|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
15.8.2013 11:05:27   
dambolina
MM je u utorak isao preko granicnog prelaza Biljaca, kaze nigdje zive duse nema. Bio on i jos jedno auto. Iz Capljine se skrene za Ljubuski u Ljubuskom ima tabla za Bijacu. Kaze da uopste nije problem naci GP, a punomoc je ponio, ali mu je nisu trazili. Svakako se za nju plati samo pola marke, pa je bolje imati punomoc, nego da vas vrate sa granice zbog sice.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4426
15.8.2013 11:10:11   
Ilhana RR
Cao drage :) mi smo od nedelje u Zaostrogu.

Htijela sam vas samo pitati ako znate gdje u Sarajevu imaju da se kupe kisobran kolica povoljno? Nisam ponijela svoja iz Swe pa bi da kupim negdje ovdje jer inace nam nema setanja navecer kad Lamiji se spava :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4427
15.8.2013 11:35:02   
škorpija
ima u bingu, al jel ovo lamiji 5 godina, nema šanse da bilo koja mala kišobran kolica izdrže toliko dijete

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 4428
15.8.2013 11:41:53   
rose

IZVORNA PORUKA: škorpija

ima u bingu, al jel ovo lamiji 5 godina, nema šanse da bilo koja mala kišobran kolica izdrže toliko dijete

ja sam se isto pitala na rr grupi kad je pitala...pa kontam mozda je za neko drugo dijete...moja ima preko 15 kg, nema jos tri godine...pa kontam jos ovo ljeto i papa kolica user posted image ...kolica inace su do 15 kg...mozda moze koja kila gore

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4429
15.8.2013 11:55:01   
M kao Mama
povoljno,a za veće dijete nećeš tako lako naći kod nas, a moja mala neće u kolica, a kamoli velika, hahahahaha

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 4430
15.8.2013 12:01:13   
dambolina
zavisi koliko je dijete. Moja mala je sitna, ima 4,5 godine i 15 kg, vozim je jos uvijek ponekad u BUBU kolicima. A inace robot ima povoljno kisobran kolica

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4431
15.8.2013 12:06:37   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: dambolina

zavisi koliko je dijete. Moja mala je sitna, ima 4,5 godine i 15 kg, vozim je jos uvijek ponekad u BUBU kolicima. A inace robot ima povoljno kisobran kolica

e, ja mislim dailhanila lamija ima više od 20 kg, stoga mislim da ona klasična kisobran ne bi mogla izdržati, pogotovo ona iz Robota lohotna,

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 4432
15.8.2013 12:10:32   
škorpija
IZVORNA PORUKA: mama_alma

e, ja mislim dailhanila lamija ima više od 20 kg, stoga mislim da ona klasična kisobran ne bi mogla izdržati, pogotovo ona iz Robota lohotna,

ma ne bi nema šanse, ajdin kad je imao 15 kila znao je nekad na terasi sjediti u kišbran kolicima, a guza mu je kroz ono platno haman pod dodirivalauser posted image , al on od 2 godien nije htio više u kolica nema šanse

< Poruku je uredio škorpija -- 15.8.2013 12:11:29 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 4433
15.8.2013 12:16:29   
M kao Mama
ma znam šta pričam, i mi imamo oba BuBu i samo smora da se vartimo akobogda a izdrže i u smeće, više su dala sve od sebe, još lajla nije tri puta u njih sjela, ova mala u njima od 7. mjeseca i eno dohakala im je, a ona nema više od 11 kg

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4434
15.8.2013 12:17:49   
dambolina
e pa u tom slucaju nista od te ljubavi user posted image ja cu svoju do skole vozat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4435
15.8.2013 12:21:08   
M kao Mama

e pa u tom slucaju nista od te ljubavi user posted image ja cu svoju do skole vozat user posted image user posted image user posted image

hahahaha, a što bona

Neposredna veza do poruke: 4436
15.8.2013 12:24:07   
dambolina
nije smijesno user posted image , ovoj maloj mrvici je cesto mrsko hodati, a ja ne mogu nosat... razmisljam da kupim onu trokolicu da je mogu jos dugooo vozatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4437
15.8.2013 12:47:06   
entinte
zenice treba mi sad preporuka za Tucepe, jos se nismo dogovorili CG ili HR, trazimo apartman sa 2 spavace i dnevnim boravkom, da je blizu plaze i da ima hlada :) ako neko zna molim da mi javi...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 4438
15.8.2013 15:28:09   
palachinken
Mi smo se najavili teti u Promajnu, aBd idemo u nedjelju. Baš nekako na frku ispade, ali ok je smještaj, možeš pljunut' na žicupla :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4439
15.8.2013 22:27:41   
m.i.n.a.
Ima li neko kontakt za apartmane brela....da je fino,cisto,blizu svega potrebnog i povoljnouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4440
15.8.2013 22:41:17   
salmy

MM je u utorak isao preko granicnog prelaza Biljaca, kaze nigdje zive duse nema. Bio on i jos jedno auto. Iz Capljine se skrene za Ljubuski u Ljubuskom ima tabla za Bijacu. Kaze da uopste nije problem naci GP, a punomoc je ponio, ali mu je nisu trazili. Svakako se za nju plati samo pola marke, pa je bolje imati punomoc, nego da vas vrate sa granice zbog sice.

