pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.8.2013 11:26:05)
|
Evo i ja da podnesem izvjestaj, mozda ce nekome biti korisno [sm=smiley1.gif] Prije svega, isli smo preko ljubuskog i gruda na imotski i presli na granici Donji Vinjani. Zamalo je nismo profurali jer nismo ni skontali onu nasu granicnu kiosk kucicu, eto toliko o guzvi i cekanju na granicnim prelazima. Nije mi padalo na pamet da idem na doljane pored ove miline. Stigli smo sve skupa sa pauzom kod maksumica i jos dva tri kraca zadrzavanja za 4h..dakle, kome dijete spava u autu u cugu se moze stici ovim putem i za 3h..nema radara na cestama, nema guzve, ma super. Prosli smo kroz tunel onaj novi kroz Biokovo i direkt izasli na magistralu odakle je brela udaljena svega 10tak km. cijena prolaza kroz tunel je 20kn ili nesto manje od 3EUR. nas je vrijeme super posluzilo, svaki dan sunce i vrucine sto je meni odgovaralo obzirom da mi treba toplo more zbog djeteta koje ne izlazi iz vode..dakle od 1.08. do 10.8. more je bukvalno bilo ko pisa i nisam se morala prethodno kvasiti kako bih se bucnula u more..ni mi ni dijete..nego odmah zaplivaj [sm=smiley36.gif] mjest mirno, milina na plazi, nije pretrpana sto mi i odgovara...isli smo camcem na obliznje mjesto Vrulje..e to je fanazija...more, plaza i sami mi na plazi...more cisto ko suza..jedini pristup na to mjesto je camcem... par veceri smo isli u makarsku na ona djecija cuda i skakaone i igraone...ostatak smo set_ali uz more i dva tri puta iznajmili biciklo i vozili se do baske vode sve uz more..dijete na sjedalicu i vozi..prekrasan osjecaj[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|