|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.8.2014 0:09:25   
Hannica
Ja da odem sama s mm nikako ne bih cijeli dan trazila smjestaj,sat dva i tacka,a da se ne okupam...no vej.user posted image
Ma kad si sam mozes sta hoces,djeca malo zeznu plan i program.user posted image
Ne bi mi bio problem ni u autu spavati.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4926
7.8.2014 0:11:16   
Hannica
A kad bi bila i djeca s nama onda bi se mi kupali,a mm trazio smjestaj.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4927
7.8.2014 0:12:04   
Hannica
Malo sam se navila,nervozna sam nesto.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4928
7.8.2014 0:12:56   
Medić*
Samo ti hanice user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4929
7.8.2014 0:13:12   
teacher75
imam ja kontakt za neke apartmane u gracu, nisam ja bila vec rodica. kaze da je ok, al nije na plazi, negdje je blizu studenca. ako nekog zanima poslacu mu na pp kontakt

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4930
7.8.2014 0:14:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

A kad bi bila i djeca s nama onda bi se mi kupali,a mm trazio smjestaj.user posted image

mm ne bi trazio ni da mu je za lijeka. prije bih ja hodala kad bi bili u toj situacijiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4931
7.8.2014 0:16:47   
Hannica

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hannica

mm ne bi trazio ni da mu je za lijeka. prije bih ja hodala kad bi bili u toj situacijiuser posted image

Bi moj,lakse smjestaj traziti nego djecu cuvati.user posted image
A da smo sami onda bi mene poslao.user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4932
7.8.2014 0:28:00   
teacher75
moj je sad kad smo trazili u dracama pio kafu sa djecom dok sam ja hodala, sreca nadjoh sa 10 minutauser posted image a on se htio vratit u sarajevo nakon onog uzasa u sreseru, jedva ga nagovorih da trazimo dalje, tj.da ja trazim daljeuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4933
7.8.2014 0:31:36   
tajra26
Ja samo da kažem da je vrijeme predivno u Baskoj vodi i ako nekom treba preporuka za smještaj tu sam ;) inace 7 godina ljetujem ovdje

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4934
7.8.2014 8:18:06   
mamina princeza
ja sam kao djevojka uvijek isla na slijepo i nikad s enisam vracala jos smo bas trazili uvije jeftino .... a isli 1.8. uvijek. sto nisi ovdj enapisala ja znam evo is ad praznih apartmana dole al cijena boze sacuvaj ....
sinoc sam nesto rezervisala u zaostrogu , tako odlucih jer je samo par dan anije mi ni bitno toliko , d ami je sto blize i da je jeftino koliko toliko. cijene su im grozne u avgustu, ja nisam isla godinama uvijek septembar pa mi je sad bio sok ... a kako imam neki ogrnaicen fond za odmor bas sam ih puno nazvala.
Meni i treba poslije 20. al ne bih pansion ove godine ... znaci taj Mol je lijep , jel on pripada malom ili velikom drveniku i cini mi se d anema hlada kod njega ili mi se samo cini na slikama ?
Tiki nisam procitala sta sje bilo u 0 sreseru ... odoh listat unazad:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 4935
7.8.2014 10:15:35   
san4
Drage zeniceuser posted image ,komentara svakakvih...moja namjera je bila da vas upozorim,jer to sto se meni desilo,nesto je,sto nikad nisam dozivjela...
Nisam zeljela da se ovih dana nekome to ponovi,pogotovo ako idete sa djecom...vjerujte bilo je parova sa djecom koji su trazili smjestaj i opet,nista.
Ponavljam,mi uvijek rezervisemo ili idemo u hotel,ove godine u posljednji trenutak smo odlucili da idemo na more.Znam vecinu osoba koji uvijek idu na sliepo i nadu smjestaj.
Mi smo krenuli u ponedjeljak,Vlasnici apartmana kazu da se u posljednja tri dana sve rezervisalo.Talijani,Hrvatima bio praznik,pa su sve satavili,prosao Ramazan.
Mi nismo mogli naci nista.
Ne bih mogla prespavati u autu,ako ni sutra nema smjestaja.
Cemu patnja!?user posted image
Namjera mi je bila da vas obavijestim,jer takvo lose iskustvo,rijetko ce ko dozivjetiuser posted image Ne vjerujete,pa dobro,mozda ne bi ni ja na vasem mjestu.Mi smo se borili,trazili smjestaj,cak i iznad magistrale...ma nista...u ponedjeljak nije bilo nista...
Ipak,to je godisnji odmor,a ne da se patimo...
Donijeli smo plan,odosmo na Vlasic,hotel Blanca,spa centar,masaze ,bazeni i to...
More ,caouser posted image ..ali drugi put pametnije,jer se moze desiti glupost kao sto se nama desila...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4936
7.8.2014 10:17:32   
san4

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja sam kao djevojka uvijek isla na slijepo i nikad s enisam vracala jos smo bas trazili uvije jeftino .... a isli 1.8. uvijek. sto nisi ovdj enapisala ja znam evo is ad praznih apartmana dole al cijena boze sacuvaj ....
sinoc sam nesto rezervisala u zaostrogu , tako odlucih jer je samo par dan anije mi ni bitno toliko , d ami je sto blize i da je jeftino koliko toliko. cijene su im grozne u avgustu, ja nisam isla godinama uvijek septembar pa mi je sad bio sok ... a kako imam neki ogrnaicen fond za odmor bas sam ih puno nazvala.
Meni i treba poslije 20. al ne bih pansion ove godine ... znaci taj Mol je lijep , jel on pripada malom ili velikom drveniku i cini mi se d anema hlada kod njega ili mi se samo cini na slikama ?
Tiki nisam procitala sta sje bilo u 0 sreseru ... odoh listat unazad:)

Neposredna veza do poruke: 4937
7.8.2014 10:46:29   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: san4

Drage zeniceuser posted image ,komentara svakakvih...moja namjera je bila da vas upozorim,jer to sto se meni desilo,nesto je,sto nikad nisam dozivjela...
Nisam zeljela da se ovih dana nekome to ponovi,pogotovo ako idete sa djecom...vjerujte bilo je parova sa djecom koji su trazili smjestaj i opet,nista.
Ponavljam,mi uvijek rezervisemo ili idemo u hotel,ove godine u posljednji trenutak smo odlucili da idemo na more.Znam vecinu osoba koji uvijek idu na sliepo i nadu smjestaj.
Mi smo krenuli u ponedjeljak,Vlasnici apartmana kazu da se u posljednja tri dana sve rezervisalo.Talijani,Hrvatima bio praznik,pa su sve satavili,prosao Ramazan.
Mi nismo mogli naci nista.
Ne bih mogla prespavati u autu,ako ni sutra nema smjestaja.
Cemu patnja!?user posted image
Namjera mi je bila da vas obavijestim,jer takvo lose iskustvo,rijetko ce ko dozivjetiuser posted image Ne vjerujete,pa dobro,mozda ne bi ni ja na vasem mjestu.Mi smo se borili,trazili smjestaj,cak i iznad magistrale...ma nista...u ponedjeljak nije bilo nista...
Ipak,to je godisnji odmor,a ne da se patimo...
Donijeli smo plan,odosmo na Vlasic,hotel Blanca,spa centar,masaze ,bazeni i to...
More ,caouser posted image ..ali drugi put pametnije,jer se moze desiti glupost kao sto se nama desila...

san4 je moja drugaricai i sve napisano je istina, jer znam kakve je osoba,

drugo mamina princezo Mol, nije nimalo pristupačan, čak šta više pogotovo sad u sezoni je ohoooooo, drvenik ima hlada, i ovo je u Velikoj vali, gdje je trajket, ako sampotrefila ove vale, ha mali, ha veliki, helem, ima hlada, mi smo zadnje dvoje godine išli u drvenik, ja sam samo jedne godine na slijepo i nikad više, ja jednostavno ne mogu sebi da dozvolim da dođem i onda ludilo mozga da doživim, ja ovako ranije po preporukama, ljudi nađem nešto što mi odgovara u tom trenutku, i idemo,

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 4938
7.8.2014 11:16:24   
mamina princeza
hajd sad sam kao nasla nesto ...al evo danas mi vec nesto iskrnulo i ne znam da lic u moci , posto me sad ova san4 prepala molim vas d ami poslajete te kontakte koje imate jer cu mozda morati mjneati datum i bice ono moram krenuti za 2-3 dana. pa koju god preporuku imate da nije skupa puno javite mi molim vas da mi stoji :)
mama_alma imas li neki konkretn apartman u drveniku da znas d aje dobar sa brojem telefona.... citala sam da si ranije spominjala pa eto posalji mi pp ako ti nije tesko. :) hvala...nezgodno je ici u avgustu jos bez planiranja al eto ove godine nam je tako ja istone volim nikako to al bolje ikako otici nego nikako ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4939
7.8.2014 11:19:23   
mamina princeza
i da zar nem aonih baba u makrskoj sto su nekad ganjale oko autobuske sa sobama...pa ako nema aprtman boljeuzeti i sobu dok se nadje sta bolje ? nije valjda da nema ni u makrskoj tih baba sa visoko smjestenim kucamauser posted image to ono evo sad ce iza okuke pa evo iza ove pa jos malo uzbrdo.... al eto u ovim sllucajevim amoze i to da pomogne

