Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i skontala sam da je Gali jedna totalno drugacija dusa od one koju "citam" emotivna je...voli sebe i sebi da kupuje...ali i drugima ona se sjetila i nidza kornjaca cokolade....majkemi sam pocela plakat otvrama jedno po jedno sa tolikim zarom,dozom iscekivanja ..neko ti poslao nesto a nije te nikad vidio u zivotu...i to preko bjela svjeta
i sve sto mi treba..i sto volim
majkemi Gali si me iznenadila vise nego prijatno....ti si bona njezna i ranjiva dajem glavu..samo kad pises stroga si
Drago mi je da ti se svidja moja swapice. Neces mi vjerovati ali sam prvo kupila snuggle maramice za susilicu jer sam te pratila tamo na temi i skontala koliko volis svoju susilicu. Maramice ove koristim vec dugo, kao i omeksivac, i sva mi se kuca uzmirise na taj miris. Nadam se da se i tebi svidja. Ali malo mi je sega, zena salje maramice sa susilicu iz Amerike. Cajevi su oni koje i ja pijem skoro pa svakodnevno, eto da ti i sebe malkice docaram.
Tako je i osmisljeno sve bilo. Pun pogodak. A Salmy je perfekcionista u svemu kako ja primjetih tako da prava stvar za nju A kao slag nindze za S pile. Divno i plemenito I ja se raznjezih. Preko okeana jos dodatno. Bravo.
i skontala sam da je Gali jedna totalno drugacija dusa od one koju "citam" emotivna je...voli sebe i sebi da kupuje...ali i drugima ona se sjetila i nidza kornjaca cokolade....majkemi sam pocela plakat otvrama jedno po jedno sa tolikim zarom,dozom iscekivanja ..neko ti poslao nesto a nije te nikad vidio u zivotu...i to preko bjela svjeta
i sve sto mi treba..i sto volim
majkemi Gali si me iznenadila vise nego prijatno....ti si bona njezna i ranjiva dajem glavu..samo kad pises stroga si
Ja se iskreno nadam da će biti slika...kao što smo sve stavile... il čekamo da i odavde tamo dođe..pa opet avajjjjjjjjj
Nego iskreno se nadam da je gagala ispoštovala svoj dio i da Medi neće ostati bez swapa... da je imala kad da ode i kupi ponovo ...te da će nam staviti sliku od poklona koji je Medi poslala
Medi je dobila svoj swapic Ima slika na nekoj starnici iza.
Samo cekamo gagalin poklon, dobila je valjda, tako rece. Red i da vidimo.
A bezze od nje zaista, koliko god da si zauzet možeš sliku staviti, to je minut posla, i manje.
Slazem se, a valjda ce postaviti ;)
Salmy, super poklon, ali bolje od svega sto si dobila tako divnu prijateljicu
Ovim putem i ja da poselamim svoju swapusu, eto nisam ti rekla koliko si me ganula, ali jesi Tita mi
Eh, je li vrijeme za novi krug
ovdje ima divnih zena isto tako koje nisam nikad vidjela u zivotu...ima i onih sa kojima pijem kafu...i sa kojima izlazim kad me "coek" pusti ali Gali me danas ganula bas bas..nisam ocekivala iskreno...mozda sam malo vise osljetjiva...ali eto i upravo pijem caj i uzivam....
Gali, svaka čast! Predivnno! Ne vidim Hennin poklon za Skvo, ne mogu naci sliku a nisam je snimila. Ni medi-jev za gagalu. Ako neko vidi gdje su nek ih izrovi
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
ali rekoh da ne bi bilo kao sa mojm gacama, bolje da pitam