Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Medić je li ono ona ogrlica što mi se svidjela od neki dan
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Jeste samo druga boja. Mica ima tirkiznu cini mi se. Ovo mi je zena maksuzile za nju nasla vremena uraditi Ja bih sebi takvu ili smedje varijante, jer mi stoje :)
Jeste samo druga boja. Mica ima tirkiznu cini mi se. Ovo mi je zena maksuzile za nju nasla vremena uraditi Ja bih sebi takvu ili smedje varijante, jer mi stoje :)
Jest, moja je kombinacija tirkizna-teget, divna mi je.
Hoću o jaaaaaa
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Irena i ja Eto napisah gore profil na fb, mada ti nemas fb, cini mi se ? Inace je nasa poznata forumasica, mada sad slabo vremena ima. Ne reklamiram, njoj reklama ne treba ali eto ja znam kada mi se nesto svidi, volim da znam gdje bih mogla naci :)
< Poruku je uredio medic slatki -- 2.2.2015 12:58:14 >
Ja sam"prepisala" od nase forumasice te ogrlice(jedan dio) dio sam "prepisala" s neta.I naravno sebi sam napravila pravi su hit.kao i oni "spiralni" salovi.