bebaa -> RE: Savjet ako moze..? (21.2.2015 10:45:35)
|
Moradoh se malo ukljuciti...iscitah sve.... Licno meni je bilo najvaznije provesti vrijeme s bebom jer sam znala kad pocnem raditi ostat cu ga zeljna,kao sto i jeste... Svaki momenat sam providila uz njega,gdje ja tu i on...kolica su Bog i batina Bozeoprosti....ali su mi zbacila uzasno mnogo...i ne volim da ovusim ni o mm koji puno radi pa sam sama sebi organizovala dane,hodala ko blesave po Dobrinji,uzivala u vremenu,nekad sebe pocastim krpicom ili sminkom,kafom sa nekom od majki,dodhem kuci,malac zaspi a ja u kadu....citala puno,plela,vusila na RR a opet je bio i rucak na vrijeme,kuca ko apoteka....dobra irganizacija je pola obavljenog posla....cak i 5 min sjedenja na rubu kade uz zvuk ventilatora je odmor ako je tjelo i psiha na rubu...da ne kazem kako sitnice oko uljepsavanja vrate zenu u zivot....meni he puno znacilo tih par minuta....i sve ovo veze nije imalo sa mm....nihe mi trebao a i ako jeste ne pitam......samo kazem....u nedelju je kafa sa Rr zenama...nema me tri sata.....sta smije reci......
|
|
|
|