Taj prelaz je super,samo oni koji idu prema Dubrovniku nemaju izlaza...nego stat u kolonu i cekatuser posted image mi idemo navecer pa se nadamo da nece biti guzve....smorise 3 granice

< Poruku je uredio salmy -- 15.8.2013 22:42:05 >

Neposredna veza do poruke: 4441
16.8.2013 11:23:10   
Sandrich
Mame Help! Ispalo nam je iznenada da idemo na more abd u ponedjeljak navece, imali neko neki kontakt makarska rivijera,za apartmane a da bi moglo biti slobodno?I gdje su nam najvece sanse da nadjemo smjestaj ako budemo isli naslijepo,imamo bebu ja trudna pa nije mi bas do hodanja i trazenja al vjerovatno cemo tako morati user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4442
16.8.2013 11:57:04   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Mame Help! Ispalo nam je iznenada da idemo na more abd u ponedjeljak navece, imali neko neki kontakt makarska rivijera,za apartmane a da bi moglo biti slobodno?I gdje su nam najvece sanse da nadjemo smjestaj ako budemo isli naslijepo,imamo bebu ja trudna pa nije mi bas do hodanja i trazenja al vjerovatno cemo tako morati user posted image

Imam ja kontakt, Promajna, app dvokrevetni, 60e. Veze nemam kako izgleda, jer sam ja dobila broj od jedne koju sam zvala a bilo joj puno :)
Dalje, pogledaj na apartmanija.hr last minute ponude, ja sam tu nasla neke ok opcije u makarskoj, do 40e za sobu ili apartman, ali mi Makarsku ne voljemo zbog guzve.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 4443
16.8.2013 12:02:20   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ma ne bi nema šanse, ajdin kad je imao 15 kila znao je nekad na terasi sjediti u kišbran kolicima, a guza mu je kroz ono platno haman pod dodirivalauser posted image , al on od 2 godien nije htio više u kolica nema šanse

Moja hoce i dan danas u kolicima da se vozi :) neki dan smo na festivalu vozali je :)
Nikakvih problema nije bilo, kolica izdrzala jos je i od brata mladja u krilu joj sjedila jedno vrijeme ;)

A probat cu kolica naravno prije nego sto kupim ;) a mozda i dobijemo kolica ;) pa cemo vidjeti :)

Javim vam kako smo prosli.....

Sandrich, mi smo nasli preko stranice www.makarskainfo.com u zaostrog, imas cak i uslove da napises kakve zelis pa probaj tu ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4444
18.8.2013 17:03:54   
HAHA
Vratili smo se sinoć iz Orebića,Perne.Super je bilo.Bungalovi jako čisti,imaju dvije male sobice i kuhinja.Klime nemaju ,ali uopće nije vruće,valjda zbog vjetra.Svako drugi dan iznose smeće i mjenjaju posteljinu i peškire.Plaže su solidne,a mjesta i hlada na pretek.Ima i jedan mali parkić-igralište za djecu na plaži u sklopu kafića-restorana,pa se može i nešto popiti ili gricnuti,dok se djeca igraju(oni čija djeca su mirna i malo većauser posted image user posted image ).Orebić je udaljen oko 3 km,pa smo išli često.Hrana u hotelu je solidna,večera se bira između 3 ponuđena jela,uglavnom riba,piletina i svinjetina ili junetina.Supa je bila samo goveđa ili povrtna.Kugla sladoleda je 6 kn,kafa 6 mala,10 velika.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 4445
18.8.2013 17:14:18   
selebriti
Haha jel ta cijena kafe u perni ili orwbicu

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 4446
18.8.2013 17:17:35   
HAHA

IZVORNA PORUKA: selebriti

Uglavnom su iste cijene u Perni i Orebiću u kunu,dvije gore-dole.

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4447
18.8.2013 17:19:20   
selebriti

IZVORNA PORUKA: HAHA

IZVORNA PORUKA: selebriti

Uglavnom su iste cijene u Perni i Orebiću u kunu,dvije gore-dole.

Aha, ok.

Perna je meni ekstra bas.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 4448
18.8.2013 17:28:18   
Visnja RR
joooj što se ja nasekirah sad.... dala savjet poznanici da ide na te hebene donje vinjane jer je ona nosila mnogo hrane .... user posted image
istrkeljali ih bas, bas... a i čekala je nekih 10 minuta dok dođu na red pa trkeljanje oko 15.... i natezanje s njima....
oduzeli im svu hranu.... jedino nisu lijekove uzeli mada nije imala papire za njih....

lakse mi bar malo jer sam rekla da ja nikad ne bih isla ni na jedan drugi prelaz osim Doljana (to nam je porodicno merak...godišnji je i nigdje ne zurim pa makar čekala i sat vremena ..a nismo cekali ni 3 minute ovaj put )
grrrrrrrrr

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4449
18.8.2013 17:33:25   
HAHA
Mi smo išli iz V.K.u Zagreb i na granici Maljevac smo morali sve pokazati,izbrojati novac.Na more kad smo krenuli išli smo na prelaz Užljebić i nisu ništa tražili,kao ni u Neumu,niti juče na Ivanici.Nismo ništa htjeli nositi od hrane,lijekova smo imali.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *