Kviki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2010 23:00:45)
|
IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: Kviki Chuci hvala ti, ali mi smo već od juče u Turskoj. Vrijeme je idealno za bebe, dovoljno toplo, ali ne i pretoplo. Bebac je danas cijeli dan bio na plazi, čak je na njoj malo i spavao. Malo smo se i kupali u mini bazenčiću. Jedino mi se čini da se pomalo plaši pijeska, ali savladaćemo mi i to [sm=rak.gif] A što se tiče hrane, nisam se raspitivala u hotelu jer sam mu ponijela gotove kašice, jedino kad mi jedemo, njega smjestimo u hranilicu i dadnem mu zalogajčić da se zabavi [sm=smiley1.gif] gdje ste otišli, u koji grad? edit: bebi me zasmetala pa da nastavim :) kakav vam je hotel, hajd ako ti nije teško ukratko mi ispričaj, jer i mi idemo aBd uskoro. U Side-u smo, hotel ima 5 zvjezdica, usluga je ultra all inc., plaža je pješčana i super je. Ponekad budu valovi pa onda ostanemo na hotelskom bazenu i [sm=duda.gif] kupamo u bazenu za djecu koji je dubok 45 cm tako da može u njemu stajati, naravno ja ili mm uđemo zajedno s njim u bazen. Vani budemo negdje od devet do pet-šest, [sm=duda.gif] prijepodne spava na plaži, a poslijepodne u hotelskoj sobi. Sve u svemu, dobro sve podnosi, a mislim da veliku ulogu igra i vrijeme, toplo je, ali nema sparine tako da je i meni vrlo ugodno.
|
|
|
|