balasgirl -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.3.2012 18:46:52)
|
IZVORNA PORUKA: Mila_80 Mi smo prošle godine bili u privatnom smještaju jer je E. bila mala, imala 1. godinu i zbog lakšeg hranjenja smo išli privatno tj. mogla sam joj kuhati...međutim ovo ljeto smo kontali u hotel jer ću ja biti u osmom mjesecu trudnoće pa da mi bude lakše ali sad ne znam šta ću i kako za hranu E....šta vaša mala djeca ( 2. godine ) jedu kad ste u hotelu...jel jedu isto što i vi...moja E. je malo poteška na hrani, ona samo voli čorbice, neće ništa što je suho pa me sad to brine...a inače smo kontali u Makarsku hotel Palma krajem šestog mjeseca Moj maleni gdje god odemo jede hranu iz hotela, kao i mi, s tim što pazim ako je nešto začinjeno da mu ne dajem ili ako je neka namirnica (npr. neka egzotična) koja nije karakteristična za naše podneblje i koju do sad nije probao da mu je ne dajem. Obično su to supice, povrće (poznato), voće, jogurtići, nekad mu i ponesem od kuće koju kašicu i sl.
|
|
|
|