milenium -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.6.2010 0:14:17)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: faris0' IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: teacher75 mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno! Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.0'-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu ma ne bismo bas da hocamo na slijepo sa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] . moracemo unaprijed naci nesto I mi cemo ove godine u Tucepe, najvjerovatnije u istom terminu kao i ti. I meni je problem sto mi muz ne zna tacan datum godisnjeg , ali najvjerovatnije izmedju 20. i 25.'. Ja cu nama rezervisati u pansionu Bili dvor, bili smo pretprosle godine, sobice su male ali uredne, svako jutro ti pocisti, promijeni peskire. Hrana na bazi polupansiona, znaci dorucak i vecera, uvijek dan prije imas izbor 2 jela . E sad mali problem mi je Hena, njoj smo mislili ponijeti Hipp-ovih kasica pa cemo vidjeti. Inace blizu je plaze , i sto je najbitnije bilo je povoljno. a kakve su cijene u tom pansionu ove godine? cijene su im od 60 e pa nadalje,a 150m udaljenost.
|
|
|
|