RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:19:40)

IZVORNA PORUKA: selebriti

A jel ima neki spisak sta se sve moze prenijeti preko granice

ima. meso i mlijecni proizvodi ne mogu nikako[sm=smiley36.gif]a i dosta povrca ne smije se prenosit. npr. krompir

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:20:05)

ima ''standardni'' spisak za ulazak u zemlje EU

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:22:56)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ima. meso i mlijecni proizvodi ne mogu nikako[sm=smiley36.gif]a i dosta povrca ne smije se prenosit. npr. krompir

Ma meni je sve za dijete bilo pod obavezno. Ne bih ja bez toga nema sanse.

Znaci 6l mlijeka, bebli hrana u prahu, griz, cokolesnik, ... Onda nezaobilani hipp spinat i sljiva i tako to [sm=smiley1.gif] banane, ...

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:29:14)

a sta ce mi to kad imam sve kupiti u kleku[sm=smiley36.gif]tamo smo isli zadnje dvije godine zbog toga i zato sto je blizu.mada mi je i klek dosadio, dogodine cemo pametnije abd[sm=smiley1.gif]meni lana tada, kada smo isli u zuljanu nije voljela ni kupovne kasice ni cokolino i tako te stvari a ni mlijeko. jela je pomalo s nama u restoranu, pa sta pojede pojede. i ujutro joj pravila jaja i griz. mi smo tada bili samo 5-6 dana tako da se nisam toliko sekirala zbog njene hrane

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:30:24)

griz, cokolesnik, teglice i tako te stvari kupim i ja ovdje, to je dozvoljeno. mislila sam na to da ne nosimo ostale nedozvoljene stvari- meso i tako to[sm=smiley1.gif]

tap3ah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 9:53:58)

IZVORNA PORUKA: teacher75

:):):)
Komšije u apartmanu do nas su za 5 dana u onom picomatu ..... pa ja mislim janje i pol do dva ispekli i jedno vreću krompira :):)

.... a moja ženica strahovala zbog naših pašteta na granici :):)

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 10:07:27)

kod mene vise mm strahuje nego ja, kod njega sve mora biti po PS-u i po zakonu[sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 12:23:56)

Ja nemam pojma zasto,ali svi kazu da je u Dubrovniku more brrrrrrr
Mi planiramo sljedece sedmice ici...a zao mi ako se opet ne okupamo

Zaova je dole i sinoc se culi kaze da je prehladno[sm=smiley13.gif]

Ne pamtim da se takvo sto desilo odavno..i neku maglu je diglo jer je prehladno za ovo doba godine

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:00:10)

nikad more nije bilo tako "hladno" kao ove....

al mislim da je sada oko 25 -26 sto je sasvim ok...
ne vjerujem da ce nevrijeme koje dolazi dobaciti do Dubrovnika...

moja drugarica se vratila iz Slita prije 3 dana i kaže vani prži pa 25 stepeni mora djeluje jako hladno....

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:09:12)

Mi idemo sljedeći petak, Budva ili Petrovac, vidjećemo još. [sm=smiley1.gif]

mala86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:20:44)

uh ja se bas rastuzi sa ovom hladnom vodom [sm=smiley13.gif]
ja bi se trebala u nedelju kupati u Splitu akobogda a ako bude hladno eto nas u ponedeljak kuci [sm=smiley13.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:24:31)

IZVORNA PORUKA: mala86

uh ja se bas rastuzi sa ovom hladnom vodom [sm=smiley13.gif]
ja bi se trebala u nedelju kupati u Splitu akobogda a ako bude hladno eto nas u ponedeljak kuci [sm=smiley13.gif]

ne zezaj ...[sm=smiley1.gif]
pa 25-26 je extra voda...a u ponedjeljak nece biti vani 38 ili 40 nego oko 31-32.... pa će ti voda biti extra[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:26:44)

temperatura vode
http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n

split vrijeme

http://m.accuweather.com/hr/hr/split/121161/weather-forecast/121161

mala86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 13:30:22)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

temperatura vode

split vrijeme

http://m.accuweather.com/hr/hr/split/121161/weather-forecast/121161

dusa draga [sm=smiley31.gif] hvala puno bas si me utjesila

ma indjancu nece bit hladno,njemu nista nije hladno [sm=smiley36.gif] samo nek je voda

salmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 15:11:25)

temperatura vode

Daj Boze da se zadrzi ovako topla...meni je sve prehladno ispod 25[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 15:21:51)

IZVORNA PORUKA: salmy

temperatura vode

Daj Boze da se zadrzi ovako topla...meni je sve prehladno ispod 25[sm=smiley36.gif]

ti si ko MM... njemu je sve ispod 27 hladno [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.8.2013 15:24:47)

ja vise volim malo hladnije more nego da je ko "pisaka"[sm=smiley1.gif]

