Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nemoj da se ljutiš, ja se ne bi ljutila da ti kažeš da ti je želja da imaš dječaka, pa svak ima svoje želje Bože moj, nismo svi isti, ima žena koje ne vole curice, one bi samo dječake i imaju svoje razloge i to mi je ok, sve dok ih meni neko ne nameće kao obavezu i način življenja
Ako mislis na mene, ja sam vise puta rekla da mi je zelja da imam , to sam nekako prizeljkivala i prvi put cak i gledala neke roza stvari ali isto tako kada sam saznala da je isto sam bila presretna i odmah se presaltala na plavo Iskreno i ja mislim isto tako svako ima svoje i ne volim da mi neko drugi nesto namece ali samo se cudim kada neko pocne "djecaci ovakvi, onakvi, nisu privrzeni ovo, ono, ali eto htjela bih sina"
nemoj da se ljutiš, ja se ne bi ljutila da ti kažeš da ti je želja da imaš dječaka, pa svak ima svoje želje Bože moj, nismo svi isti, ima žena koje ne vole curice, one bi samo dječake i imaju svoje razloge i to mi je ok, sve dok ih meni neko ne nameće kao obavezu i način življenja
Ovo ne znam ... Pa te zene onda ne vole same sebe Na koga mislis, nadam se da ih nema na ovom forumu gdje ima trudilica koje se godinama bore za trudnocu.
ne bi ja ništa sad htjela, al logično je da nakon kćerkice i sina želim dobiti, nama je genetika takva biće ko curica mm i djever su privrženi svojim roditeljima, ja i moj brat svojim, ma nema fule da ne bude i sin dobar samo nek su živa i zdrava, apsurdno je o tome raspravljati Opet mi se doimaš ljutkastom, nemaš razloga... biti iskren i direktan je meni
Veeseelaa, Pa tu si mozda i u pravu....Ali nisi se bas najbolje izrazila...Jer po tome bi znacilo da je minimum 50 posto mama na ovom forumu "uskraceno za majcinsku ljubav" a da ne govorim o onima koje imaju vise od jednog sina Pa me znajuci to iznenadila tvoja zelja da Ajši rodis brata.
opet me nisi shvatila, ja sam ispunila tu želju i rodila kćerku, a ako se odlučim na drugo dijete voljela bi da bude sin Ne mislim da su uskraćene za majčinsku ljubav žene koje imaju samo sinove ali definitivno su uskraćene za nježnost, požrtvovavanje i brigu koju bi im kćerka dala u znatno višem obimu E sad ima izuzetaka, negdje su sinovi ko curice Nisam htjela nikog uvrijediti al mislim da će se većina složiti samnom i same smo žene i dobro znamo kako smo brižne prema svojim majkama, pa na svakoj temi majku smo spomenule stotinu puta dok to sinovi rijeđe čine, zar ne?
Veeselaa, ništa ja ne zaključujem samo me malo čude tvoji često kontradiktorni postovi...Na onoj drugoj temi bila si prilično oštra prema zenama koje zele djecake ili su sretne sto ih imaju da sada zaista iznenađuje tvoja zelja da rodis jednog... U svakom slucaju, samo da znas u nekim stavrima nisi u pravu - ja nisam uskracena ni za njeznost ni za majcinsku ljubav vec sam presretna sto prema mom subjektivnom misljenju imam najljepse i najdraze dijete na svijetu I ponavljam ti ja nista ne zakljucujem samo me i dalje cudi tvoja zelja da, nakon svega sto si napisala imas djecaka...Na kraju, zelim ti akbg. sretnu i zdravu trudnocu a da li ce biti ili to je i sama znas najmanje bitno
uh tobe jarabi, ja sam samo rekla da sam sretna jer imam djevojčicu, bila bi u behutu da je nemam.... da sam rodila dječaka panika bi me hvatala dal će sljedeće biti ponovo muško, sad kad imam curicu opuštena sam maximalno, ja imam divnog brata i dečki su mi super al prvo djevojčica nek bude hvala na željama al ja ne radim na tome Znam da nisi uskraćena za nježnost, pa djeca su sva ista, al kad porastu vrlo se razlikuju (u većini) dječaci i djevojčice, djevojčice su puno puno privrženije i brižnije za svoje roditelje, pa oduvijek se to zna
kako ja mrzim kad se raspravlja o ovim stvarima to je cudo...i svaki put pokusavam preskociti ovakve teme jer mi izvuku zivac
to kakav ce vase dijete biti ovisi o vama...bilo curica ili djecak
ja fakat ne kontam kako neko moze biti vise ili manje sretan sto je rodio musko ili zensko...mislim...meni se povraca fakat
Koja rasprava ničim izazvana.... ja vam ovdje dođem ''bezveze došla'' ja sam napravila super razliku.... al nema niko da sa mnom priča kad ćemo treće....
