete zenice moje drage aBd :)...

Mala c draga i samy_lo ne sekirajte se molim vas... Ako ce vam lakse biti otidjite doktoru za svaki slucaj... Doduse samy-lo ja ti savjetujem da odes privatno draga i.bice ok to aBd.... MALA C draga i ti otidji da ti lakse bude, da vidis svoju bebicu:) mada se oni umire kad smo nervozni i pod stresom.. Pokusaj se opustit....

Ja jos nisam jela :( odo sad pahuljice cokoladne cu i ja ko selzy[sm=smiley36.gif]sve mi mrsko nedto a muka mi :(

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:34:52)

Ma bejbi najbolje pahuljice [sm=smiley36.gif] kod mene muz kad je prva smjena doruckuje na poslu, a kad je druga ne doruckuje nikad, a meni svejedno, jedino ako osjetim da bih mogla, onda sta namazem s mlijekom, cajem ili ovako brza varijanra cokoladne pahuljice [sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 10:57:29)

Ja isto rijetko doruckujem,doduse kako sam trudna pa gladna al uvijek nesto na brzaka... Nekad bi nrsto fino, socno al mi mrsko[sm=smiley36.gif] to samo kod mame ima hehehe... Ona uvijek sve zelje ispunjava :)))

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 11:02:33)

Bas, nigdje ko kod mame, jesi li pocela oticati? kakav je kod tebe pritisak? Kod mene je bio hvala Bogu dobar, a prosli put malo nizak, vjerovatno zbog zeljeza, a jos nosim veru [sm=bravo.gif] ali mislim da cu je ubrzo skinuti ..

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (17.2.2015 11:04:01)

sta je ovo sve trudnice doruckovale cokoladne pahuljice, ko da smo zajedno doruckovale [sm=smiley36.gif]
ja uvjek sama doruckujem (samo vikendom mm je na dorucku kuci) i uvjek jedem nesto na brzaka, a desavalo se da nejedem nista dok on nedodje s posla, sad pojedem nesto brzinski. Isla sam obici standove sa palacincima pa cu za sat dok ogladnim u pohod ima da ima zafali tjesta [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>