teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.6.2011 16:36:45)
|
IZVORNA PORUKA: la bomba A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ... ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ... Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno. Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit. Žuljana i Neum kod mene nula bodova. Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni. a mi bas ne zelimo nigdje blizu orebica jer nam je to duza voznja, ili se mora na trajekt itd... trazimo nesto blize, zuljana je najdalje sto bi otisli, prije toga smo kontali ici u sreser ili drace jer su najblizi sto se tice peljesca, a buduci da idemo sredinom jula kad je svugdje najveca guzva, tucepi i ostatak makarske rivijere ne dolaze u obzir
|
|
|
|