M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: san4 Drage zenice ,komentara svakakvih...moja namjera je bila da vas upozorim,jer to sto se meni desilo,nesto je,sto nikad nisam dozivjela... Nisam zeljela da se ovih dana nekome to ponovi,pogotovo ako idete sa djecom...vjerujte bilo je parova sa djecom koji su trazili smjestaj i opet,nista. Ponavljam,mi uvijek rezervisemo ili idemo u hotel,ove godine u posljednji trenutak smo odlucili da idemo na more.Znam vecinu osoba koji uvijek idu na sliepo i nadu smjestaj. Mi smo krenuli u ponedjeljak,Vlasnici apartmana kazu da se u posljednja tri dana sve rezervisalo.Talijani,Hrvatima bio praznik,pa su sve satavili,prosao Ramazan. Mi nismo mogli naci nista. Ne bih mogla prespavati u autu,ako ni sutra nema smjestaja. Cemu patnja!? Namjera mi je bila da vas obavijestim,jer takvo lose iskustvo,rijetko ce ko dozivjeti Ne vjerujete,pa dobro,mozda ne bi ni ja na vasem mjestu.Mi smo se borili,trazili smjestaj,cak i iznad magistrale...ma nista...u ponedjeljak nije bilo nista... Ipak,to je godisnji odmor,a ne da se patimo... Donijeli smo plan,odosmo na Vlasic,hotel Blanca,spa centar,masaze ,bazeni i to... More ,cao ..ali drugi put pametnije,jer se moze desiti glupost kao sto se nama desila... san4 je moja drugaricai i sve napisano je istina, jer znam kakve je osoba, drugo mamina princezo Mol, nije nimalo pristupačan, čak šta više pogotovo sad u sezoni je ohoooooo, drvenik ima hlada, i ovo je u Velikoj vali, gdje je trajket, ako sampotrefila ove vale, ha mali, ha veliki, helem, ima hlada, mi smo zadnje dvoje godine išli u drvenik, ja sam samo jedne godine na slijepo i nikad više, ja jednostavno ne mogu sebi da dozvolim da dođem i onda ludilo mozga da doživim, ja ovako ranije po preporukama, ljudi nađem nešto što mi odgovara u tom trenutku, i idemo,
|