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.8.2013 11:37:42)

Ja ne znam sta da radim da vodam dijete od 7 mjeseci po albaniji neda mi se a sad mi.je jos opcija zadar vidim imaju na plazi i.plavu zastavicu a nikad nisam bila jeli iko.od vas isao kakva su vam iskustva ima te broj apartmana ali da je odmah uz plazu

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.8.2013 13:38:30)

Koja je MIrela odavde uzela od mene kontakt za Živogošće...
rezrvisala okvirno rekla da olzi i da će se javiti i ne potvđuje rezeravciju niti se javlja na telefon...?[sm=zmeden.gif]
za ponedeljak sada koji dolazi????

gazdarica nema pojma šta dalje ...a ima ponudu za nove goste...
[sm=smiley13.gif]

vila_7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2013 20:55:09)

IZVORNA PORUKA: magbi

Ja ne znam sta da radim da vodam dijete od 7 mjeseci po albaniji neda mi se a sad mi.je jos opcija zadar vidim imaju na plazi i.plavu zastavicu a nikad nisam bila jeli iko.od vas isao kakva su vam iskustva ima te broj apartmana ali da je odmah uz plazu

predivan je ali meni iskreno gradska plaza nije nesto pa pokusaj u PETRCANE gdje je fenomenalna-ima hlada,nije velika ali nema velike ni guzve niti se placa parking npr.a imas odmah uz plazu hotel i apartmane pa potrazi. To ti je 15 minuta voznje od centra Zadra,tako da ako se zazelite gradske setnje-nije daleko.
Ostala okolna mjesta - plaze su OK ali eto meni se svidjela ova u Petrcanima [sm=smiley1.gif]

shpagica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.8.2013 10:28:21)

http://www.najpopust.ba/ponuda/index/144/53-popusta-na-6-nocenja-u-villi-luxor-u-rogoznici-u-hrvatskoj

evo nesto bas povoljno!

pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.8.2013 11:26:05)

Evo i ja da podnesem izvjestaj, mozda ce nekome biti korisno [sm=smiley1.gif]
Prije svega, isli smo preko ljubuskog i gruda na imotski i presli na granici Donji Vinjani. Zamalo je nismo profurali jer nismo ni skontali onu nasu granicnu kiosk kucicu, eto toliko o guzvi i cekanju na granicnim prelazima. Nije mi padalo na pamet da idem na doljane pored ove miline. Stigli smo sve skupa sa pauzom kod maksumica i jos dva tri kraca zadrzavanja za 4h..dakle, kome dijete spava u autu u cugu se moze stici ovim putem i za 3h..nema radara na cestama, nema guzve, ma super. Prosli smo kroz tunel onaj novi kroz Biokovo i direkt izasli na magistralu odakle je brela udaljena svega 10tak km. cijena prolaza kroz tunel je 20kn ili nesto manje od 3EUR.

nas je vrijeme super posluzilo, svaki dan sunce i vrucine sto je meni odgovaralo obzirom da mi treba toplo more zbog djeteta koje ne izlazi iz vode..dakle od 1.08. do 10.8. more je bukvalno bilo ko pisa i nisam se morala prethodno kvasiti kako bih se bucnula u more..ni mi ni dijete..nego odmah zaplivaj [sm=smiley36.gif]

mjest mirno, milina na plazi, nije pretrpana sto mi i odgovara...isli smo camcem na obliznje mjesto Vrulje..e to je fanazija...more, plaza i sami mi na plazi...more cisto ko suza..jedini pristup na to mjesto je camcem...

par veceri smo isli u makarsku na ona djecija cuda i skakaone i igraone...ostatak smo set_ali uz more i dva tri puta iznajmili biciklo i vozili se do baske vode sve uz more..dijete na sjedalicu i vozi..prekrasan osjecaj[sm=smiley1.gif]

milenium -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 0:08:02)

IZVORNA PORUKA: tap3ah

:):):)
Komšije u apartmanu do nas su za 5 dana u onom picomatu ..... pa ja mislim janje i pol do dva ispekli i jedno vreću krompira :):)

.... a moja ženica strahovala zbog naših pašteta na granici :):)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

najbolje ne nosit ništa nego otić u konzum ali veliki konzum jer razlika je u cjenama u malom konzumu uz plažu i velikom centru konzum.većina proizvoda je jeftinija nego kod nas.

entinte -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 9:03:46)

zenice treba mi preporuka za crnu goru, trazimo apartman sa 2 spavace i dnevnim boravkom, da je blizu plaze i da ima hlada :) ako neko zna molim da mi javi...

new mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 13:40:29)

Pozdrav [sm=smiley1.gifIma li neko kontakt za Gradac ili Drvenike da mi posalje broj,apartman mi treba,od iduce sedmice[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>