didii -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.8.2014 11:40:37)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: hanabanana Mi smo išli kod moje sestre. Prvi dio smo odradili. Djeca su uživala u kupanju i plaži. Taj dio Turske izlazi na Egejsko more. Drugio dio smo obilazili kontinetnalnu Tursku, pa smo išli i u Efes, i mjesto gdje je po predanju zadnje počivalište Svete Marije, a zavirili smo i Sirince. Selo koje je prije koju godinu " okupiralo " 150 000 ljudi jer je " javljeno " da će biti smak svijeta ali da to selo neće stradati. Evo i jedne slike iz sela, mene neodoljivo podsjetilo na naša sela bosanska, ali i na Počitelj. [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/76/Sirince_Overview.jpg[/img] u kojem mjestu ste bili? ja sam bila u bodrumu i marmarisu sto se tice te strane turske obale. a efes pravi super pivo[sm=smiley36.gif] Pivo nosi samo naziv po Effesu. [sm=jezicek.gif] Toči se u Izmiru. Mi smo bili u Izmiru 6 dana, i 7 dana u Çeşme. To je malo mjestašce pored Izmira. hanabanana mozes li mi molim te reci gdje si bila smjestena u cesmama i kakve su cijene, koje plaze si obisla, meni se cini idealna ilica ali bi voljela da mi kazes svoje iskustvo, in ja planiram ici par dana u izmir par u cesme...u izmiru sam bila i ranije pa nemam dilema ali me zanimaju cesme, plss odgovori [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|