Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.8.2013 18:34:51
maja78 RR
a joj visnja :(
mi kad smo isli prema tamo isli preko doljana, krenuli u noci i cekali mozda 10 minuta, niko nas nista nije pitao
sinoc kad smo se vracali isli preko vinjana ali gornjih, isti je to klinac donji i gornji samo na drugom mjestu u par km razlike i stvavrno one iz ovog smjera nisu turkeljali i doslovno kako su dolazili tkao prolazili nije bilo guzve
i vracali smo se kroz tulen sv Ilija koji ide kroz biokovo i otvoren im je prije 3 mjeseca, e tu su me odusevili, pravi evropski sredjeni tunel
< Poruku je uredio maja78 RR -- 18.8.2013 18:36:00 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.8.2013 18:46:23
Visnja RR
ma očito su naletjeli na nekog nadrndanog...ali mi žao ljudi išli su s dvoje djece u aprtamn u Promajnu... i kako su čuli da se niko nigdje ne trkelja a da je na Doljanima gužva krenu na taj prelaz ...i mućak
a oni nosili tuto kompleto hranu...smrznute snicle... punjene paprike....mazalice, mlijeko...ma sve...čak su im uzeli i dva pakovanja tosta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 7:26:53
nanika
I mi smo se sinoc vratili...bilo nam bas lijepo. Bili u Cakljama kod Podgore. Isli smo preko GP Orahovlje i spustili se direktno na magistralu kod Podgore. Put super a na granici bila dva auta. Prenijeli smo sve...niko nas nista nije pitao.
S tim da u Petrovcu ima i puno jeftinijih smještaja, ali meni bilo mrsko tražiti, jer smo bili u stisci sa vremenom. Za porodicu sa malom djecom, i za 100 %-tni odmor meni je ovaj gradić pun pogodak.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 12:21:29
veeseelaa
evo i mene mi smo bili u Ulcinju, smješteni na plaži Tropikana, 5 metara od mora smještaj (frankcuiski ležaj, tv, saatelitska, kupatilo, terasa) sa upotrebom ogromne kuhinje plaćali smo 20 eura po danu...
Plaža Tropikana pored apartmana, auto kampa i slično ima i svoj isoimeni restoran, cijene hrane su ok
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 14:34:54
mamina princeza
imas li mki link tog smjestaja vesela za ulcinj ...inace treba link smjestaja u ulcinju a d aje plaza blizu.... koliko autom treba do ulcinja otpilikr (znam d aima negdje odgovor al eto da ne listam :) )
uh bas je daleko,jos kad skontam koliko nama treba do Sarajeva definitivno Ulcinj otpada
Mi smo krenuli oko 8, svraćali u Sarajevo kod mojih(bili jedno 1,5 sat) i u Ulcinj stigli oko 8:30. Pravili pauze zbog dojenja, pa baška kafenisanje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 15:15:45
Sandrich
Mi na kraju u zadnji cas rezervisali u hotelu Punta,Igrane-Zivogosce,all-inclusive 1400km izadje nas sve eto,samo se nadam da ce moj pregled veceras dobro proci pa da mozemo ici
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 15:24:11
mamina princeza
sretno sandrich:) to je povoljna cijen za all inclusive ... mi smo godinama gledali tako povoljnije ponude za hotele, ispalti se to pogotovo kad je vece dijete pa moze ipojesti vise:) al eto zadnjih par godina idem u apartmane, nasli smo rposle godine solidan partman pa nam sad kao stalnom gostu daj e bas povoljno s obzirom da su Tucepi u pitanju :) nadam se samo da ce ovi moji biti zdravi...ulcinj mi sada treba za prijateljicu - pa cu joj proslijediti broj . a ja iducih godina bih voljela da malo odletimo i dole ... :) pa dobro 8 sati inije toliko strasno izdrazlo bi se nekako :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 15:27:11
bebacha
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
sretno sandrich:) to je povoljna cijen za all inclusive ... mi smo godinama gledali tako povoljnije ponude za hotele, ispalti se to pogotovo kad je vece dijete pa moze ipojesti vise:) al eto zadnjih par godina idem u apartmane, nasli smo rposle godine solidan partman pa nam sad kao stalnom gostu daj e bas povoljno s obzirom da su Tucepi u pitanju :) nadam se samo da ce ovi moji biti zdravi...ulcinj mi sada treba za prijateljicu - pa cu joj proslijediti broj . a ja iducih godina bih voljela da malo odletimo i dole ... :) pa dobro 8 sati inije toliko strasno izdrazlo bi se nekako :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 15:33:40
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2013 15:56:10
Sandrich
ispalo nam je u zadni cas,doduse jos uvijek ne znam 100% dali cu moci putovati,al vjeruj sve sto sam gledala ovih dana apartmane je preskupo,sve preko 60 eura,jedan sobicak,a ovo iddemo po preporuci pa eto nadam se da ce biti ok,da se odmorimo malo