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 4940
7.8.2014 11:21:20   
M kao Mama
nemam zaista, a koja je cijena do koje bi ti platila, tako je puno lakše, da znamo pa da ti onda nudimo telefone

Neposredna veza do poruke: 4941
7.8.2014 11:22:41   
san4
Mama_alma,hvala na razumijevanju...user posted image
Ne kazem,mozda danas bude vec bolja situacija...
Ko zna...
Ali,ono sto se nama desilo,ma to jekao da se sve urotilo protiv nas.
Smjestaj smo trazili cijeli dan,od mjesta do mjesta,ali to samo iz jednog razloga,mozda bude bilo apartmana u slijedecem mjestu.user posted image
kasnije kas smo se slomili,nije nam bilo do kupanja,ebes more,hajmo kuciuser posted image user posted image
Veliki podrav,zelim vam vise srece i ugodan odmor!user posted image

Neposredna veza do poruke: 4942
7.8.2014 11:25:10   
M kao Mama
sad mi drugarica piše, oni su u promajni, kaže sve puno, a cijene ludilo, jedva našli apartman, i to kaže ljudi tkazali pa oni upali, njih troje plačaju 80 eura, inače je kao 90 taj

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 4943
7.8.2014 11:26:12   
san4
Mamina princeza,sada im na ulaznim vratima pise,NE IZDAJEMO APARTMANEuser posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 4944
7.8.2014 11:27:48   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: mama_alma

sad mi drugarica piše, oni su u promajni, kaže sve puno, a cijene ludilo, jedva našli apartman, i to kaže ljudi tkazali pa oni upali, njih troje plačaju 80 eura, inače je kao 90 taj

To je stvarno preskupo.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 4945
7.8.2014 11:28:42   
san4
Mama alma,blago njima...oni su nasli apartman,ma makar bio i 80 eurauser posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 4946
7.8.2014 11:30:43   
M kao Mama

Mama alma,blago njima...oni su nasli apartman,ma makar bio i 80 eurauser posted image

ma, daj A. ne zezaj me, vala 80 nit mogu, nit bih dala

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 4947
7.8.2014 11:35:57   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: mama_alma

ma, daj A. ne zezaj me, vala 80 nit mogu, nit bih dala

Za nas 4 ne bih.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 4948
7.8.2014 11:54:04   
mamina princeza
napisala sam gore negdje da je maksimalna cijena koju prihvatam nekih 50-55 Eura ... i meni su ponudili u tucepima puno aprtmana cijana 80 eur menije to preskupo ...al da sam dole i ja bih uzela sta cu smanjila boravak za dan i eto sta se moze ... al stvarno to je jako puno love. jos ovo u tucepima sto su mi nudili su studio aprtmani znaci mali apartman bracni krevet + pomocni za curicu a djecak bi s nama spavao ili u nasem putnom kreveticu koji obicno nemas gdje staviti u tim studio aprtmanima koje bas i ne volim .... i za to dati 75 -80 eur .... hajd kas mi ponudi ono dvije sobe pa ko malo vise prostora mada je i to puno jer ka dna vrijem rezervisem nadjem to isto za 45-50 EUR

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4949
7.8.2014 12:02:40   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

napisala sam gore negdje da je maksimalna cijena koju prihvatam nekih 50-55 Eura ... i meni su ponudili u tucepima puno aprtmana cijana 80 eur menije to preskupo ...al da sam dole i ja bih uzela sta cu smanjila boravak za dan i eto sta se moze ... al stvarno to je jako puno love. jos ovo u tucepima sto su mi nudili su studio aprtmani znaci mali apartman bracni krevet + pomocni za curicu a djecak bi s nama spavao ili u nasem putnom kreveticu koji obicno nemas gdje staviti u tim studio aprtmanima koje bas i ne volim .... i za to dati 75 -80 eur .... hajd kas mi ponudi ono dvije sobe pa ko malo vise prostora mada je i to puno jer ka dna vrijem rezervisem nadjem to isto za 45-50 EUR

10 dana 800 Eura.......meni je ludost toliko novaca dati za apartman u HR.
Pa za 200 Eur više se može biti u hotelu na polupansionu.

Neposredna veza do poruke: 4950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  196 197 [198] 199 200   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *