Romali -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.8.2014 22:25:21)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: teacher75 moj je sad kad smo trazili u dracama pio kafu sa djecom dok sam ja hodala, sreca nadjoh sa 10 minuta[sm=smiley36.gif]a on se htio vratit u sarajevo nakon onog uzasa u sreseru, jedva ga nagovorih da trazimo dalje, tj.da ja trazim dalje[sm=smiley36.gif] teacher75 šta bi u Sreseru? Ja gledala slike i nije loše po meni, mislim za djecu.. Nisam nikada bila tamo, pa me interesuje.. čula sam i neke da ga hvale pa sam sada [sm=zmeden.gif] ma ok je sreser ko mjesto al nam je smjestaj koji smo rezervisali bio katastrofa a i nema wi fi u mjestu osim kod internet kluba. u dracama ima u kaficu, pa smo zato otisli u drace e hvala draga, meni wifi nije ni bitan, idem da odmorim od svega pa i od tehnike [sm=smiley36.gif], ali mi je bitan smještaj.. samo mi na pp pošalji koji ste rezrvisali da ne nabasam na isti [sm=smiley1.gif] Ovi moji jako vole vodu, a čula sam da tamo ima dosta plićaka(čega ja i nisam ljubitelj, ali lakše mi je zbog njih), a i da je generalno za porodice sa djecom fino mjesto.. Mada većinom je sve i rezervisano svugdje,mislim na iole normalne cijene, ne znam ni da li ćemo uspjeti nešto i naći [sm=smiley13.gif] nadam se da hoćemo Mogu li se i ja ukljuciti u razgovor o Sreseru?[sm=smiley1.gif] Moji idu u četvrtak aBd. Apartman sam našla tek prekjuče, sve do sada je bilo zauzeto do 25.8. Uglavnom, četverokrevetni je 46eura, a ako nas bude troje bit ce 40 . Ima klima i internet. Bili smo na Sreseru prosle godine i prije 3 godine, svaki put smo imali wi-fi, podrazumijevalo se. Tiki, vi baš onda niste imali sreće s tim gazdama [sm=hudicek1.gif] Lepetetka, idealno je za djecu, vjeruj mi. Trči, trči, trči, voda do koljena. A imaš i drugih plaža gdje nije tako. Evo mi se vraćamo 3.put s djetetom. Kad ste vi namjeravali ići? Mogu ti reći kako se zovu ove naše gazde pa probaj kod njih pitati.
|
|
|
|