Trebam jedno malo milo stvorenje da me pazi u starosti...pa sad kontam da mi nije rano il da mi nebude kasno za 7 godina
Ovo ne znam ... Pa te zene onda ne vole same sebe Na koga mislis, nadam se da ih nema na ovom forumu gdje ima trudilica koje se godinama bore za trudnocu.
joj draga ne vežem ja sve za RR i za žene sa RR, haman ni sa jednom nisam pričala na ovu temu Pričam o nekim ženama van neta, masu puta sam to čula, osobito ove malko starije ženice al ja se tome nasmijem, sretan čovjek se odmah prepozna a nesretan se vidi iz aviona Jednom sam prilikom sjedila sa jednom ženom (trudna bijah) koja mi je pričala o nekoj curici kao ne voli me, neće baš kod mene i bla bla i između ostalog kaže "vala i ja nešto ne volim curice, hB pa imam dva sina" ja pitah a što bona? kaže ma nešto ih ne volim, zavalila sam se od smijeha Valjda ne voliš ono što nemaš u njenom slučaju, nema drugog objašnjenja
eh ja stalno mjenjam misljenje prvo sam govorila kao i vecina 3 godine je najljepse a sad ako bih tako vec ovaj mjesec bi trebala u akciju a ja svaki mjesec kupim novu tablu kontracepcijskih i kazem iducu necu
imam zelju definitivno da imam jos bar jedno djete, jedinica sam i ne bih svom djetetu to zeljela jedino ako Bog dragi tako nije odredio, onda nije u mojim rukama.
al uvijek nadjem neki dobar razlog. te ganjam neki novi posao, te ovo te ono. Inace moj problem je cini mi se sto se zamaram sitnicama. Zateknem se kako racunam kad bi mi se druga beba mogla roditi ako prestanem s tabletama ovaj mjesec - pa onda nalazim razloge jesen , zima nije mi neki period( bsad mi smjesno pa Boze dragi ako sam imala jednu čljetnu bebu sto ne mogu jednu zimsku ) A onda se lupim i kazem budalo jedna ko da ces ti ostat trudna i kad ti odlucis .... i prvi put je trebalo par mjeseci mozda ce ovaj put i vise ...
onda racunam bolje mi ranije da zadrzim ovu tetu koju imam jer sam njom zadovoljna a da curica moze ici i u obdaniste.
sto se tice finansija imamo i mi mjeseci gdje jeva sastavimo al u sustini moglo bi se sve to lijpo pokriti, ljudi i s dosta manje mjesecnih prihoda zive lijepo s dvoje djece.
Sto se tice mm rijetko o tome razgovaramo, zeli i on vise od jednog djeteta al kod njega nema tog zamaranja detaljima. Ko dnjega je vise onako bice kad je sudjeno, a mene ubise moje misli. Uvijek sam takva.
Onda se bojim kako cu ja psihicki izdrazti jer sad imam iskreno momenazta kad sam pred zivcanim slomom.... vjerovatno nas ima jos takvh al ja se zaista osjetim da kubim kontrolu kad sam preumorna. Kad ne idem na posao dobro mi je imam vremena za sve al ovako posao rucak izadji s djetetom vecera ......ciscenje kuce milion obaveza vecinom na meni. a opet kad pomislim kako bi bilo dobro odmoriti od posla jos jednu godinu ( nisam s prvim djetetom imala problema isplacivali su mi razliku do plate)
Tako da mozda ne bi bilo lose da mi date podrsku ...... da prstanem razmisljati o glupostima. Moja curica je vec dosta zrela iako ima kriza dana opet je dosta razuman i sama kaze voljela bih al naglasi seku.
