Kviki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (1.6.2010 22:13:01)
|
IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: Kviki Cure, može li mi neka od vas iz iskustva preporučiti mjesto za ljetovanje u Turskoj, a koje bi po svojoj klimi odgovaralo desetomjesečnoj bebi? Išla bih krajem juna, a pomalo se pribojavam kako će [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] to sve podnijeti. Ja sam bila u Kemeru pretprošle godine i klima je super. Mi smo bili krajem jula a nije nam bilo prevruće. Predveče se fino rashladi, a što je meni bitno nije puno visoka vlaga u zraku, pa da ti je stalno sparina. Ove godine opet idemo u Kemer, isto sa bebom od 10mjeseci (sad sredinom jula). Prošli put smo bili u hotelu sa 4 ****, a sad idemo u hotel sa 5*****. Gledaj da nađeš hotel koji ima hranu za djecu. Moja mama je bila u jednom ultra all inclusive prošle godine i kaže da svaki dan su imali posebnu hranu za bebe bez začina, i štapne miksere postavljene. Mi sad idemo u hotel koji ima taj dječiji buffet pa ćemo vidjeti. Chuci hvala ti, ali mi smo već od juče u Turskoj. Vrijeme je idealno za bebe, dovoljno toplo, ali ne i pretoplo. Bebac je danas cijeli dan bio na plazi, čak je na njoj malo i spavao. Malo smo se i kupali u mini bazenčiću. Jedino mi se čini da se pomalo plaši pijeska, ali savladaćemo mi i to [sm=rak.gif] A što se tiče hrane, nisam se raspitivala u hotelu jer sam mu ponijela gotove kašice, jedino kad mi jedemo, njega smjestimo u hranilicu i dadnem mu zalogajčić da se zabavi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|