RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (7.3.2012 10:48:11)

Dobro je glava, šav se ne vidi puno,  ali još bi bila bolje kad bi je mali kiselio u slanoj vodi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ziki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (7.3.2012 10:56:28)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Djana

Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...

a zasto?
beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem?

pa kod nas je bilo 2 sata voznje 1/2sata pauze, elem putovanje produzis za 25% tim tempom do Sarajeva preko Tuzle treba mjesto 3.5 sati cca5. A koliko jos do mora, mislim da se bas i ne isplai plus tu je i L koja ko zna kako ce reagovat na bebu. Nama je prosle godine put za Sandzak sa bebom i Nemirkom bio mnooogo duzi ne zbog bebe nego bas zbog Nemirka i njegovih izliva ljubomore, da hoce kuci da hoce nazad u Sarajevo kod bike i tetki....uh kad se samo sjetim

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (7.3.2012 22:23:00)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?

ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa
spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored...
mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran

ispravka..ove godine su malo poskupili 48 EUR po osobi/polupansion [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

za vas [sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (7.3.2012 23:27:13)

Ove godine najverovatnije Albanija i mjesto Utjeha, raspitivali se malo, kazu super je pravo, jos se raspitujemo sta i kako.

balasgirl -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 11:54:26)

Utjeha, to je u CG, ja sam bila, pre pre pre prelijepo.

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 12:00:55)

Nama su slijedece opcije:

Otok Vis (ako se uklopimo u apartman, bilo bi nam besplatno), ako ne onda:

Albanija ili Grcka.

Steta mi propustiti besplatan smjestaj, ali ako ne bude onda idemo negdje od ove dvije drzave, nismo nikad bili pa da promjenimo.

Mene strah Albanije, a mm navija da idemo.

balasgirl -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 12:05:25)

Mi ćemo ove godine u Tursku i to u Kemer najvjerovatnije. Ako mališe prestane s dojenjem idemo bez njega, a ako ne onda ide i paketić s nama.

Anidla, ako se odlučiš za Grčku, mogu ti proslijediti info, mi smo bili prošle godine u Tessalonikiju i Halkidikiji, pa ako te bude zanimalo šta i kao javni mi na pp. Za Albaniju sam i ja čula da je HIT.

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 12:15:59)

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Utjeha, to je u CG, ja sam bila, pre pre pre prelijepo.

Ja koliko znam da je na samoj gracici Cg i Albanskog primorja a da pripada Albaniji, nismo nikada bili a ove godine aBg planiramo obici, mada je i Turska u opticaju.

Anidla zasto te strah Albanije [sm=smiley1.gif] Mi smo prosle godine malo obisli Skadar u prolazu samo. Kazu da je Albanija sada hit pravi.

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 12:17:16)

meni je rano o moru misliti, ja pocnem sa planiranjem nekad u maju[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 14:54:38)

mi cemo mozda otici par dana na more ali sve vise razmisljamo o tome da idemo u Englesku, kod prijatelja koji zive jaaako blizu mora a usput da budemo i par dana u Londonu...

felix -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 15:10:56)

IZVORNA PORUKA: bananica

meni je rano o moru misliti, ja pocnem sa planiranjem nekad u maju[sm=smiley1.gif]

pa sad ce ti i maj za koji mjesec [sm=smiley36.gif]
necu ni da razmišljam o tome [sm=jezicek.gif] još je ranooooo hehhehe mi tek tamo u julu mislimo dje cemo .....
dotad cu da maštam [sm=smiley36.gif]imam još fore uh zato ljeto volim i tih 8 . dana u sjeloj godini ljeta [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 16:27:11)

sve je teze naci dobro mjestao nakon marta... npr u nasoj vili (sad je u randgu hotela) je vec sve bukirano... tako da je bolje da razmisljate prije

vjestica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 16:30:22)

Utjeha je između Bara i Ulcinja,a mislim da pripada opštini Bar, znači nije blizu albanske granice
inače što se tiče mora, tu kod mene nema dileme, dok ne budemo opet finansijski spremni za all incluzive varijantu u Turskoj, Egiptu ili sličnom mjestu, dobra je i Crna gora [sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.3.2012 16:35:15)

Ja eto od kako za sebe znam smo na c.g primorju [sm=smiley36.gif], tek ove godine cu za Utjehu i pohvale. Nisam znala da je na C.primorju. Uglavnom kazu da je pre, prelijepo .

blur 77 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 0:11:33)

Medic slatki, super izbor, ako zelite miran odmor i cisto more. Utjeha je odmah iza Bara prema Ulcinju. Ne zaboravite obici Adu!

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 0:15:26)

IZVORNA PORUKA: blur 77

Medic slatki, super izbor, ako zelite miran odmor i cisto more. Utjeha je odmah iza Bara prema Ulcinju. Ne zaboravite obici Adu!

Jos nismo odlucili, muz sominje Tursku nesto, ne bi se bunila [sm=smiley36.gif]

je li mislis na Adu Bojanu [sm=smiley1.gif]

Mala Selma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 15:34:57)

Mi rezervisali more[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Žuljana-Pelješac, dva apartmana, tri porodice (6 odraslih i 4 djece), 90 eura[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image].Bože zdravlja, idemo krajem juna, svaki mjesec cemo uplacivati pa ovu cijenu necemo ni osjetiti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (ala se tjesim ja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).
Znam da je Tiki isla prosle godine tj.procitala sam sta je pisala, pa se nadam da ce nam biti lijepo ako Bog da

SailorMoon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 17:20:53)

mi smo vec rezervisali za Tursku, 5*, AI i super. Prosle godine smo isto tako bili u Beleku, maloj tada bilo 7 mjeseci i super je podnjela sve.

LELA 77 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 17:32:07)

Idemo kao i prošle godine u Grčku, na Sitoniju.Prošle godine smo bili u Toroniju, divno mesto, veliki apartman 10 metara od plaže, dvorište puno zelenila.Kada ćemo tačno ići i u koje mesto ćemo ići na Sitoniji još nismo odlučili.

Skvo RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 18:05:01)

Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.

felix -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 18:13:18)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.

nama su tučepi broj 1 . stvarno svudje podji al opet u tučepe dodji[sm=jezicek.gif]bili prosle godine predobar smjestaj tik uz plazu stan prva liga sve novo vidi se renovirano ma extra abd boze zdravlja opet tucepi,tucepi lijepi tucepi[sm=smiley36.gif]

Selminja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 18:51:13)

I kako se kreci cijene apartmana u Tucepima? 2 + beba? Imate li koga preporuciti?
Ma u Tucepima gdje god se stacioniras blizu si plaze [sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 18:53:30)

IZVORNA PORUKA: Selminja

I kako se kreci cijene apartmana u Tucepima? 2 + beba? Imate li koga preporuciti?

To kad si ispod magistrale [sm=smiley36.gif]
Mi cemo pokusati izganjati slobodan ponedjeljak pred 1.maj, pa aBd do Jadrana, samo da pomirišemo havu.

felix -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 18:57:50)

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

To kad si ispod magistrale [sm=smiley36.gif]
Mi cemo pokusati izganjati slobodan ponedjeljak pred 1.maj, pa aBd do Jadrana, samo da pomirišemo havu.

uh blago ti se hehehhe de malo pomiruši have i za nas malo[sm=smiley36.gif] ..

Selminja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.3.2012 19:02:56)

felix gdje bivas daj kakvih brojeva povoljnih [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>