Sto se mene tice ja se dosta slazem s veselom - zeljela sam uvijek imati djevojcicu jer su briznije, vezanije .... i sad kad imam jednu hB nije tolikoo bitno sta je drugo djete. cini mi se lakse bih opet s curicom mada i ovo prvo da je bilo sin dobio bi sigurno istu ljubav.
dodatni strah imam i zato sto sam prvu trudnocu dobrim djelom morala cuvati a sad kad vec letim za jednim djetetom tesko bih to mogla. Mada ne mor aznacii da bih bila ista a i mogu se i drugi malo vise aktivirai u tom slucaju....
Dakle ohrabrenja su mi potrebna u nrednih godinu dana valjda skupim snage ...
ne bi ja ništa sad htjela, al logično je da nakon kćerkice i sina želim dobiti, nama je genetika takva biće ko curica mm i djever su privrženi svojim roditeljima, ja i moj brat svojim, ma nema fule da ne bude i sin dobar samo nek su živa i zdrava, apsurdno je o tome raspravljati Opet mi se doimaš ljutkastom, nemaš razloga... biti iskren i direktan je meni
E pa nek si priznala da je lijepo imati i djecaka Genetika je cudo sama kazes.... Nego "ljutkasta" nam je Dadada - pa moramo nekada raspravljati, sve dok nema vrijeđanja je ok, ne kontam zasto ne bi bilo...Znam da na ovom forumu ima dosta trudilica koje bi sve dale da ugledaju dvije crtice, ali opet to ne znaci da mi ne smijemo raspravljati o nekim stavrima...pa i o i .
E pa nek si priznala da je lijepo imati i djecaka Genetika je cudo sama kazes.... Nego "ljutkasta" nam je Dadada - pa moramo nekada raspravljati, sve dok nema vrijeđanja je ok, ne kontam zasto ne bi bilo...Znam da na ovom forumu ima dosta trudilica koje bi sve dale da ugledaju dvije crtice, ali opet to ne znaci da mi ne smijemo raspravljati o nekim stavrima...pa i o i .
uh tobe jarabi pa naravno da volim dječake i da želim imati jednog, al sam stvarno željela prvo curicu iz već navedenih razloga, ono mm ima brata nema sestre rekoh sad kad ja udarim po dječacima, baš me bilo strah da ne budi sve dečki, priznajem, možda je to nekom ružno al ja to u srcu tako sam osjećala
e moja vesela, to ti se u psihologiji zove odbrambeni mehanizam - kiselo grozdje.... ja nemam grozdje, ma sta ce mi ionako je kiselo ( mislim na ovu zenu sto je rekla da ne voli djecake) nismo svi isti... poznajem jedan par koji se 4 godine borio za bebu... 2 spontana... svasta nesto.... i na kraju kad se beba rodila, ziva, zdrava, vitalna, gospodin suprug je rekao: pihhh zensko... ja bi se mescini odmah razvela...
a sto se mene tice meni je super razlika 3-4 godine.... cini mi se da mi je to najbolja.... mada ako je mala razlika ( 1,2 godine) oboje djece su premali i imaju potrebu za veelikom paznjom i posvecenoscu... opet ako je velika razlika (9, 10 godina) djeca rastu uglavnom zive razlicitim zivotima i najcesce kad odrastu nemaju mnogo toga zajednickog.... mada ima izuzetaka i tesko je generalizirati.... al meni je 3-4 godine ok
< Poruku je uredio frenkoza -- 21.9.2010 10:54:14 >
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
sta ja znam....ja nisam sec. imala zelju za nekim odredjenim spolom, pa vjerovatno zato ne kontam...kada sam imena smisljala, smisljala sam i muska i zenska....kada sam odjecu gledala (onu za malo starije) zamisljala sam ga/ju ili kao malog skejtera ili kao malu "sminkericu"...elem, hocu reci...uvijek sam zamisljala dvije varijante...i nikad mi nije prednjacila neka...to je onaj dio mastanja....bilo mi je fakat svejedno
eh ja stalno mjenjam misljenjeprvo sam govorila kao i vecina 3 godine je najljepse a sad ako bih tako vec ovaj mjesec bi trebala u akciju a ja svaki mjesec kupim novu tablu kontracepcijskih i kazem iducu necu
imam zelju definitivno da imam jos bar jedno djete, jedinica sam i ne bih svom djetetu to zeljela jedino ako Bog dragi tako nije odredio, onda nije u mojim rukama.
