Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2014 13:01:58
san4
IZVORNA PORUKA: mama_alma
IZVORNA PORUKA: san4
Mama alma,blago njima...oni su nasli apartman,ma makar bio i 80 eura
ma, daj A. ne zezaj me, vala 80 nit mogu, nit bih dala
naravno,ne bih sada.Ili,ako bi sada planirala godisnji odmor ne bih Ali,opet kazem,vezano za situaciju u kojoj sam se ja nasla,dala bih te pare,bili bi krace vremenski,sta da se radi. ali,u ponendjeljak mi nismo nasli nista,sem sobica daasaaaaaaaleeeeko iznad magistrale,zajednicka kuhinja i kupatilo to,ne,nikako....zato smo se i vratili kuci. Kakvo more,odosmo mi u planine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2014 13:32:00
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
napisala sam gore negdje da je maksimalna cijena koju prihvatam nekih 50-55 Eura ... i meni su ponudili u tucepima puno aprtmana cijana 80 eur menije to preskupo ...al da sam dole i ja bih uzela sta cu smanjila boravak za dan i eto sta se moze ... al stvarno to je jako puno love. jos ovo u tucepima sto su mi nudili su studio aprtmani znaci mali apartman bracni krevet + pomocni za curicu a djecak bi s nama spavao ili u nasem putnom kreveticu koji obicno nemas gdje staviti u tim studio aprtmanima koje bas i ne volim .... i za to dati 75 -80 eur .... hajd kas mi ponudi ono dvije sobe pa ko malo vise prostora mada je i to puno jer ka dna vrijem rezervisem nadjem to isto za 45-50 EUR
10 dana 800 Eura.......meni je ludost toliko novaca dati za apartman u HR. Pa za 200 Eur više se može biti u hotelu na polupansionu.
hoteli su jos vise uzas skupi ...ne znam tacno ja sam poredila cijene za 7 dana maksimum... ja nekako uvijekgledam da m ije aprtman 50ak eura maksimum ( sl do sada isla juni iseptembar ) i onda je povoljnije u odnosu na polupansion jer mi n epojedmo onda 700 KM - a gledala sam najjeftinije ove ponude z apolupansione i to ove malecke po drveniku recimo i to bi nam bilo u najboljoj varijanti 1200 -1400 KM ...a jos nije svedski stol da si siguran da ces nesto naci nego meni izbor 2 jela i vrlo moguce d ami to ne jedemo ... hoteli su im uzasno poskupili...neki dan nadjoh racun iz hotela alga tucepi prije 4 godine - skoro diplo jeftinije nego su sada ponude
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 10:57:34
lepetetka
IZVORNA PORUKA: teacher75
moj je sad kad smo trazili u dracama pio kafu sa djecom dok sam ja hodala, sreca nadjoh sa 10 minuta a on se htio vratit u sarajevo nakon onog uzasa u sreseru, jedva ga nagovorih da trazimo dalje, tj.da ja trazim dalje
teacher75 šta bi u Sreseru? Ja gledala slike i nije loše po meni, mislim za djecu.. Nisam nikada bila tamo, pa me interesuje.. čula sam i neke da ga hvale pa sam sada
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 11:02:40
Naida8
Zenice, trebam pomoc: Namjeravamo pocetkom septembra na odmor, Naji ce tada biti 8 mjeseci.. imate li prijedlog za pristojan baby friendly hotel u Hrvatskoj?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 12:00:34
salmy
IZVORNA PORUKA: hanabanana
napisala sam gore negdje da je maksimalna cijena koju prihvatam nekih 50-55 Eura ... i meni su ponudili u tucepima puno aprtmana cijana 80 eur menije to preskupo ...al da sam dole i ja bih uzela sta cu smanjila boravak za dan i eto sta se moze ... al stvarno to je jako puno love. jos ovo u tucepima sto su mi nudili su studio aprtmani znaci mali apartman bracni krevet + pomocni za curicu a djecak bi s nama spavao ili u nasem putnom kreveticu koji obicno nemas gdje staviti u tim studio aprtmanima koje bas i ne volim .... i za to dati 75 -80 eur .... hajd kas mi ponudi ono dvije sobe pa ko malo vise prostora mada je i to puno jer ka dna vrijem rezervisem nadjem to isto za 45-50 EUR
10 dana 800 Eura.......meni je ludost toliko novaca dati za apartman u HR. Pa za 200 Eur više se može biti u hotelu na polupansionu.
hoteli su jos vise uzas skupi ...ne znam tacno ja sam poredila cijene za 7 dana maksimum... ja nekako uvijekgledam da m ije aprtman 50ak eura maksimum ( sl do sada isla juni iseptembar ) i onda je povoljnije u odnosu na polupansion jer mi n epojedmo onda 700 KM - a gledala sam najjeftinije ove ponude z apolupansione i to ove malecke po drveniku recimo i to bi nam bilo u najboljoj varijanti 1200 -1400 KM ...a jos nije svedski stol da si siguran da ces nesto naci nego meni izbor 2 jela i vrlo moguce d ami to ne jedemo ... hoteli su im uzasno poskupili...neki dan nadjoh racun iz hotela alga tucepi prije 4 godine - skoro diplo jeftinije nego su sada ponude
Upravo se vratili iz Podgore..hotel Aurora polupansion nas troje djecaku veliki krevet 7 dana 1300 KM....super hrana nama Bosancima uvijek kazu sta smijemo sta ne..cak su djecaku dva puta kuhali po njegovoj volji...Godinama smo tu ljhetovali kao i brat tako da se odlicno znamo sa rajom u hotelu...Prezadovoljni smo hranom raznovrsna je i ukusna..I sto je najbitinije kazu nam koje je meso za nas..Kuhari su divni i susretljivi A da je skupo uzasno skupo,kilogram grozdja je 9 KM
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 14:49:46
teacher75
IZVORNA PORUKA: lepetetka
moj je sad kad smo trazili u dracama pio kafu sa djecom dok sam ja hodala, sreca nadjoh sa 10 minuta a on se htio vratit u sarajevo nakon onog uzasa u sreseru, jedva ga nagovorih da trazimo dalje, tj.da ja trazim dalje
teacher75 šta bi u Sreseru? Ja gledala slike i nije loše po meni, mislim za djecu.. Nisam nikada bila tamo, pa me interesuje.. čula sam i neke da ga hvale pa sam sada
ma ok je sreser ko mjesto al nam je smjestaj koji smo rezervisali bio katastrofa a i nema wi fi u mjestu osim kod internet kluba. u dracama ima u kaficu, pa smo zato otisli u drace
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 14:58:54
lepetetka
ma ok je sreser ko mjesto al nam je smjestaj koji smo rezervisali bio katastrofa a i nema wi fi u mjestu osim kod internet kluba. u dracama ima u kaficu, pa smo zato otisli u drace
e hvala draga, meni wifi nije ni bitan, idem da odmorim od svega pa i od tehnike , ali mi je bitan smještaj.. samo mi na pp pošalji koji ste rezrvisali da ne nabasam na isti Ovi moji jako vole vodu, a čula sam da tamo ima dosta plićaka(čega ja i nisam ljubitelj, ali lakše mi je zbog njih), a i da je generalno za porodice sa djecom fino mjesto.. Mada većinom je sve i rezervisano svugdje,mislim na iole normalne cijene, ne znam ni da li ćemo uspjeti nešto i naći nadam se da hoćemo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 15:01:23
Galicia
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: Galicia
nama Bosancima uvijek kazu sta smijemo sta ne.
Proputovala sam drzava i drzava, a nigdje nisam naisla na posebno kuhanu hranu samo za Bosance. Objasni der sta je to.
Ma hajde Gali,šta se praviš englez. Pa kažu gdje je utičnica,a gdje ne .
