Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja swapica se jos ne javlja,a ni moj jos nije dosao kao da ide iz Kine ukoliko danas ne dodje ja odoh na postu, kakav sam peh sgurno su negdje zagubili
Svako će imati svog favorita...mislim favorite poklon Album će biti ne samo prilika da se vide razmjenjeni pokloni na jednom mjestu već i prelijepa uspomena Ja koliko sam upratila čekamo još dva para Gali i Medi pa da onda Iman zaključi sa završnicom...zaslužila je pohvalu za ne/kreativnu ideju
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
A zašto je album toliko bitan, sve slike su objavljene?! Razumijem da želite sve fino složiti, ali ne kontam što je žurba?
I ja se pitam. Ok imat ćemo bolju preglednost ali neki dan vratove polomiše, hoće album odmah.
A sve bi kukale da se album napravio a da se nije na njih sačekalo.
NISU objavljene sve slike .... ja nisam objavila fotke, a ni moja swapica nije jos dobila svoj paketic, pa moram u novu kupovinu ...... ne zamjerite, zalomile se neke obaveze
A zašto je album toliko bitan, sve slike su objavljene?! Razumijem da želite sve fino složiti, ali ne kontam što je žurba?
I ja se pitam. Ok imat ćemo bolju preglednost ali neki dan vratove polomiše, hoće album odmah.
NISU objavljene sve slike .... ja nisam objavila fotke, a ni moja swapica nije jos dobila svoj paketic, pa moram u novu kupovinu ...... ne zamjerite, zalomile se neke obaveze
joooj žene, tek sam sad uspjela da spustim noge da odmorim ...... izvinite što čekate slike moga poklona, swapice nisam stigla kao čovjek ni da ti se zahvalim ali sve je pre pre preslatko ..... mm bacio oko na čokoladu, ali ne dam ništa da se dira dok ne uslikam
i da znaš ad ni šolju nisam bacila - ovo jeste nekreativni swap, ali moja kreativnost mi ne da da bacim poklon zato što mu je pukla ručka - da znaš da će u toj šolji da raste barem jedan od zumbula koji puštaju korijenje kod mene u špajzu - a ručku ću samo da bacim, isturpijam ostatak sve do šolje i sve skupa sa celofanom ostavim za "saksijicu"