Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:21:10
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta rekoste da ćete meni kupit'? Je li se prijaljujes to? Da te uparim Pa jesam gore vec, upadoh sa "eh,evo me"
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:21:10
Medić*
IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Isto sto i ti Nije ti ovo tatkovina Zeza.
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:21:20
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:21:34
Hannica
IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Tete vegete.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:21:51
pocahontas
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Isto sto i ti Nije ti ovo tatkovina Zeza. pa vi ste kreativne hemem vas ja
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:22:31
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebaa mozeee... Medic nista nije sramota... E sad...hoce li se i ivdje dlike postavljati... Kad je kita, pardon kitica, mogla javn
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:22:41
Hannica
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Palac je nekreativka, I believe. Dobrodošle su i kreativke, nismo mi iskljucive kao one Nas tamo niko zvao nije Samo sto poklon ne smije biti kreativne prirode. Kao palac nekreativka, glavna na temi naša kreativnost.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:22:42
Hanady RR
W d da slike poklonaprije slanja organizatorici....kad pokloonfodje slika ovdje..a onda i ona album uradi
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:23:07
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Heno ko tebe dobine bas ce se moc raspojasat od indexa do rjesenja za pemziju plate tableta kakvih.....a moze i flasa aronije nisi stavila one sportske štitnike za koljena..a baš mi je hitno danas bilo..al eto za ubuduće...nek se zna... od sad su mi sexy ves...pa da ko inasn mogu kleknut
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:23:30
Medić*
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: bebaa mozeee... Medic nista nije sramota... E sad...hoce li se i ivdje dlike postavljati... Kad je kita, pardon kitica, mogla javn ovim bi dosli do raspleta
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:23:50
mama2009
prijavljujem se
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:24:22
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady RR W d da slike poklonaprije slanja organizatorici....kad pokloonfodje slika ovdje..a onda i ona album uradi Ha?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:24:29
bebaa
Jaooooo...kulen,spirala,vibrator,range,kiki,bombone...ima album da ode u vasionu,planetarno poznat...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:25:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Tete vegete. mos mislit kakve smo nekreativne kadsmo nako kreativne
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:25:40
R&T@
Ovdje ipak prvo moraju parovi, pa tek onda kupovina... Mozda da parovi ne idu javno, vec Iman u pp... Bit ce zanimljivije...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:25:49
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Palac je nekreativka, I believe. Dobrodošle su i kreativke, nismo mi iskljucive kao one Nas tamo niko zvao nije Samo sto poklon ne smije biti kreativne prirode. Kao palac nekreativka, glavna na temi naša kreativnost. ma bjezi ba iman pa po tebi jedu li jaja i krastavac nedto kreativno, sve u duetu bitno da nije rucni rad
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:26:18
Medić*
IZVORNA PORUKA: R&T@ Ovdje ipak prvo moraju parovi, pa tek onda kupovina... Mozda da parovi ne idu javno, vec Iman u pp... Bit ce zanimljivije... Naravno.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:26:25
EEDITH
IZVORNA PORUKA: bebaa Jaooooo...kulen,spirala,vibrator,range,kiki,bombone...ima album da ode u vasionu,planetarno poznat... a štitnici za koljena,henaaaaaaa plačem
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:26:45
damma
IZVORNA PORUKA: Iman83 Do veceras prijave a kupovina i slanje poklona od ponedeljka do srijede iduce sedmice. Tako da ublizu i dobijemo poklone. A, sta velite? moze..
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:27:42
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Tete vegete. Okitile se pa sad hoce i iman sa kompanijom
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:27:49
EEDITH
kako ništa za muževe,a vibrator,tange ...............
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:28:12
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Tete vegete. mos mislit kakve smo nekreativne kadsmo nako kreativne
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:28:35
henna ze
kad dobijem partnericu...molim vas kakav je karakter te naše veze.. jel ozbiljna veza..da se pripremim..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:28:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: R&T@ Ovdje ipak prvo moraju parovi, pa tek onda kupovina... Mozda da parovi ne idu javno, vec Iman u pp... Bit ce zanimljivije... Svidja mi se pravilo par u pp
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:29:25
Medić*
IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake