Bella.88 -> RE: Savjet ako moze..? (21.2.2015 12:28:39)
|
i sa malom bebom možeš da šetaš,ideš na planinu i svašta nešto radiš što se tiče zime i hladnoće to je samo izgovor,bebi neće ništa biti ako je adekvatno obučena ja sam sa svojim obijala danonoćno,pogotovo dok nije prohodao,pa to je bilo baš vrijeme za mene ja njega u kolica i na kafu i meni je to bio odmor,ako ništa nisi u kući a naravno da se sve promeni kad postaneš roditelj,deca su sastavni deo života,moramo se brinut o njima svesno smo ih rodili[sm=smiley1.gif] kao što neko napisa,to što sam postala majka neće izbrisati moj život od prije i moja zadovoljstva hoće promeniit malo sve ali i dalje si insan i živiš,treba ti i dalje društvo,rodbina i neke stvari koje te ispunjavaju samo što dodatno si dobio novi zadatak da si roditelj kad se fino sve posloži nađe se vremena za sve,ja sa stomakom [sm=nosecka.gif] ganjam dijete po igraoni,vodim u šetnju,u park,igram se sa njim po podu,valjam po krevetu pa ga ostavim mm i odem na kafu ili odem u kupovinu ili pak samo gledat izloge i ubit sat,dva sama Ne mogu negde otići sama na dan.dva ali svaki dan možemo sebi odvojiti minimum sat,dva za sebe/ako ništa dok beba spava i mislim da je većini mama to dovoljno jednostavno ne mogu zamisliti da je neko mama bebice do godinu i ona bi sad svo vrije ovog svijeta za sebe a ja sam iz tvojih postova lulaloo tako zaključila[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|