maxus svratila -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.3.2015 21:57:09)
|
Prosle godine smo bili u Duresu (Dracu) Albanija. Isli smo autom, muz i ja. Bilo je dobro. Hrana im je dzabe, i usluzni su. Voda je dobra,more toplo, pijesak, super. Ono sto mi se nije svidjelo je gradska plaza, puna, krcata je, sve jedno na drugom. Mi smo nasli plazu od hotela Tropikal, koja je super. Parking u tom hotelu je 2 KM za cijeli dan i 5 KM lezaljke i suncobran. Za goste hotela je besplatno sve. siroko, milina. E, sto se tice grada Draca, to mi se nije svidjelo jer su jos uvijek malo kako da kazem ne obazrivi pa bacaju smece svud po ulici i siri se nugodan miris. Nervirala me Albasnka muzika, ali podnosljivo je. Jedan dan smo isli u Tiranu, isli smo u trzne u i grad. A da, vozaci su uzas,od moguce 3 trake kod njih se vozi sa 5 traka, najvise ima mercedesa. Ljubazni su, i vracaju svaki fening, nema sanse da te neko zezne. Jedan dan smo islu u sarandu, tu s epazite jer navigacije im ne rade dobro, pa ne poznaju ove nove ceste koje su uzgred super, i nas je bacila nekim starim putem, umrla sam dok smo dosli, Prosli smo kroz Vlore, I dosli do sarande, koja je prelijepa, ali se nismi dugo zadrzali.
|
|
|
|