Sunchy
|
]Hej, nova sam ovdje, mada pratim vec duze vrijeme ovu stranicu, odlicna je i vise nego odlicna Imam nesto sto bih podjelila u nadi da me neko saslusa,pomogne, da savjet ili slicno. Naime, sa momkom sam 3 godine u vezi,zadnjih godinu dana smo razgovarali i odlucili da bi veza trebala postati ozbiljnija. Posto on zivi u inostranstvu, odlucili smo da dodjem i budem neko vrijeme kod njega, te da ucim jezik i tako se pripremamo na zajednicki zivot. I tako se i odvilo sve, krajem prosle godine sam dosla kod njega, bili smo zajedno 3 mjeseca, navikli se jedno na drugo i zajednicki zivot, sve super , sve lijepo... Ovo ljeto kada je on dosao na odmor imali smo svadje i probleme, cesto se dopisivao sa drugim djevojkama sto mi je jako smetalo, sto ne prilici nasoj vezi i svemu, mnogo je hodao, sve je bilo jako cudno. ali eto, volim ga,znam da niko nije idealan, i 3 godine nije malo. Opet sam ovdje kod njega, i saznali smo da sam trudna. On je sav sretan, pricali smo vec dugo o tome, i naravno drago nam je, obavjestili smo vec porodicu i prijatelje. Eh sada, on jos radi na diplomskom, i ceka posao, sve se odvija punom parom, organizacija i planovi oko moje trudnoce, doceka bebe i zajednickog zivota. Ali ima jedna stvar,koja me muci, koja mi neda spavat i zbog koje sam u velikim razmisljanjima... On ne zeli brak, vec jednostavno zajednicki zivot. Ne znam kako da se osjecam. 3 godine smo skupa, mislila sam da ce se to desiti zbog ljubavi, ali evo sad cekamo bebicu a on zeli da bude single .. Dovela sam samu sebe u ovu situaciju, stid me roditelja, koji naravno zele da im kcerka ima brak,covjeka i dijete, sve normalno, a i sama sam sanjala uvijek o tome. pfffff..... tesko mi je, ne znam sta da radim
|