Jedno je biti Bosanac a drugo je ne-jesti svinjetinu. Vise ima muslimana u Engleskoj nego u BiH, ako cemo tako. Pa opet se ne koristi termin Englez i posebna hrana zajedno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 15:06:14
teacher75
e hvala draga, meni wifi nije ni bitan, idem da odmorim od svega pa i od tehnike , ali mi je bitan smještaj.. samo mi na pp pošalji koji ste rezrvisali da ne nabasam na isti Ovi moji jako vole vodu, a čula sam da tamo ima dosta plićaka(čega ja i nisam ljubitelj, ali lakše mi je zbog njih), a i da je generalno za porodice sa djecom fino mjesto.. Mada većinom je sve i rezervisano svugdje,mislim na iole normalne cijene, ne znam ni da li ćemo uspjeti nešto i naći nadam se da hoćemo
a sto ne odete u drace? ja ti imam kontakt od ljudi kod kojih smo mi bili. apartman je super, dvosobni, tj. spavaca i dnevna, balkon s pogledom na more a samo 40 eura. u dracama je isto sve plicak, pogledaj na mojim slikama na fb ako te zanima pa ako ti se svidi poslacu ti broj. mm je ovisnik o internetu pa bez wii fi nigdje ne dolazi u obzir a sto se tice smjestaja u sreseru, ovo je islo preko privatnih poznanstava, ne vjerujem da cete nabasati na isti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 15:17:14
teacher75
i toliki apartman u sreseru nema ispod 50 eura, znam jer sam se raspitivala prije, a sreser je odmah pored draca,uvijek mozete ako hocete svratit jedan dan na kupanje tamo da promijenite
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.8.2014 15:18:14 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 16:24:47
salmy
IZVORNA PORUKA: Hannica
nama Bosancima uvijek kazu sta smijemo sta ne.
Proputovala sam drzava i drzava, a nigdje nisam naisla na posebno kuhanu hranu samo za Bosance. Objasni der sta je to.
Ma hajde Gali,šta se praviš englez. Pa kažu gdje je utičnica,a gdje ne .
Jedno je biti Bosanac a drugo je ne-jesti svinjetinu. Vise ima muslimana u Engleskoj nego u BiH, ako cemo tako. Pa opet se ne koristi termin Englez i posebna hrana zajedno.
Obzirom da smo stalni gosti tu kako rekoh.godinama smo ljetovali i bratova i moja porodica.znamo ih odlicno...Uvijek smo dobro dosli i naravno znaju da ne je jedemo svinju...Nema ti tu neke logike... jednostavno gotive Bosancerose jos naglase bujrum..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 16:45:20
Galicia
Salmy, divno je to sve. Samo nisu svi Bosanci muslimani. Tako se meni skoro jedan doktor Turcin ibretio kad sam mu rekla da nisam musl, pa da nisam ni pravosl, a ni katolkinja. Ja sam "ostali". Kaze on, nije mi jasno, al eto.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 16:50:27
salmy
Salmy, divno je to sve. Samo nisu svi Bosanci muslimani. Tako se meni skoro jedan doktor Turcin ibretio kad sam mu rekla da nisam musl, pa da nisam ni pravosl, a ni katolkinja. Ja sam "ostali". Kaze on, nije mi jasno, al eto.
ama znam draga jasmin...nije Bosanac mjerilo...nego oni se vole zezati pa nas tako zovu.... a sega mi cujes raju nasu naravno kako sapcu jel ovo ono meso a kuhar se drekne i kaze nije samo vi jedite Bosanci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 22:25:21
Romali
Mogu li se i ja ukljuciti u razgovor o Sreseru? Moji idu u četvrtak aBd. Apartman sam našla tek prekjuče, sve do sada je bilo zauzeto do 25.8. Uglavnom, četverokrevetni je 46eura, a ako nas bude troje bit ce 40 . Ima klima i internet.
Bili smo na Sreseru prosle godine i prije 3 godine, svaki put smo imali wi-fi, podrazumijevalo se. Tiki, vi baš onda niste imali sreće s tim gazdama
Lepetetka, idealno je za djecu, vjeruj mi. Trči, trči, trči, voda do koljena. A imaš i drugih plaža gdje nije tako. Evo mi se vraćamo 3.put s djetetom. Kad ste vi namjeravali ići? Mogu ti reći kako se zovu ove naše gazde pa probaj kod njih pitati.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2014 22:50:26
teacher75
ovaj nas je u dracama 40 eura za 4 osobe, tako da smo bas jeftino prosli a vise su nam se drace svidjele i zato sto je kafic par metara od plaze pa smo mogli na miru piti kafu dok se oni igraju u moru, u sreseru je ipak kafic malo dalje, ne mogu se osstavit djeca sama u moru evo kako je to izgledalo