Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:12:55
Anoniman
Pravila NEkreativnog swapa: 1. Nista za djecu da se ne salje! 2. Ne smije biti rucno radjeno! 3. Gornji novcani limit 50,00KM. 4. Nikakve pjesme, crteze...dakle, nista kreativno! 5. Nastavite!
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 20.1.2015 15:15:09 >
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:13:06
damma
IZVORNA PORUKA: Iman83 Neka bude makismalan limit od 50 KM? Preko ne a manje svakako da. Da se ipak zene ne rasplamasaju. Dalje, ništa za djecu naravno. Ništa za muževe i dalju porodicu, misomor za svekrvu i to. Neka bude nesto sto ce ostaviti vas trag i uspomenu kod uparene forumasice. Cilj je to, ne sad da se rasipamo poklonima. Imate li vi kakvih pravila, ovo je zajednicki projekat. eh datum.. od kad i do kad?
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:13:28
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Iman83 Nikakve pjesme, crteze....pa jesmo li nekreativke ili nismo. Gdje Micika. Njoj bi ovo pasalo, ona je isto s dvije lijeve. mislim da oni danas slave slavu
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:13:59
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze ako budete slale tange..molim vas nemojte sintetičke.. Samo svila.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:14:08
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Iman83 Neka bude makismalan limit od 50 KM? Preko ne a manje svakako da. Da se ipak zene ne rasplamasaju. Dalje, ništa za djecu naravno. Ništa za muževe i dalju porodicu, misomor za svekrvu i to. Neka bude nesto sto ce ostaviti vas trag i uspomenu kod uparene forumasice. Cilj je to, ne sad da se rasipamo poklonima. Imate li vi kakvih pravila, ovo je zajednicki projekat. Pa ako bude potrosno tj jestivo nece dugo uspomena trajat.a moze biti i to Tablete, cepici, kulenovi, vraga ce stajati
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:15:48
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: tinkivinki preko koje pošte je najbolje da šaljemo? niste mi odgovorile,vi kreativne preko koje pošte ste slale?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:16:06
Medić*
IZVORNA PORUKA: bebaa ja nemam ideje... Ja imam no me sramota to zamisljeno poslati
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:16:15
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:16:27
palachinken
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: tinkivinki preko koje pošte je najbolje da šaljemo? niste mi odgovorile,vi kreativne preko koje pošte ste slale? Bh pošta ili euroexpress
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:16:50
Medić*
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: tinkivinki preko koje pošte je najbolje da šaljemo? niste mi odgovorile,vi kreativne preko koje pošte ste slale? Ja isla preporuceno.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:16:57
henna ze
IZVORNA PORUKA: Iman83 Do veceras prijave a kupovina i slanje poklona od ponedeljka do srijede iduce sedmice. Tako da ublizu i dobijemo poklone. A, sta velite? može..nama će plata bit u utorak..ja mislim..taman
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:17:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83 Do veceras prijave a kupovina i slanje poklona od ponedeljka do srijede iduce sedmice. Tako da ublizu i dobijemo poklone. A, sta velite? MoRe
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:17:32
Hannica
Jel treba i račun poslati sa potvrdimo da pravilo broj 3 nije prekršeno.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:18:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: tinkivinki preko koje pošte je najbolje da šaljemo? niste mi odgovorile,vi kreativne preko koje pošte ste slale? Obicne ...samo u zavisnosti od izgleda kupis kovertu obicnu il onu sa pufnicama unutra
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:18:31
pocahontas
A šta rekoste da ćete meni kupit'?
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:18:36
Brisani uporabnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:18:37
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Iman83 Do veceras prijave a kupovina i slanje poklona od ponedeljka do srijede iduce sedmice. Tako da ublizu i dobijemo poklone. A, sta velite? može..nama će plata bit u utorak..ja mislim..taman Mozda nam stigne na poklon koja novcanica prije plate
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:18:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica Jel treba i račun poslati sa potvrdimo da pravilo broj 3 nije prekršeno.
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:19:09
Anoniman
I haj'mo stvarno ostati ovako lude pa da nam pokloni zaista budu originalni, opiceni, ludi i nekreativni, a ne da se od pon. do srijede uštogljimo i da bude na kraju ćorak...
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:19:13
Brisani uporabnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:19:43
pocahontas
A šta će palac, medic,hanady na temi?
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:19:47
zvončica
Tuspas i mene
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:20:12
Medić*
Sad stvarno bez zeze. ok nema rucnih radova ali ja ako nesto zelum upakovati da mi poklon dobije smisao onda moram ideju sprovoditi
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:20:31
bebaa
mozeee... Medic nista nije sramota... E sad...hoce li se i ivdje dlike postavljati...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:21:10
Hanady RR
Heno ko tebe dobine bas ce se moc raspojasat od indexa do rjesenja za pemziju plate tableta kakvih.....a moze i flasa aronije
Idi na: Odaberi forum Forum ----------------------
[Zatrudnjivanje]
- - Želimo novog člana
- - Problemi sa zatrudnjivanjem
- - Posvajanje djece
- - Nadamo se zajedno
[Trudnoća]
- - Trudnoća i porod
- - Matične ćelije
- - Šta mi treba za novorođenče?
- - - - Baby Textil
- - Porodilište
- - Dvojke, trojke, četvorke
- - Spontani pobačaj
- - Ishrana trudnica
- - Razgovori u očekivanju (djeteta)
- - - - Imena
- - Vježbanje
[Beba]
- - Novorođenče, beba
- - - - Oprema za bebe
- - - - Razvoj bebe
- - - - Rodili smo!
- - - - Zdravlje beba
- - - - - - Alergija
- - Nedonoščad
- - Dojenje i dodavanje
- - Uvođenje guste hrane
- - Poslije porođaja
- - Roditeljski razgovori
[Dijete]
- - Djeca
- - Djeca s posebnim potrebama
- - Od đačića do đaka
- - Dječija oprema
- - Odgoj
- - Vrtić i čuvanje djeteta
- - Ishrana djece
- - Zgode i nezgode
- - »Mrdajmo« zajedno
- - Tinejdžeri
[Partnerstvo]
- - Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…
- - Porodica i partnerski odnosi
- - Seksualnost
- - Porodično zakonodavstvo
- - Finansijske dileme roditeljstva
- - U zagrljaju žalosti
- - Očev forum
[Porodični život]
- - Izleti i godišnji odmori
- - Napravimo zajedno
- - Igre, brojalice, pjesmice
- - Savjeti (za) domaćice
- - Tehnika
- - Kuhajmo zajedno
- - Naša svakodnevica
- - - - Knjiga, film i muzika
- - - - Čestitke
- - - - Graditeljstvo
- - Zdravlje
- - Mršavljenje
- - Kućni ljubimci
- - - - Poklanjanje malih životinja
- - Od cvjetića do salatice
- - Ljepota i moda
[Zajednica RR]
- - O portalu
- - - - FAQ
- - Humanitarnost
- - Druženja, događaji
- - Skupljanje
- - Statistika RR
- - Razgovori…o svemu i svačemu
- - - - Zabava
- - Nagradne igre
Anketa
Kucni poslovi.пеперутка16 Koje kucne poslove uglavnom obavlja vas muz?
Oznake