Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:29:39
R&T@
IZVORNA PORUKA: henna ze kad dobijem partnericu...molim vas kakav je karakter te naše veze.. jel ozbiljna veza..da se pripremim.. Palac rece: za guzicu...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:29:41
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze kad dobijem partnericu...molim vas kakav je karakter te naše veze.. jel ozbiljna veza..da se pripremim..
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:30:02
damma
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: R&T@ Ovdje ipak prvo moraju parovi, pa tek onda kupovina... Mozda da parovi ne idu javno, vec Iman u pp... Bit ce zanimljivije... Svidja mi se pravilo par u pp ne moze tako.. kad se zna da smo iman i ja u paru nek se zna i za ostale
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:30:37
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze kad dobijem partnericu...molim vas kakav je karakter te naše veze.. jel ozbiljna veza..da se pripremim.. Slobodan Ne vezuje vas nikakav ugovor
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:31:04
henna ze
iman, molim te imaj u vidu da sam ja sponzoruša joj gdje ona ldb..možda bi mi sise poklonila..nema veze što su iznosane
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:32:02
damma
IZVORNA PORUKA: henna ze iman, molim te imaj u vidu da sam ja sponzoruša joj gdje ona ldb..možda bi mi sise poklonila..nema veze što su iznosane
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:32:49
bebacha
.
< Poruku je uredio bebacha -- 20.1.2015 15:33:40 >
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:32:52
EEDITH
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: henna ze kad dobijem partnericu...molim vas kakav je karakter te naše veze.. jel ozbiljna veza..da se pripremim.. Slobodan Ne vezuje vas nikakav ugovor može onaj predswapovski
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:33:19
bebacha
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:33:23
bebaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu Dobicu otkaz...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:34:03
EEDITH
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu imaj obzir pa onim starijim muzevima to ti meni da je mm star ima ih koji još vole da se igraju
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:34:30
Anoniman
Mene zamislite kao najvecu drocu i poguziju na svijetu pa po tome da odredite poklon
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:35:10
bebacha
IZVORNA PORUKA: EEDITH IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu imaj obzir pa onim starijim muzevima to ti meni da je mm star ima ih koji još vole da se igraju ja obrisa da ne bude da samo bockam nisam ni na kog pomislila nego mi naumpade ona tema o godinama od neku noc a mislila sam na sljivu i viagru
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:35:37
damma
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Mene zamislite kao najvecu drocu i poguziju na svijetu pa po tome da odredite poklon mene kao sladokusca
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:35:44
bebaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Mene zamislite kao najvecu drocu i poguziju na svijetu pa po tome da odredite poklon Ovo kao da sam ja pisala...a bilo me sramota...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:35:54
EEDITH
meni nemojte samo šerpe ,tave i sl. logistiku
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:36:06
Penelope82
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu Saznat cu ja koja kremica pomaze
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:36:17
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Mene zamislite kao najvecu drocu i poguziju na svijetu pa po tome da odredite poklon A tako znaci, a ovdje se sve fol pravis fina
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:36:53
ziki
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Mene zamislite kao najvecu drocu i poguziju na svijetu pa po tome da odredite poklon takođe, ako ko nije upratio
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:36:54
bebacha
još jedno pravilo nema onog natucanja i nabadanja i navodjenja sta da se kupi
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:37:21
EEDITH
a mislila sam na sljivu i viagruuser posted image user posted image kako reče moj kolega"meni treba afrička žena,ne šljiva" a njemu preko 60
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:37:28
palachinken
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: pocahontas A šta će palac, medic,hanady na temi? Isto sto i ti Nije ti ovo tatkovina Zeza. pa vi ste kreativne hemem vas ja Pa jesmo ali volimo poklone Volim da ga dam, a jos vise da ga primim
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:38:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha još jedno pravilo nema onog natucanja i nabadanja i navodjenja sta da se kupi Ko je natukno, natukno je
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:38:15
EEDITH
IZVORNA PORUKA: Penelope82 IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: EEDITH kako ništa za muževe,a vibrator,tange ............... Moj to ne koristi pa ne moraju ni vasi niti viagre ni sljive pa onda dermatologu Saznat cu ja koja kremica pomaze još nisi ?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:38:18
palachinken
IZVORNA PORUKA: EEDITH meni nemojte samo šerpe ,tave i sl. logistiku Pravilo: Nema kućanskih aparata, OSIM ako nisu rozi i u obliku zeke i na baterije. Ili usb :D
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake