vila_7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.6.2011 8:49:33)
|
za smjestaj ti ne mogu pomoci jer je nama besplatan,pa to pronadji na netu. Plaže su predivne,ali gradska Borik ne valja bar meni pogotovo za djecu. Imaš Punta Bajlo bas u gradu i ta je super - ima debelu hladovinu, i tu vecinm Zadrani budu,...imaš ZATON-ta je oko 20 min.od Zadra (ako ste s autom) i ta je fenomenalna za djecu-ima mnogo hlada,pijesak,plicak,....trgovina,imas restoranee , a i jedan tipa menze-tu je dosta jeftinije , i ja cu ove godine probati otici na neku Kolovare-i meni je prvi put pa ne znam kakva je al preko interneta izgleda OK. Uglavnom sve ove plaze imaju debelu hladovinu i plavu zastavicu (ekoloski ciste). Za navecer-svi idu u Stari grad i lijepo je, mada ja vise volim vecernje setnje po plazi, a ne tu guzvu. Imas i one poznate orgulje (iskreno mene zivciraju) i pozdrav suncu ( i to mi je bezze al eto bebi mozda bude ove godine zanimljivo zbog boja). Eto pitaj jos ako te sta zanima!
|
|
|
|