al uvijek nadjem neki dobar razlog. te ganjam neki novi posao, te ovo te ono. Inace moj problem je cini mi se sto se zamaram sitnicama. Zateknem se kako racunam kad bi mi se druga beba mogla roditi ako prestanem s tabletama ovaj mjesec - pa onda nalazim razloge jesen , zima nije mi neki period( bsad mi smjesno pa Boze dragi ako sam imala jednu čljetnu bebu sto ne mogu jednu zimsku ) A onda se lupim i kazem budalo jedna ko da ces ti ostat trudna i kad ti odlucis .... i prvi put je trebalo par mjeseci mozda ce ovaj put i vise ...
onda racunam bolje mi ranije da zadrzim ovu tetu koju imam jer sam njom zadovoljna a da curica moze ici i u obdaniste.
sto se tice finansija imamo i mi mjeseci gdje jeva sastavimo al u sustini moglo bi se sve to lijpo pokriti, ljudi i s dosta manje mjesecnih prihoda zive lijepo s dvoje djece.
Sto se tice mm rijetko o tome razgovaramo, zeli i on vise od jednog djeteta al kod njega nema tog zamaranja detaljima. Ko dnjega je vise onako bice kad je sudjeno, a mene ubise moje misli. Uvijek sam takva.
Onda se bojim kako cu ja psihicki izdrazti jer sad imam iskreno momenazta kad sam pred zivcanim slomom.... vjerovatno nas ima jos takvh al ja se zaista osjetim da kubim kontrolu kad sam preumorna. Kad ne idem na posao dobro mi je imam vremena za sve al ovako posao rucak izadji s djetetom vecera ......ciscenje kuce milion obaveza vecinom na meni. a opet kad pomislim kako bi bilo dobro odmoriti od posla jos jednu godinu ( nisam s prvim djetetom imala problema isplacivali su mi razliku do plate)
Tako da mozda ne bi bilo lose da mi date podrsku ...... da prstanem razmisljati o glupostima. Moja curica je vec dosta zrela iako ima kriza dana opet je dosta razuman i sama kaze voljela bih al naglasi seku.
Sto se mene tice ja se dosta slazem s veselom - zeljela sam uvijek imati djevojcicu jer su briznije, vezanije .... i sad kad imam jednu hB nije tolikoo bitno sta je drugo djete. cini mi se lakse bih opet s curicom mada i ovo prvo da je bilo sin dobio bi sigurno istu ljubav.
dodatni strah imam i zato sto sam prvu trudnocu dobrim djelom morala cuvati a sad kad vec letim za jednim djetetom tesko bih to mogla. Mada ne mor aznacii da bih bila ista a i mogu se i drugi malo vise aktivirai u tom slucaju....
Dakle ohrabrenja su mi potrebna u nrednih godinu dana valjda skupim snage ...
hej draga moja pa čemu tolika frka, pa polako, bez srkleta, pa hebo ga nek je malo i razbacano po kući preskoči, nasmij se Za drugo ti je vakat a i sama sam ti takva kad počnem da razmišljam te dal bi starija nastavila ići u vrtić (a bi 100%), te dal će biti zima il ljeto kad bi rodila, te ovo te ono hahahah al sve smo mi takve, osobito one ženice koje imaju poredane stvari u životu kako treba Izgleda da kod nas dvije mora biti plan razradjen do daske ajde ti se lijepo opusti i u akciju SREEEEETNOOOOOOO
hajd sad fino nastavite sa temom... imate temu onu blentavu ''muška il ženska djeca'' pa tamo nastavite... zar vam nije žao da sunčano jutro u iščekivanju polaska iz kuće dok mi djecu čuva zaova porvedem brišući postove jer su OT.
