milenium -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.3.2012 17:25:04)
|
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: Tajno moja Mama Alma,može,daj broj,a ako može malo više informacija o samom smještaju,jel u blizini plaže,imajul dvokrevetne i četverokreveten aparmtane i koja je bila cijena istih kad si ti bila tamo,tek tako okvirno da znam.Ja bih najverovatnije išla negdje krajem augusta,početkom septembra aBd.... Reci mi malo više o samom mjestu,jel dobro za malo dijete i dal' ima hladovine,jer mi iz hlada ne mrdamoo :) Hvala sza sve info koje mi pružiš :) mjesto je kao iz raja, zaista šta da tipričam nama su vjeverice mala saskutale po plaži, more prečisto, u to doba puno beba i mi smo bili u septembru, kuća, 20 metara od plaže bukvalno, mjesto ja kažem samo tamo da idemo, blizu makarska, tučepi za hodnju i prvod, ja sam odmorila dušu i pamet. Šaljem ti preko pp broj žene, mi smo u septembru 4 krevetni apartman sa velikom terasom plačali 40 eura de i meni molim te na pp broj te zene? daj i meni na pp taj broj,i mi nekad idemo u promajnu,ima da cijela rr bude kod te žene[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|