teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2014 15:54:37)
|
pa svako ide gdje mu odgovara, logicno[sm=smiley1.gif]moja djeca spavaju kad su najvece vrucine, od 1do 5 tako da nam trenutno prirodna hladovina ne treba. jos ne plivaju osim lana malo sa misicima, niti im je to zanimljivo pa duboko more ne dolazi u obzir. vole se oboje igrati u pijesku tako da im je puno zanimljivije tamo nego na sljunkovitoj plazi. mm i ja ne mozemo zamislit plazu bez kafane, najvise vremena provodimo tamo. tako je kod mene oduvijek bilo, i kao cura sam vise voljela sjedit u kaficu i pit kafu ili pivu nego se sunacati i kupati[sm=smiley36.gif] a djecu ni ja nigdje ne mogu s mirom ostavit ali ovdje sam mogla i na oku ih drzati i piti kafu na miru i to tako satima,tako da kad sve uzem u obzir, pokazalo nam se kao idealno mjesto[sm=smiley1.gif] moja kolegica npr voli guzvu i da se nesto desava, da ima s kim da mahala, kaze ubila bi se od dosade da je isla ovamo gdje sam ja, al meni bas mir i tisina na odmoru odgovaraju super, valjda zato sto kad sam kuci puno hodam i druzim se, sa mm jako malo provodim vremena porodicno, maltene se ni ne vidjamo, tako da mi na odmoru niko ne treba, bas mi super ovako sami nas cetvero, mir i tisina[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|