Mamina princezo imaš moju podršku. Ja sam riješila hoću u akciju za drugo a mm ko šiša, neće znat šta ga snašlo. Još kad bi dragi Bog dao blizance. O finansijama ne razmišljam preterano, niko nije nečiju nafaku uzeo pa neće ni mom djetetu a Bog nikog bez nafake ne daje. Od prvog djeteta imam sve, samo pelene trebaju. E sad Nemirko, on je opasna maza. Preterano je vezan za mene, možda jer se trudim da mi osim majčinske ljubavi nadomestim i ostale koji su dalako. Pričali smo o tome, kažće da hoće bebu, precizira seku, daće joj svoje stavri kad je bio beba i glodalice. Pitala sam ga i šta bi da mu rodim bata i seku tad sam dobila odgovr da se ja i on podijelimo i da on uzme seku a ja bata i da im peremo guzu stvarnost je drugačija, na žalost on je ljubomoran katastrofa ko god ima pretenzije prema njegvoj mami-mm i moja mama- voli ih sve dok me ne diraju. Mada mislim da će se i to riješt.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ne znam ja nisam za to...Lijepo su rekli matičari da se odluke donose zajednički Ko zna, mozda ti se TM promijeni ali ja bih ga ipak prije pitala koji su njegovi razlozi...Ako je samo u pitanju strah onda mozes to da i ignorises, ali ako je nesto drugo...Ma svako ima svoje, zelim ti svu srecu, samo ja to ne bih radila na takav nacin..
Mamina princezo, samo naprijed. Cini mi se da je bas vrijemem za novu bebu. I ja tako nekada razmisljam kada bih trebala zaceti, pa da mi se beba rodi u odredjenom mjesecu i onda shvatim koliko je to glupo, jer ne funkcionisu te stvari bas tako, kao na dugme. :) a nikada ti nece biti sve sredjeno i uredjeno, pa da naglas svima kazes: sada je bas vrijeme za drugu bebu, sve ostalo sam sredila. Ako se pokusas sjetiti, vjerovatno je bilo "nedovrsenih" stvari i prije nego se prva beba rodila, pa vam nista ne fali. Ja se uvijek salim sa prijateljima koji jos nemaju djecu da nikada nece doci u situaciju da kazu: e bas sam se odmorio, napunio baterije za narednih nekoliko godina, obezbijedio sam sve materijalno sto mi treba, dovoljno sam putovao, hodao i sada bih bas mogao da imam bebu. No way. Zato, samo naprijed i sretno! :)
Razlog je strah kako sve uklopit. Sad ko fol strah ga mojih 4 kg viška da ne iskomplikuje trudnoću. Istna je da sam ja sa Nemirkom dodala 20 kg i da sam otekla i ležala u bolnici par dana pred porod zbog toga ali nije bilo ništa strašno. Ne bih se ja peckla toliko da nije ranije bila priča da hoće što više djece 3-4, prošle godine m palo na pamet, sad kako je ovo jedno malo poraslo strah ga. Nije mi jasno čega. Nije da mi ne pomaže, pomaže normalno al ja ću bit trudna, ja se porađat, dojit ne spavat ko i do sad, nije mi mučno. I sad bez obzira što radim ako Nemirko ima jednu od svojih noći prelazimo u dnevnu da mu ne smetamo jer znam da ne funkcioniše ako se ne naspava a njegove greške na poslu su skupe i nema sutra da popravi. Izjadah se ja malo al me spucalo otkucavanje biloškog sata izgleda
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Istina, Bože moj, ima nas sa svakakvim problemima Evo da i ja jednu OT, pa nek sve ide ...
Uh ziki kod tebe je malo komplikovanije zbog muza zaista ne znam kako bih na tvom mjestu. Moj je drugu bebu znao spomenuti i kad je ova bila skroz mala kad ja nisma ni mogla pomisliti tako da zaista ne znam kako bih na tvom mjestu. Sto azra kaze malo jeste glupo jer je i njegovo i on treba biti spreman na neki nacina l opet gledajuci po sebi opet muz moze svasta i nastaviti po "starom" vise nego mi bar dok je beba malena i doji.
Zato ti onako kako ti osjetis.... Ako je sudhjeno da bude bice ... ako ti zelis ja ti zelim sto prije . Pa da opet idem za tobom i djelimo nase price o bebama pelenam i svemu. ako Bog da.
