ziki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (7.3.2012 10:56:28)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Djana Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine... a zasto? beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem? pa kod nas je bilo 2 sata voznje 1/2sata pauze, elem putovanje produzis za 25% tim tempom do Sarajeva preko Tuzle treba mjesto 3.5 sati cca5. A koliko jos do mora, mislim da se bas i ne isplai plus tu je i L koja ko zna kako ce reagovat na bebu. Nama je prosle godine put za Sandzak sa bebom i Nemirkom bio mnooogo duzi ne zbog bebe nego bas zbog Nemirka i njegovih izliva ljubomore, da hoce kuci da hoce nazad u Sarajevo kod bike i tetki....uh kad se samo sjetim
|
|
|
|