Vesela ja sam odavno prestala biti picajzla , nije mi ni sada ni pospremljeno ni opraseno onako kako bih voljela jer ne mogu stici i digla sam ruke al se toliko nerviram zbog toga da nekad sizim. Morala bih jos dobro popustiti da do toga dodje. Al na stranu urednost i premanje sve nekako volim da mi je planski. Glupo zvuci i znam da ne moze biti tako al ja volim da ujutro kad ustanem znam sta me ceka taj dan otpilike i ako je moguce i naredni. Ako mi se nesto malo izmakne kontroli nije smak svijeta al me uuhvati nervoza i istresem se obicno na svoje bliznje :) toga se isto bojim po pitanju svoje psihe. Opet kad gledam tako puno sam popustila otkad ima jedno djete a mogla bih onda i jos vise...
Vidjecemo ako Bog da.....
Kako je to cudno. Imala sam tezak prvi porod bas se naptila i poslije poroda dugo sam dolazil a sebi svasta me zadesilo a sada o tome najmanje razmisljam. Toga me najmanje strah...... a prvih pola godine poslije rodjenja kcerke mislil sam da bas zbog toga nikad necu moci pomisliti drugo.
U ziki tek sad procitah .. jos zelis blizance:) svaka cast zeno.
Nedavno uradih onaj tupavi kviz na fb ( sto inace jetko i gledam al eto taj uradih) Koliko ces imati djece i kaze imas vec jedno djete i doices blizance. Uh meni bi tu bio kraj i pshiciki i fizicki cini mi se:))))
Razlog je strah kako sve uklopit. Sad ko fol strah ga mojih 4 kg viška da ne iskomplikuje trudnoću. Istna je da sam ja sa Nemirkom dodala 20 kg i da sam otekla i ležala u bolnici par dana pred porod zbog toga ali nije bilo ništa strašno. Ne bih se ja peckla toliko da nije ranije bila priča da hoće što više djece 3-4, prošle godine m palo na pamet, sad kako je ovo jedno malo poraslo strah ga. Nije mi jasno čega. Nije da mi ne pomaže, pomaže normalno al ja ću bit trudna, ja se porađat, dojit ne spavat ko i do sad, nije mi mučno. I sad bez obzira što radim ako Nemirko ima jednu od svojih noći prelazimo u dnevnu da mu ne smetamo jer znam da ne funkcioniše ako se ne naspava a njegove greške na poslu su skupe i nema sutra da popravi. Izjadah se ja malo al me spucalo otkucavanje biloškog sata izgleda
Ma ne znam Ziki, ti najbolje znas....Ali mislim da je veoma bitno održati stabilne i zdrave odnose kako bi i ta djeca imala zdravo odrastanje...Da se razumijemo nema nijedna da se nikada nije posvađala s muzem ali zamisli da mi u nekoj svađi prebaci to sto nije zelio dijete a dobio ga...Ma ne smijem ni pomisliti..A ima li sanse da priije druge trudnoce malo posvetite vremena sebi, ipak sa malim djetetom je tesko imati vremena jedno za drugo posebno sto oboje radite... Ne volim inace dijeliti savjete samo kazem sta bih ja uradila u takvoj situaciji, mislim da bih prvo razgovarala s muzem također, moje misljenje, za krupne stvari u zivotu ne bih trazila savjete na RR nikada ne zna koliko je neko iskren ili ti samo povlađuje. Nekada je mozda i lakse traziti savjet od nekoga ko te ne zna , koga ne znas ali to je rijetkost. Ja bih u toj situaciji mozda prije potrazila savjet od mame, sestre nekoga bliskog ko zna tebe, tvog muza, i zna vase karaktere.
Aazra znam ja da na RR za to svajet ne mogu dobit, iskreno u brak ne uvlačim nikog od rodbine(jedino se sveki po malo ugura) te im se i ne jadam eto ovdje malo ispustim paru iz ušiju(figurativno rečeno nije dotle došlo).U subotu punim 33 pa mi sat malo kuca jače A stavno volim djecu jete da nisam baš razmišljala da ih rađam al sad kad sam vidjela, osjetila tu ljubav, smirenost koju pružaju kad ih pogledaš u male okice koje sijau od sreće, da mi bi što više pa nekako će se predeverat. Stvarno od sveg srca želim svakominsanu da osjeti roditeljsku ljubav